Rekisteröidy
010 401 401
Puhelun hinta 0,0835€/puh + 0,1669€/min (alv. 24%).

 

TURVALLISUUTESI ON MEILLE TÄRKEÄÄ!

Talvirenkaiden vaihtoaika lähestyy. Kiitoksena Ifin Nasta haasteeseen osallistumisesta saat nyt turvallisuustarkastuksen veloituksetta, kun kurvaat renkaanvaihtoon Vianorille. Jos et ole vielä osallistunut Nasta haasteeseen, voit tutustua ja osallistua siihen tästä.

Ammattitaitoiset asentajamme vaihtavat talvirenkaat alle nopeasti ja varmasti. Tullessasi renkaanvaihtoon (alk. 45 €) Vianorille ja näyttämällä Ifistä sähköpostitse saamaasi Nasta haasteen kiitosviestiä varaamme sinulle ajan 60 euron arvoiseen turvallisuustarkastukseen 1.12.2017 - 28.2.2018 väliselle ajalle.

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 010 401 401.

 

 TURVALLISUUSTARKASTUKSELLA VARMISTAT matkasi sujuvuuden

Turvallisen ajokokemuksen takana ovat laadukkaat ja hyväkuntoiset renkaat sekä hyvin huollettu toimiva auto. Turvallisuustarkastuksessa varmistamme autosi kunnon sekä kartoitamme autosi toimivuuden ja turvallisuuden kannalta tärkeitä tulevia toimenpiteitä. Sinä voit keskittyä turvalliseen matkantekoon.

Kolmivaiheisessa tarkastuksessa asiantuntijamme:

  • koeajavat auton
  • tekevät kattavan tarkastuksen auto nostettuna
  • antavat suosituksen tulevista toimenpiteistä.

Tarkkailemme muun muassa moottorin ja ohjauslaitteiden toimintaa, tarkistamme nivelet, laakerit ja pakoputkiston sekä luemme ajoneuvon ohjainlaitteisiin tallennetut vikakoodit. Lopuksi selvitämme ajoneuvolle tehdyt huollot ja määritämme tulevat huoltotarpeet. Täytämme myös tuulilasinpesunestesäiliön.

Kaikkiaan yli 20-kohtaisen tarkastuslistan avulla varmistamme autosi kunnon kokonaisvaltaisesti, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä tien päällä. Katso koko kattava tarkastuslista tästä.

 

  

 VIANOR JA IF TOIVOTTAVAT TURVALLISIA TALVIKILOMETREJÄ!