Select country | Lehdistölle | Nokian Renkaat Facebook
Rekisteröidy |
Kirjaudu
Kirjaudu myVianoriin

84 myyntipisteestä renkaat ja huollot

Asiakaspalvelu-chat Asiakaspalvelija paikalla – Tarvitsetko apua? – Klikkaa tästä!

Asiakaspalvelija ei paikalla

1 puhelinnumero: 010 401 401 (ma-su 7-21)

Matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835€/puh + 0,1717€/min (alv. 24%)
Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835€/puh + 0,060€/min (alv. 24%)

Nokian Hakkapeliitta R – Kitkarengas

Hakka-turva
Jaa
Kopioi suora linkki tähän sivuun

Nokian Hakkapeliitta R – Kitkarengas

  • ylivoimainen kitkarengas jäällä
  • erittäin alhainen vierintävastus
  • turvallinen myös märällä tiellä

TM.jpg

Nokian Hakkapeliitta R:lle teistivoitto Tekniikan Maailman (17/2012) talvirengasvertailussa. Tekniikan Maailman mukaan Hakkapeliitta R voi haastaa jopa heikoimmat nastarenkaat. ”Parasta on sen helppo ajettavuus. Rengas ohjautuu jäällä jopa pienessä luistossa, mikä on kitkarenkaalle epätavallista”. Tekniikan Maailma testasi kitkarengasvertailussa yhteensä kahdeksan kokoluokan 205/55 R16 nastatonta vaihtoehtoa. 

Suomi-Tuulilasi-HKPLR.jpgTuulilasin (14/2012) kitkarengasvertailussa testivoitto Nokian Hakkapeliitta R -talvirenkaalle. Lehden mukaan Hakkapeliitta R toimii hyvin myös jäisellä alustalla.”Ongelmaton ajettavuus ja loivat pidon rajat toistuvat muissakin olosuhteissa. Hakkapeliitta R on tasapainoinen ajettava, ja luistot alkavat rauhallisesti. Siksi se on helppo ja yllätyksetön ajettava.” Tuulilasi testasi yhteensä kymmenen tavallisimman kokoluokan 205/55 R16 nastatonta talvirengasta.

 

Nokian Hakkapeliitta R -kitkarengas on Nokian Hakkapeliitta-perheen esimerkillinen edustaja: se on parhaimmillaan äärioloissa ja takaa luotettavan ja turvallisen ajokokemuksen kaikissa pohjoisissa olosuhteissa. Tämä nastaton talvirengas on jää- ja märkäpidoltaan erinomainen, sen vierintävastus on pieni ja se ohjautuu tarkasti ja luotettavasti.

Uskomattomat pito-ominaisuudet, pienemmät polttoainekustannukset

Nokian Hakkapeliitta R -kitkarenkaan kyljestä löytyy ultra row rolling resistance -merkintä. Se kertoo renkaan erityisen pienestä vierintävastuksesta, joka on jopa kesärenkaita alhaisempi. Näin rengas säästää sekä energiaa, polttoainetta että ympäristöään.

Nokian Hakkapeliitta R:n vierintävastusta ei suinkaan ole optimoitu sen pito-ominaisuuksien kustannuksella. Päinvastoin, Hakkapeliitta R tarjoaa niin jäisillä, lumisilla kuin märilläkin teillä huomattavasti edeltäjiään parempaa jarrutuskykyä.

Entistä paremmat pito-ominaisuudet on luotu uusitulla, pohjoismaihin suunnitellulla kumisekoituksella. Uudenlainen silican ja rypsiöljyn yhdistelmästä valmistettu pintakumisekoitus parantaa renkaan pitoa sekä märällä että jäisellä tiellä ja vahvistaa samalla sen repimislujuutta. Lisäpitoa märälle jääpinnalle tuovat patentoidut pumppulamellit sekä pintamallia kattava tiheä lamelliverkosto. Jo Hakkapeliitta R:n edeltäjissä hyviksi havaitut jarrutustehostimet lisäävät jarrutuspitoa.

Tarkka tuntuma myös äkkitilanteissa

Loistavan pidon lisäksi Nokian Hakkapeliitta R tarjoaa kuljettajalle täsmällisen ohjaustuntuman, mikä auttaa havaitsemaan mahdolliset muutokset kitkatasossa. Koska pidon raja on leveä, kuljettajalla on enemmän mahdollisuuksia reagoida ajoissa pidon muutoksiin.

Tarkkaan harkitut ratkaisut renkaan rakenteessa ja pintamallissa takaavat sen, että Nokian Hakkapeliitta R tarjoaa loistavat ohjausominaisuudet ja vakaan ajotuntuman. Nokian Hakkapeliitta R:ssä on käytetty nimenomaan kitkarenkaisiin suunniteltua monikerrospintarakennetta, jonka avulla renkaan vakaus säilyy talvikelien vaihteluista riippumatta.  Hakkapeliitta R kuuluu Nokian Renkaiden ainutlaatuisen Hakka-turvan piiriin.

 

  

Nokian Hakkapeliitta R

EU-rengasmerkinnät saat näkyviin klikkaamalla rengaskokoa

Hinnat sisältävät kierrätysmaksut ja Hakka-turvan

Renkaan koko Hinta* Hinta/4 kpl* 4 kpl asennettuna* Lisää Vertailuun() Määrä
13"
155/70R13 75R  78,85 € 315,40 € 396,40 € Näytä vertailu
14"
175/70R14 88R XL 96,43 € 385,72 € 466,72 € Näytä vertailu

* Hinnat voimassa vain verkkokaupassa