Tieturvallisuusviikko Vianoreissa 10.-14.5.2021

Kuluneet renkaat ovat turvallisuusriski varsinkin huonolla ajokelillä. Jotta kesän matkat sujuisivat turvallisemmin, vietämme Vianoreissa Tieturvallisuusviikkoa 10.-14.5.  

Tarjoamme nyt kaikille autoilijoille ilman ajanvarausta maksuttoman renkaiden turvallisuustarkastuksen, joka sisältää 

  • Renkaiden jälkikiristyksen 
  • Rengassyvyyden mittauksen 
  • Ilmanpaineiden tarkistuksen 

Renkaiden kunnolla on suora vaikutus omaan ja muiden tieturvallisuuteen. Erityisesti sadekelillä kesärenkaan pidon merkitys on turvallisuuden kannalta merkittävä. Kesärenkaiden pito-ominaisuudet heikkenevät ja vesiliirron riski kasvaa, kun renkaiden urasyvyys alittaa neljä millimetriä. 

Tuoreen kyselytutkimuksen* mukaan kuitenkin vain 60 prosenttia autoilijoista tarkistaa renkaiden urasyvyyden säännöllisesti. Muihin renkaiden kuntoon vaikuttaviin asioihin kiinnittää huomiota vielä harvempi. 11 prosenttia tutkimukseen osallistuneista oli sitä mieltä, että renkaista ei tarvitse pitää huolta millään tavalla. 

Tämä voi johtua osittain myös tiedon puutteesta. Vietämme Vianoreissa  Tieturvallisuusviikkoa 10.-14.5., jotta tieto renkaiden turvallisuusasioista leviäisi ja kesän matkat sujuisivat turvallisemmin. 

Mikäli renkaasi ovat tulleet tiensä päähän, tutustu Vianorin kattavaan kesärengasvalikoimaan  ja nauti huolettomista ajokilometreistä kesän seikkailuissa. 

Tervetuloa palveltavaksi lähimpään Vianoriin 

(Huomioithan, että helatorstaina 13.5. palvelupisteemme ovat suljettuna.) 

OSALLISTU ARVONTAAN! 

Kuinka usein tarkistat renkaidesi turvallisuuden? Kommentoi Facebook-postaustamme ja voita uudet Nokian Hakka Green 3 -kesärenkaat.  

Vastaa ja voita täältä >> 

 

*Kyselytutkimuksen teetti Nokian Renkaat, ja sen toteutti YouGov-tutkimuslaitos maaliskuussa 2021. Kyselyyn vastasi 1000 suomalaista. LUE LISÄÄ >>

 

Aika hankkia uudet renkaat?

Etsi autoosi sopivat renkaat rengashakukoneella rekisteritunnuksen, automallin tai rengaskoon mukaan.

Löydä sopivat renkaat