Rengasammattilaiset

Tällä palstalla Vianorin asiantuntijat kertovat renkaisiin ja renkaiden käyttöön liittyvistä uutuuksista ja innovaatioista sekä jakavat kokemuksen synnyttämiä parhaita käytäntöjään alalta. Annamme äänen myös asiakkaillemme, jotka kertovat omia kokemuksiaan renkaiden käytöstä ja rengaspalveluista.

EU-rengasmerkintä muuttuu

Lue koko juttu

EU-rengasmerkintä muuttuu

EU-rengasmerkinnän tarkistettu versio tulee voimaan 1.5.2021. Tämä tuo mukanaan useita muutoksia merkinnän sisältöön ja esitystapaan. Mitä se tarkoittaa sinulle renkaiden jälleenmyyjänä?

Renkaiden nostokoura takaa turvalliset ja tehokkaat OTR-rengaspalvelut paikan päällä

Vianor kehittää OTR-rengaspalveluitaan jatkuvasti tehokkaammiksi ja turvallisemmiksi tarjotakseen asiakkaille parasta mahdollista palvelua.

Renkaiden optimointi parantaa polttoainetehokkuutta

Renkaiden vierintävastuksella on suora vaikutus polttoaineenkulutukseen, huomion kiinnittäminen ajoneuvon alle voi olla helppo tapa säästää sekä ympäristöä että rahaa.

Turvallista matkaa työntekijöillemme ja asiakkaillemme

Turvallisen matkanteon varmistaminen asiakkaillemme on ydinlupauksemme. Huolehdimme Vianorissa kaikessa toiminnassamme turvallisuudesta erinomaisen asiakaskokemuksen takaamiseksi.

Pitoa teiden ja pihojen talvikunnossapitoon

Nykyaikainen maataloustraktori on pitkälle kehitetty monipuolinen erikoislaite, joka soveltuu erinomaisesti teiden ja pihojen talvikunnossapitoon rakennetussa ympäristössä. Pohjoiset talviolosuhteet asettavat kuitenkin kovat vaatimukset kalustolle, ja niiden ratkomisessa renkaat ovat keskeisessä roolissa.

Aikaisempia artikkeleita