Rengasammattilaiset

Tällä palstalla Vianorin asiantuntijat kertovat renkaisiin ja renkaiden käyttöön liittyvistä uutuuksista ja innovaatioista sekä jakavat kokemuksen synnyttämiä parhaita käytäntöjään alalta. Annamme äänen myös asiakkaillemme, jotka kertovat omia kokemuksiaan renkaiden käytöstä ja rengaspalveluista.

Pinnoitettava laaturengas on kokonaiskustannuksiltaan edullinen vaihtoehto

Pinnoitettava laaturengas on kokonaiskustannuksiltaan edullinen vaihtoehto

Renkaan hinta ostohetkellä ei kerro kaikkea kokonaiskustannuksista. Renkaan kulutuskestävyys ja kulut per kilometri sekä renkaan sopivuus olosuhteisiin ovat taloudellisen hankinnan päätekijöitä. Huomiota tulee kiinnittää renkaan hinnan lisäksi polttoaineenkulutukseen ja siihen vaikuttavaan vierintävastukseen, jotta saadaan selville kaikkein paras vaihtoehto.

Kehittyvää rengasteknologiaa suurempien ja tehokkaampien maatalouskoneiden tarpeisiin

Oikeat rengasvalinnat auttavat pitämään maan rakenteen optimaalisena, jotta peltojen kasvuvoima säilyy.

Vianor Fleet Care – liikkuvan kaluston palvelukokonaisuus

Kuljetusyritysten ja muiden liikkuvan kaluston operoinnista vastaavien yritysten kilpailukyvyn keskiössä ovat kaluston käyttöaste ja -kustannukset. Vain tehokkaasti liikkuva kalusto tuo yritykselle riittävästi liikevaihtoa ja mahdollistaa toiminnan jatkamisen. Räätälöitävä Fleet Care -palvelukokonaisuutemme pitää huolta kaikista yritysten rengas- ja kalustopalveluista.

”Eniten arvostamme eVianorissa helppoutta”

Norjalaisen Rena Bilberging -hinauspalvelun on pystyttävä reagoimaan nopeasti, kun sen apua tarvitaan. Verkkoportaali eVianorin kautta yritys voi sekä tilata renkaita varastoon että hoitaa kiireellisiä tilauksia.

Käyttökohde ja ajomäärä määrittävät rengasvalinnan

Renkaan valinnassa keskeisiä seikkoja ovat renkaan käyttökohde ja -tarve sekä ajomäärä. Huomioimme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet, jotta voimme tarjota heille oikeat tuotteet. Rengasammattilaisemme auttavat rengasratkaisujen valinnassa, jotta työ ja muu ajaminen sujuvat turvallisesti.

Tilaa uutiskirje