Rekisteröidy
010 401 401
Puhelun hinta 0,0835€/puh + 0,1669€/min (alv. 24%).

Rengaspalvelut - Vianor Jyväskylä, Kuormaajantie

Yhteystiedot

Kuormaajantie 3
40320 Jyväskylä (Näytä reitti tänne)

Toimintamme on päättynyt. Jyväskylässä teitä palvelevat edelleen Vasarakadun ja Nisulankadun palvelupisteemme. Kiitos kuluneista vuosista!

Vianor Jyväskylä, Kuormaajantie

Olemme Jyväskylän ainoa amerikkalaisiin käyttö- ja harrasteautoihin erikoistunut huoltamo. Tarjoamme myös hyvin monipuoliset huoltamopalvelut kaikille automerkeille ja –malleille. Huollamme ja korjaamme pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla kaikki amerikkalaiset automerkit ja –mallit uudesta käyttöautosta vanhaan harrasteautoon. Huoltamollamme on tilavat nosturit sekä erikoistyökalut ja -testauslaitteet amerikkalaisia autoja varten. Yksi nosturimme mahdollistaa myös pyöränkulmiensäädöt isompiin autoihin.

Henkilökuntamme palvelee Sinua vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella tarvitessasi varaosia amerikkalaisiin käyttö- tai harrasteautoihin. Oma jatkuvasti kasvava amerikkalaisten autojen varaosa valikoimamme varmistaa sujuvan työskentelymme. Mikäli haluamaasi osaa ei kuitenkaan löydy valikoimastamme, saamme tilattua sen yleensä seuraavaksi päiväksi.  Varaosavalikoimastamme löydät huolto-osia myös muihin automerkkeihin.

Teemme myös normaalit huolto- ja osienvaihtotyöt kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Myymme ja vaihdamme lisäksi autolasit.

Toimimme Keski-Suomen alueella itsenäisenä Gulf-voiteluaineiden tukku- ja jälleenmyyjänä. Gulf on ollut jo sata vuotta polttoaine- ja öljyteknologian kehityksen kärkijoukoissa. Suomeen ”Gulf-legenda” palasi yli kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Gulf- voiteluaineet täyttävät kaikki nykyaikaisen moottoriteknologian asettamat laatuvaatimukset. Tuotevalikoimaan kuuluvat henkilöauto- ja raskaan ajoneuvokaluston moottori- ja vaihteistoöljyt, hydrauliikka-, teräketju- ja 2-tahtiöljyt sekä voitelurasvat, jarrunesteet ja autokemikaalit.

Voit tehdä kanssamme huoltamollesi parhaiten sopivan, edullisen Gulf-sopimuksen. Tilatessasi voiteluaineet meiltä saat ne suoraan toimitettuna ovellesi. Soita, niin neuvotellaan edullinen sopimus.

Huoltamomme sijaitsee A-Katsastusta vastapäätä.

Palvelut