SnapSkan

Snapskan kertoo renkaidesi kunnon ja mahdollisen vaihtotarpeen

Tiedätkö, missä kunnossa renkaasi ovat? Jos renkaidesi kunto askarruttaa, voit käydä tarkistuttamassa ne veloituksetta Vianorin palvelupisteissä. Osassa Vianorin palvelupisteitä on perinteisen urasyvyyden tarkistuksen lisäksi saatavilla SnapSkan, Nokian Renkaiden kehittämä ilmainen palvelu, joka kertoo renkaittesi kunnon ja sen vaikutuksen tieturvallisuuteen.

SnapSkanin avulla saat helposti selville renkaidesi urasyvyyden sekä tarkat 3D-kuvat siitä, missä kunnossa renkaasi ovat. Palvelu myös kertoo, milloin on aika hankkia uudet renkaat. Kun tiedät renkaidesi kunnon, edessäsi on huolettomampia ja turvallisempia ajokilometrejä.

Renkaiden kunnon tarkistaminen SnapSkanilla on vaivatonta

1. Mittauta renkaasi SnapSkanilla

SnapSkan-mittaus voidaan tehdä joko Vianor-palvelupisteissä tai yliajorampeissa. Tällä hetkellä mittaus on mahdollista seuraavissa palvelupisteissä: Turussa Satakunnantiellä, Tierankadulla, Kuormakadulla ja Nuppulantiellä, Tampereella Sarankulmassa ja Lielahdessa, Oulussa, Helsingissä Lauttasaaressa, Suutarilassa, Malmilla, Herttoniemessä, Kalliossa, Konalassa ja Sörnäisissä, Espoossa Juvanmalmilla ja Olarissa, Vantaalla sekä Ruskossa ja Raisiossa. Yliajoramppi löytyy Turun Stockmannin Q-Parkista, Helsingin CityForumista, Vantaan Myyrmannin Q-Parkista, Tampereen Hämpistä sekä Oulun Kivisydämestä. Palvelua laajennetaan jatkuvasti.

2. Tilaa maksuton rengasraportti

Tekstaa autosi rekisteritunnus numeroon 18136 tai syötä se osoitteessa snapskan.fi

3. Saat maksuttoman rengasraportin mobiililaitteeseesi

Raportti kertoo renkaidesi kunnon ja sen vaikutuksen tieturvallisuuteen.

 

Katso, missä sijaitsee lähin Vianorisi, jossa on SnapSkan

Ota palvelu käyttöösi: SnapSkan.fi