Rengasammattilaiset

Tällä palstalla Vianorin asiantuntijat kertovat renkaisiin ja renkaiden käyttöön liittyvistä uutuuksista ja innovaatioista sekä jakavat kokemuksen synnyttämiä parhaita käytäntöjään alalta. Annamme äänen myös asiakkaillemme, jotka kertovat omia kokemuksiaan renkaiden käytöstä ja rengaspalveluista.

Käyttökohde ja ajomäärä määrittävät rengasvalinnan

Renkaan valinnassa keskeisiä seikkoja ovat renkaan käyttökohde ja -tarve sekä ajomäärä. Vianorilla huomioidaan asiakkaidemme yksilölliset tarpeet, jotta voimme tarjota heille oikeat tuotteet. Rengasammattilaisemme auttavat rengasratkaisujen valinnassa, jotta työ ja muu ajaminen sujuvat turvallisesti.  

Rengasvalikoimamme ytimessä ovat Nokian Renkaiden korkeatasoiset renkaat pohjoisen vaativiin oloihin ja monipuolisiin sääolosuhteisiin. Tarjoamme myös laajan valikoiman muiden valmistajien renkaita kaikkiin käyttötarkoituksiin eri hinta- ja laatuluokissa. Valitsemme toimittajamme huolellisesti ja seuraamme tuotteiden hinta-laatusuhdetta jatkuvasti. 

Uusien renkaiden lisäksi valikoimassamme on myös pinnoitettuja renkaita. Noktop-pinnoitetut renkaat tarjoavat edullisella hinnalla erinomaista laatua veto- ja perävaunun renkaissa. 

Renkaita on aina verrattava omassa ryhmässään. Tiettyjä ominaisuuksia, kuten pitoa ja kulutuskestoa, on vaikeaa, jopa mahdotonta saavuttaa täysin samanaikaisesti. 

 

Rengasvalinnasta ja tuotevalikoimastamme voit lukea lisää Vianorin On Road- ja Off Road -katalogeista, jotka julkaistiin tässä kuussa.

Aikaisempia artikkeleita