Rengas- ja auton huoltopalvelut - Vianor Jyväskylä, Nisulankatu

Yhteystiedot

Nisulankatu 52
40720 Jyväskylä (Näytä reitti tänne)

Puh.010 401 3370
Sähköposti: m;.co;nor;via;37/;nti;myy

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen. Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

HUOM: Renkaanvaihtosesongissa palvelemme myös lauantaisin 19.10. ja 26.10. klo 9-14.

Vianor Jyväskylä, Nisulankatu

Olemme erikoistuneet Citroen-, Renault- ja Peugeot-merkkisiin autoihin tarjoten kuitenkin monipuoliset huoltamopalvelut kaikille automerkeille ja –malleille. Suoritamme myös autojen täydelliset ilmastointilaitteiston huollot sekä katsastushuollot.

Asiantunteva henkilökuntamme palvelee Sinua tarvitessasi autoosi varaosia tai autovarusteita. Valikoimaamme kuuluu runsas valikoima varaosia kaikkiin automerkkeihin. Ranskalaisvalmisteisien autojen varaosavalikoimamme on erittäin laaja sisältäen myös harvemmin tarvittavia erikoisosia. Mikäli haluamaasi osaa ei kuitenkaan suoraan löydy valikoimastamme, saamme tilattua sen yleensä seuraavaksi päiväksi.

Toimimme Keski-Suomen alueella itsenäisenä Gulf-voiteluaineiden tukku- ja jälleenmyyjänä. Gulf on ollut jo sata vuotta polttoaine- ja öljyteknologian kehityksen kärkijoukoissa. Suomeen ”Gulf-legenda” palasi yli kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Gulf- voiteluaineet täyttävät kaikki nykyaikaisen moottoriteknologian asettamat laatuvaatimukset. Tuotevalikoimaan kuuluvat henkilöauto- ja raskaan ajoneuvokaluston moottori- ja vaihteistoöljyt, hydrauliikka-, teräketju- ja 2-tahtiöljyt sekä voitelurasvat, jarrunesteet ja autokemikaalit.

Voit tehdä kanssamme huoltamollesi parhaiten sopivan, edullisen Gulf-sopimuksen. Tilatessasi voiteluaineet meiltä saat ne suoraan toimitettuna ovellesi. Soita, niin neuvotellaan edullinen sopimus.

Huoltamomme sijaitsee Nisulankadun ST1:n vieressä

Palvelut

Akut

Auton kuntotarkastus

Vianor huolto

Autonhuoltopaketit

Autosähkötyöt

Autotarvikkeet

Diagnostiikka

Dieselhuollot

Ilmastointilaitteen täyttöhuolto

Iskunvaimentimet

Jarrut

Katsastustarkastus/ Katsastuspalvelu

Ohjauskulmien tarkastus ja säätö

Pakoputket

Pikahuolto

Sijaisauto

Öljynvaihto

Määräaikaishuolto