Rengashotelli ja renkaiden säilytys Vianorissa

Rengashotelli palveluksessasi

Voit jättää renkaasi säilytykseen Vianorin rengashotelliin ja tehdä renkaanvaihdosta näin entistä mukavampaa. Säilytyksen lisäksi rengashotellin palveluun sisältyy renkaiden vaihto ja kuntotarkastus – kerromme sinulle kun uusien renkaiden hankkiminen on ajankohtaista. Varmistamme myös rengaspaineiden säätämisen ohjearvon mukaiseksi ja huuhtelemme renkaasi koneellisesti. Lisämaksusta voit tilata renkaanvaihdon yhteyteen myös tasapainotuksen.

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voit tehdä Vianorin verkkosivuilta osoitteesta www.vianor.fi/ajanvaraus tai puhelimitse kello 7.00-21.00 välisenä aikana numerosta 010 401 401. Saat varaustasi edeltävänä päivänä muistutuksen tekstiviestillä kello 18.00. Tarkista viereisestä valikosta tai Palvelupisteet-sivulta sinua lähinnä oleva rengashotelli.

Oikeat olosuhteet

Renkaiden varastointi oikeissa olosuhteissa hidastaa niiden ikääntymistä. Renkaat on suojeltava valolta, erityisesti suoralta auringonvalolta ja voimakkaalta keinovalolta, jonka ultraviolettipitoisuus on suuri. Renkaat eivät saa olla alttiina kosteudelle eivätkä liialle lämmölle. Myös liuottimet, öljyt, pitkäaikainen varastointi, vääntö, otsoni tai pudotus vahingoittavat renkaita. Vianorin rengashotellissa oikeat olosuhteet on aina otettu huomioon ja renkaat säilyvät seuraavaan kauteen vaivattomasti. Lisäksi sinulta säästyy tilaa.

Varaa aika säilössä oleville renkaille

Kysy tarjous lähimmästä Vianorista!