Rengasammattilaiset

Tällä palstalla Vianorin asiantuntijat kertovat renkaisiin ja renkaiden käyttöön liittyvistä uutuuksista ja innovaatioista sekä jakavat kokemuksen synnyttämiä parhaita käytäntöjään alalta. Annamme äänen myös asiakkaillemme, jotka kertovat omia kokemuksiaan renkaiden käytöstä ja rengaspalveluista.

Nokian Tyres Hakka Blue 3 – Lyömätön uutuus vaihteleviin kesäkeleihin

– Viime kesä oli hyvä esimerkki sään vaihtelusta yli 30 asteen lukemista viileään sadekeliin. Hakka Blue 3 ja sen isoveli Hakka Blue 3 SUV on suunniteltu nimenomaan pohjoisiin ajo-olosuhteisiin. Täsmällisesti pysähtyvä rengas torjuu tehokkaasti vesiliirtoa tuoden mielenrauhaa vaativissakin oloissa, toteaa Laura Rautjoki, Vianorin henkilöautorenkaiden tuotepäällikkö.

Renkaan tärkeimmät ominaisuudet ovat nimenomaan erinomainen märkäpito ja ajovakaus. Pohjoisiin oloihin suunnitellun Hakka Blue 3:n EU-rengasmerkinnän märkäpitoluokitus on A eli paras mahdollinen. Märällä tiellä ero heikoimpaan eli E-luokkaan on jopa 18 metriä. Loistavan märkäpidon lisäksi uuden Hakka-tulokkaan kulutuspintaseos edustaa Nokian Renkaiden tuotekehityksen huippuosaamista.

– Cool Blue Hybrid -kulutuspintasekoitus mukautuu tarkasti lämpötilan muutoksiin ja pysyy joustavana. Luonto saattaa yllättää, mutta rengas pysyy vakaana kevään ensihetkistä syksyn viileyteen, Rautjoki sanoo.

Turvallista ajomukavuutta kaipaaville

Uuden sukupolven kesärenkaan Dry Touch 3.0 -konsepti varmistaa, että pito on vahva ja kontrolloitu kaarteissa ja väistötilanteissa, vaikka vesi valtaisi ajoradan tai tie olisi urainen. Eteneminen on vauhdikasta ja tasapainoista myös karkealla asfaltilla tai sorapinnoilla. Renkaan syöksyurat ohjaavat veden tehokkaasti pois renkaan ja tienpinnan välistä.

– Hakka Blue 3 tulee olemaan ensi vuoden testirengas, jolta odotetaan kovia tuloksia. Tämä kesärengas on turvallisuutta hakevan kuluttajan varma valinta. Hakka Blue 3 on erinomainen rengas Pohjolan kesäsäässä erinomaisten vesiliirto- ja jarrutusominaisuuksien sekä hyvän ohjattavuutensa ansiosta.

Kattava kokovalikoima nyt ennakossa

Moninkertaisen testivoittajan Hakka Blue 2:n seuraajan Hakka Blue 3:n kattava 15–18 tuuman kokovalikoima on suunnattu tehokkaisiin keskikoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Suuri joukko kokoja soveltuu myös uusimpiin hybridi- ja sähköautoihin.

– Alhainen vierintävastus säästää ympäristöä, pienentää polttoaineenkulutusta ja kasvattaa sähkö- tai hybridiautojen toimintamatkaa. Kehitystyön ansiosta myös rengasääni on hiljaisempi. SUV-renkaissa on lisäksi vahvistetut sivupinnat, kivenpoistajat ja maastokynnet. Hakka Blue 3 on kestävä ja turvallinen niin myötä- kuin vastamäessä, Rautjoki vinkkaa.


Premium-kesärenkaan valikoimassa on sekä V- (240 km/h) että W-nopeusluokan (270 km/h) tuotteita. Hakka-perheen uudet Blue-tulokkaat löytävät varmasti ostajakuntansa Green- ja Black-mallien rinnalla. Tilaa Hakka Blue 3 ja Hakka Blue 3 SUV ennakkoon kevääksi 2022!

Tutustu lisää: Nokian Tyres Hakka Blue 3
Tutustu lisää: Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

Aikaisempia artikkeleita