Vianor Jyväskylä, Laukaantie

Vianor Jyväskylä, Laukaantie

Meiltä saat kaikki rengas- ja autohuoltopalvelut saman katon alta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet, ja henkilöstömme auttaa mielellään aina tarvittaessa. Jotta autosi takuu säilyy, teemme autosi määräaikaishuollot auton valmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti.

Laukaantie 1
40320, Jyväskylä

Puh. 010 401 3660
Sähköposti: myynti66@vianor.com

Näytä kartalla Tarjouspyyntö

HENKILÖ- JA PAKETTIAUTON RENKAAT JA AUTOHUOLLOT
Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00 (Autohuollon vastaanotto alk. klo 7.30)

RASKAS KALUSTO
ma-pe: 8.00 - 17.00

SnapSkan Vianor Tiepalvelu

Rengaspalvelut

Autohuoltopalvelut

Vianor Jyväskylä, Laukaantie

Jyväskylä on paikka, jossa autot, autoilu ja autourheilu ovat osa kaupungin identiteettiä. Etsitkö sinä autosi arvoista korjaamoa? Autot ovat myös meidän intohimomme Vianorilla. Osaavat rengaspalvelut sekä autohuollot löydät meiltä, Laukaantieltä. Saat juuri sinun autoosi sopivat renkaat, vanteet, iskunvaimentimet ja muut varaosat järkevään hintaan ja ammattitaidolla asennettuna. Laitamme autosi kuntoon merkistä, mallista ja vuosimallista riippumatta. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja varaa aikasi jo tänään.

Vianor Jyväskylä, Laukaantie tarjoaa kattavat rengaspalvelut

Renkaat parantavat autosi suorituskykyä, mukavuutta ja ennen kaikkea turvallisuutta. Tarvitsetko kenties uudet kesärenkaat tai talvirenkaat? Kaipaatko apua valintaan ja asennukseen? Olemme rengaspalveluiden erikoisliike Laukaantiellä, Jyväskylässä. Meiltä saat kaiken, mikä liittyy auton renkaisiin – uudet renkaat, renkaiden vaihto, renkaan paikkaus, ohjauskulmien säätö. Valitaan yhdessä sinulle renkaat, jotka vastaavat tarpeitasi ja ajotyyliäsi parhaiten. Tule käymään Laukaantiellä jo tänään.

Rengashotelli Jyväskylässä

Etsitkö tulevalle kaudelle viiden tähden rengashotellia Jyväskylästä? Vianorilta korkealaatuinen renkaiden säilytys luotettavassa ja turvallisessa rengashotellissa, jossa luonnonvoimat eivät pääse heikentämään renkaiden laatua ja lyhentämään käyttöikää. Tarjoamme kausisäilytystä hyvissä olosuhteissa, sisätiloissa, turvassa niin UV-säteilyltä kuin talvipakkasiltakin. Säilytyksen hintaan kuuluu aina myös renkaiden kunnon ja ilmanpaineiden tarkistus, sekä tietysti renkaiden vaihto. Kysy lisää tasokkaasta täyden palvelun rengashotellista.

Ammattitaitoista autohuoltoa Jyväskylässä

Tarvitsetko asiantuntevaa autohuoltoa? Hyvin ylläpidetty ja ammattitaidolla huollettu auto parantaa turvallisuutta tieliikenteessä. Jyväskylässä sinua palvelee Vianorin osaava henkilökunta Laukaantiellä, mistä saat autollesi laadukkaan määräaikaishuollon. Isompien huoltojen välillä on hyvä muistaa myös pienemmät toimenpiteet kuten ilmastointihuollot ja öljynvaihdot. Vianor Jyväskylä tarjoaa kaikki huoltotoimenpiteet kaikille autoille, merkistä ja mallista riippumatta. Vianorilla autosi huoltaa aina koulutettu ja kokenut mekaanikko. Meiltä saatavilla myös varaosat ja kattava valikoima nesteitä autoosi, moottoriöljystä jäähdytysnesteisiin.