Rengasammattilaiset

Tällä palstalla Vianorin asiantuntijat kertovat renkaisiin ja renkaiden käyttöön liittyvistä uutuuksista ja innovaatioista sekä jakavat kokemuksen synnyttämiä parhaita käytäntöjään alalta. Annamme äänen myös asiakkaillemme, jotka kertovat omia kokemuksiaan renkaiden käytöstä ja rengaspalveluista.

”Eniten arvostamme eVianorissa helppoutta”

”Eniten arvostamme eVianorissa helppoutta”

Norjalaisen Rena Bilberging -hinauspalvelun on pystyttävä reagoimaan nopeasti, kun sen apua tarvitaan. Verkkoportaali eVianorin kautta yritys voi sekä tilata renkaita varastoon että hoitaa kiireellisiä tilauksia.

Käyttökohde ja ajomäärä määrittävät rengasvalinnan

Renkaan valinnassa keskeisiä seikkoja ovat renkaan käyttökohde ja -tarve sekä ajomäärä. Huomioimme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet, jotta voimme tarjota heille oikeat tuotteet. Rengasammattilaisemme auttavat rengasratkaisujen valinnassa, jotta työ ja muu ajaminen sujuvat turvallisesti.

Ammattitaitoinen ja joustava rengashuolto avittaa liiketoimintaa

Team FinnKane Oy on Raumalla syksyllä 2010 perustettu merikonttien, IMO- ja ADR-säiliöpesujen parissa toimintansa aloittanut perheyritys. Team FinnKanen omistajien Timo ja Merja Kallion mielestä liiketoiminnan tulee sujua kitkattomasti, ja toimiva ennakoiva rengashuolto on siinä yksi osatekijä.

eVianor – verkkoportaali yritysasiakkaiden tarpeisiin

eVianor on Vianorin yritysasiakkaille suunnattu asiakasportaali. Palvelussa yritysasiakkaat voivat tutustua Vianorin tuotevalikoimaan, ostaa renkaita ja nähdä tuotteiden saatavuustilanteen koko Vianor-ketjussa.

Miksi premium-renkaat ovat asiakkaallesi oikea ratkaisu

Kun asiakas astuu myymälään, kalliimpien premium-renkaiden osto ei välttämättä ole hänellä ensimmäisenä mielessä. Yleinen ajattelutapa on, että halvemmilla renkailla pärjää hyvin ja samalla säästää. Premium-renkaiden myyminen asiakkaalle on kuitenkin paitsi liiketoiminnan myös asiakkaiden hyvän ja turvallisen ajokokemuksen kannalta parempi.

Tilaa uutiskirje