Rengasammattilaiset

Tällä palstalla Vianorin asiantuntijat kertovat renkaisiin ja renkaiden käyttöön liittyvistä uutuuksista ja innovaatioista sekä jakavat kokemuksen synnyttämiä parhaita käytäntöjään alalta. Annamme äänen myös asiakkaillemme, jotka kertovat omia kokemuksiaan renkaiden käytöstä ja rengaspalveluista.

Nokian Tyres Intuitu™ -älyrenkaat nyt saatavilla Vianoreissa

Lue koko juttu

Nokian Tyres Intuitu™ -älyrenkaat nyt saatavilla Vianoreissa

Raskaiden renkaiden digitalisaatio muuttaa jokapäiväistä työskentelyä ja kalustonhallintaa merkittävästi. Nokian Renkaat esitteli Intuitu-älyrenkaat ensimmäistä kertaa marraskuussa, ja nyt Intuitu on saatavilla valikoituihin maatalous- ja urakointitraktoreiden renkaisiin.

Mitä huomioida valmistauduttaessa talvisesongin rengasmyyntiin?

Lumisade ja tienpintojen jäätyminen saa ihmiset vauhdilla talvirenkaiden vaihtoon. Mitä rengasliikkeissä on otettava huomioon, jotta sesongista tulee onnistunut?

Näin varmistat liikennöintisi sujumisen talviolosuhteissa – vielä ehdit pinnoittamaan renkaat talvea varten

Kesälomakausi alkaa olla ohi ja on aika miettiä, miten varmistetaan kaluston turvallinen liikennöinti talvella. Vianorin yritysmyyntipäällikkö Pekka Nurme summaa, mitä kannattaa pohjoisissa oloissa huomioida renkaiden ja rengashuollon suhteen.

Kaluston seuranta tarjoaa mahdollisuuksia tehokkuuden parantamiseen

Suurimmalle osalle liikenteenharjoittajia kriittiset tiedot toiminnan tehokkuuden lisäämiseksi liittyvät ajoneuvon käyttötunteihin, ajokilometreihin, rengaspaineeseen ja renkaiden lämpötilaan – riippumatta siitä, onko kalusto on road- vai off road -käyttöön tarkoitettua.

Laaja saatavuus eri hintaluokkien tuotteita on avain talvisesonkiin valmistautumiseen

Talvisesongin suunnittelu on osa rengasammattilaisten normaaleja rutiineja Pohjoismaissa. Vaikka elämme nyt poikkeuksellisia aikoja, yksi asia on varma myös tänä vuonna: talvi tulee, ja asiakkaat tarvitsevat laadukkaita talvirenkaita.

Aikaisempia artikkeleita