Rengasammattilaiset

Tällä palstalla Vianorin asiantuntijat kertovat renkaisiin ja renkaiden käyttöön liittyvistä uutuuksista ja innovaatioista sekä jakavat kokemuksen synnyttämiä parhaita käytäntöjään alalta. Annamme äänen myös asiakkaillemme, jotka kertovat omia kokemuksiaan renkaiden käytöstä ja rengaspalveluista.

Miten yli 500 linja-auton renkaidenvaihto ja huolto hoituvat yhden miehen voimin - Case Savonlinja Oy

Miten yli 500 linja-auton renkaidenvaihto ja huolto hoituvat yhden miehen voimin - Case Savonlinja Oy

Oikean kumppanin avulla yli 500 linja-auton rengasasiat on mahdollista hoitaa organisaatiossa vain yhden ihmisen voimin. Ulkoistamalla rengashuolet säästät aikaasi, varmistat turvalliset rengasvalinnat ja estät turhista seisokeista johtuvat tulonmenetykset.

Hyvä saatavuus sesongissa on myynnin onnistumisen edellytys

"Talvi yllätti autoilijat" on jokasyksyinen otsikko. Kun ensilumi sataa maahan tai tiet muuttuvat jäisiksi, on autoilijoilla kiire päästä renkaanvaihtoon. Silloin renkaita on oltava varastossa, jotta asiakkaita pystytään palvelemaan mahdollisimman hyvin ja myynti sujuu.

Turvallisuutta ja tehokkuutta raskaaseen työskentelyyn vaativissa talviolosuhteissa

Pohjoismaiset talviolosuhteet ovat vaihtelevat: jää, lumi ja sohjo vuorottelevat, kun työskentelemme ympäri vuorokauden vuoden myös talvisina päivinä. Talvi vaatii kuljettajalta, työkoneelta ja renkailta erityisominaisuuksia.