Rengasammattilaiset

Tällä palstalla Vianorin asiantuntijat kertovat renkaisiin ja renkaiden käyttöön liittyvistä uutuuksista ja innovaatioista sekä jakavat kokemuksen synnyttämiä parhaita käytäntöjään alalta. Annamme äänen myös asiakkaillemme, jotka kertovat omia kokemuksiaan renkaiden käytöstä ja rengaspalveluista.

Pitoa teiden ja pihojen talvikunnossapitoon

Lue koko juttu

Pitoa teiden ja pihojen talvikunnossapitoon

Nykyaikainen maataloustraktori on pitkälle kehitetty monipuolinen erikoislaite, joka soveltuu erinomaisesti teiden ja pihojen talvikunnossapitoon rakennetussa ympäristössä. Pohjoiset talviolosuhteet asettavat kuitenkin kovat vaatimukset kalustolle, ja niiden ratkomisessa renkaat ovat keskeisessä roolissa.

Vianorin 24/7-rengasrikkopalvelu kehittyy: Luvassa entistäkin nopeampi ja monipuolisempi palvelu

Monelle kuljetusalan ammattilaiselle valitettavan tuttu tilanne on rengasrikko tien päällä. Silloin yrittäjän paras kontakti on Vianorin 24/7-rengasrikkopalvelu. Soitto Vianorin päivystävään numeroon tai yhteydenotto netin kautta saattaa kuorman matkaan nopeasti missä vain ja mihin aikaan tahansa. Palvelua myös kehitetään jatkuvasti vastaamaan vieläkin paremmin kuljettajan tarpeita.

Nokian Renkaiden kesäuutuudet vastaavat kuluttajien tarpeisiin

Nokian Renkaat esitteli syyskuussa kaksi uutta tuotetta pohjoismaiseen kesään suunniteltuun Nokian Hakka -tuoteperheeseen. Nokian Hakka Green 3 -henkilöautonrengas tuo turvaa ja energiapihejä kilometrejä, Nokian Hakka Van taas puolestaan työhön ja lomaan sopivaa jämäkkyyttä sekä paketti- että matkailuautoihin.

Nokian Tyres Intuitu™ -älyrenkaat nyt saatavilla Vianoreissa

Raskaiden renkaiden digitalisaatio muuttaa jokapäiväistä työskentelyä ja kalustonhallintaa merkittävästi. Nokian Renkaat esitteli Intuitu-älyrenkaat ensimmäistä kertaa marraskuussa, ja nyt Intuitu on saatavilla valikoituihin maatalous- ja urakointitraktoreiden renkaisiin.

Mitä huomioida valmistauduttaessa talvisesongin rengasmyyntiin?

Lumisade ja tienpintojen jäätyminen saa ihmiset vauhdilla talvirenkaiden vaihtoon. Mitä rengasliikkeissä on otettava huomioon, jotta sesongista tulee onnistunut?

Aikaisempia artikkeleita