Autotarvikkeet

Autotarvikkeet A:sta Ö:hön

Vianorin kattavasta tuotevalikoimasta löytyy autotarvikkeita moneen menoon. Esimerkiksi pyyhkijänsulat ja autovahat löydät lähes jokaisesta Vianorista, ja pohjoisimmat myyntipisteet ovat oikeita autoilijoiden ihmemaita. Niistä saat kaikki mahdolliset ja mahdottomat autotarvikkeet A:sta Ö:hön. Valikoimamme kattaa oheistarvikkeiden ja pienempien kuluvien varaosien lisäksi erilaiset huolloissa tarvittavat varaosat, esimerkiksi iskunvaimentimet ja kytkimet, hihnat ja laakerit, jarruosat, suodattimet ja pakoputket. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään kaikki autotarvikkeet, mitä tien päällä tarvitset.

Varaudu yllättäviin tilanteisiin liikenteessä

Aina ei riitä, että huoltaa auton ajoissa ja korjaa viat. Joskus autoilija voi löytää itsensä tienposkesta tyhjentyneen renkaan, bensan loppumisen, autoa koettelevien lämpötilojen tai yllättäen rikkoutuneen osan takia. Muutamilla autotarvikkeilla menopelin voi kuitenkin varustella niin, ettei tien viereen tarvitse välttämättä jäädä toimettomana ihmettelemään.

Varoituskolmio on yksi auton tärkeimmistä varusteista, sillä se varoittaa muita liikenteessä liikkujia tielle jääneestä autosta. Kun varoituskolmio on sijoitettu riittävän kauas ajoradan varteen, on muilla autoilijoilla aikaa reagoida tilanteeseen. Autossa on hyvä olla myös tunkki ja rengasavain, jotta tarvittaessa rikkoutuneen renkaan tilalle saadaan vaihdettua vararengas. Tien reunassa liikuttaessa kannattaa päälle pukea heijastinliivi tai muu huomiota herättävä vaate, jotta vältytään turhilta onnettomuuksilta huonon näkyvyyden vuoksi ja muut autoilijat ehtivät ajoissa väistää. Talvipakkasten aikaan autoon kannattaa varata myös lämmintä vaatetta sen varalta, että esimerkiksi hinausapua joutuu odottamaan pitkään. Joskus tienpinta taas on niin liukas, että pienikin kumpare laittaa renkaiden pito-ominaisuudet koetukselle. Tällöin hyvä kotikonsti on pitää mukana pientä määrää hiekkaa, jonka voi tarvittaessa levittää renkaiden eteen pidon löytämiseksi. Jääraappa, harja ja taskulamppu kannattaa myös pitää autossa vakiovarusteina, vaikka niitä ei kaikkina vuodenaikoina tarvittaisikaan.

Olipa siis kyse suuresta tai pienestä autotarvikkeesta tai varaosasta, löydät sen Vianorista. Vianorin huoltopalvelussa tarvittavat uudet osat myös laitetaan paikoilleen ja viat korjataan.

Katso, mistä löydät sinua lähimmän myyntipisteen.