SnapSkan

Snapskan kertoo renkaidesi kunnon ja mahdollisen vaihtotarpeen

Tiesitkö, että renkaat ovat autosi aktiivisin turvavaruste? Vain neljä kämmenen kokoista alaa pitää autosi tiellä ja sinut autosi hallitsijana. Ei siis ole yhdentekevää, millaisilla renkailla ajat. Liikenneturvallisuuden kannalta on tärkeää, että autossa käytetään uransyvyydeltään keliin soveltuvia renkaita.

Jos renkaidesi kunto askarruttaa, voit käydä tarkistuttamassa ne veloituksetta Vianorin palvelupisteissä. Osassa Vianor-palvelupisteitä on perinteisen urasyvyyden tarkistuksen lisäksi saatavilla uusi SnapSkan-palvelu, jonka on toteutettu Nokian Renkaiden ja Vianorin yhteistyönä. SnapSkanin avulla saat helposti selville renkaidesi urasyvyyden sekä tarkat 3D-kuvat siitä, missä kunnossa renkaasi ovat. Palvelu myös kertoo, milloin on aika hankkia uudet renkaat.

Maksuton SnapSkan-palvelu on yksinkertainen tapa parantaa sekä sinun että muiden liikenneturvallisuutta. Kun tiedät renkaidesi kunnon, edessäsi on huolettomampia ja turvallisempia ajokilometrejä.

Renkaidesi kunnon tarkistaminen SnapSkanilla on vaivatonta

1. Mittauta renkaasi SnapSkan-skannerilla

SnapSkan-mittaus voidaan tehdä joko yliajorampeissa tai Vianor-palvelupisteissä. Tällä hetkellä mittaus on mahdollista seuraavissa palvelupisteissä: Turussa Satakunnantiellä, Tierankadulla, Kuormakadulla ja Nuppulantiellä sekä Ruskossa ja Raisiossa. Yliajoramppi löytyy Turun Stockmannin Q-Parkista. Palvelua laajennetaan jatkuvasti.

2. Tilaa maksuton rengasraporttisi

Saat henkilökohtaisen rengasraportin lähettämällä autosi rekisterinumeron tekstiviestinä numeroon 18136.

3. Tarkista renkaidesi kunto raportista

Rengasraporttisi kertoo renkaidesi kunnon ja niiden jäljellä olevan kulutuspinnan sekä miten kuluneet renkaasi vaikuttavat sinun ja muiden tienkäyttäjien turvallisuuteen.

 

Katso, missä sijaitsee lähin Vianorisi, jossa on SnapSkan

Lisätietoa: SnapSkan.fi