Rengashotelli ja renkaiden säilytys Vianorissa

Rengashotelli palveluksessasi

Vianorissa voit säilyttää renkaasi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Säilytyksen lisäksi rengashotelli tarjoaa renkaiden vaihdon sekä kuntotarkastuksen ja ottaa tarvittaessa yhteyttä uusien hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi. Rengashotellissa voit halutessasi tarkistuttaa ilmanpaineet, jotka renkaanvaihdon yhteydessä onkin olennaista huomioida. Rengaspaineet säädetään tarvittaessa ohjearvojen mukaisiksi. Myös renkaiden puhdistus ja pesu kuuluvat rengashotellin palveluihin. Lisäksi rengashotellissa hoituvat helposti myös tasapainotus ja painot (veloitetaan erikseen).

Ajanvaraus

Ajanvarauksen voit tehdä Vianorin verkkosivuilta osoitteesta www.vianor.fi/ajanvaraus tai puhelimitse kello 7.00-21.00 välisenä aikana numerosta 010 401 401. Saat varaustasi edeltävänä päivänä muistutuksen tekstiviestillä kello 18.00. Tarkista viereisestä valikosta tai myyntipisteet-sivulta sinua lähinnä oleva rengashotelli.

Oikeat olosuhteet

Renkaiden varastointi oikeissa olosuhteissa hidastaa niiden ikääntymistä. Renkaat on suojeltava valolta, erityisesti suoralta auringonvalolta ja voimakkaalta keinovalolta, jonka ultraviolettipitoisuus on suuri. Renkaat eivät saa olla alttiina kosteudelle eivätkä liialle lämmölle. Myös liuottimet, öljyt, pitkäaikainen varastointi, vääntö, otsoni tai pudotus vahingoittavat renkaita. Vianorin rengashotellissa oikeat olosuhteet on aina otettu huomioon ja renkaat säilyvät seuraavaan kauteen vaivattomasti. Lisäksi sinulta säästyy tilaa.

Varaa aika säilössä oleville renkaille

Kysy tarjous lähimmästä Vianorista!