Rengasammattilaiset

Tällä palstalla Vianorin asiantuntijat kertovat renkaisiin ja renkaiden käyttöön liittyvistä uutuuksista ja innovaatioista sekä jakavat kokemuksen synnyttämiä parhaita käytäntöjään alalta. Annamme äänen myös asiakkaillemme, jotka kertovat omia kokemuksiaan renkaiden käytöstä ja rengaspalveluista.

Ammattitaitoinen ja joustava rengashuolto avittaa liiketoimintaa

Ammattitaitoinen ja joustava rengashuolto avittaa liiketoimintaa

Team FinnKane Oy on Raumalla syksyllä 2010 perustettu merikonttien, IMO- ja ADR-säiliöpesujen parissa toimintansa aloittanut perheyritys. Team FinnKaNen omistajien Timo ja Merja Kallion mielestä liiketoiminnan tulee sujua kitkattomasti, ja toimiva ennakoiva rengashuolto on siinä yksi osatekijä.

eVianor – verkkoportaali yritysasiakkaiden tarpeisiin

eVianor on Vianorin yritysasiakkaille suunnattu asiakasportaali. Palvelussa yritysasiakkaat voivat tutustua Vianorin tuotevalikoimaan, ostaa renkaita ja nähdä tuotteiden saatavuustilanteen koko Vianor-ketjussa.

Miksi premium-renkaat ovat asiakkaallesi oikea ratkaisu

Kun asiakas astuu myymälään, kalliimpien premium-renkaiden osto ei välttämättä ole hänellä ensimmäisenä mielessä. Yleinen ajattelutapa on, että halvemmilla renkailla pärjää hyvin ja samalla säästää. Premium-renkaiden myyminen asiakkaalle on kuitenkin paitsi liiketoiminnan myös asiakkaiden hyvän ja turvallisen ajokokemuksen kannalta parempi.

Renkaiden pinnoituksen ABC: Pidennä renkaiden elinkaarta ja säästä

Renkaiden pinnoituksella säästät niin luontoa kuin rahapussiasikin. Miksi valita pinnoitus, mitä hyötyjä siitä on ja mikä merkitys sillä voi olla liiketoiminnallesi?

Renkaiden hallintapalveluilla maksimoit hyödyn renkaistasi

Renkaiden hallintapalveluilla tarkoitetaan asiakkaan kaluston ja renkaiden seurantapalvelua, jossa renkaiden kuntoa ja kulumista seurataan säännöllisesti. Palvelun avulla kaluston rengastus, renkaiden kunto ja renkaan käyttöhistoria pysyvät keskitetysti hallinnassa.