Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 73dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 1120kg (112)

Nokian Tyres Outpost AT

Kesärenkaat

(2 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 73dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 1120kg (112)

Nokian Tyres Outpost AT - SUUNTAA UUSIIN SEIKKAILUIHIN 

Uusi Nokian Tyres Outpost™ AT tarjoaa ylivoimaista pitoa kaikissa olosuhteissa sekä pitkän käyttöiän. Renkaan äärimmäinen kestävyys ja suojaus pistoja vastaan mahdollistavat suuntaamisen kohti uusia maastoja, uutta lujuutta ja uusia matkoja. Outpost AT on katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin sopiva kesärengas, joka takaa turvalliset ajo-ominaisuudet ja pitkän käyttöiän niin teillä kuin maastossakin. 

Pistonkestävyyden takaava Aramid Shield™ -teknologia ja muut Outpost AT:n ominaisuudet on suunniteltu tekemään työstä tuottavaa ja vapaa-ajasta rajoituksetonta myös haastavimmilla alustoilla. 

  • Suuntaa uusiin maastoihin – erinomaista pitoa kaikilla alustoilla
  • Suuntaa uuteen lujuuteen – Aramid Shield tuo äärimmäistä kestävyyttä
  • Suuntaa uusille matkoille – entistä pidempi käyttöikä

NOKIAN TYRES OUTPOST AT MAHDOLLISTAA SUUNTAAMISEN UUSIIN MAASTOIHIN  

Nokian Tyres Outpost AT:n avulla autoilijat voivat huoletta ajaa minne ikinä matka viekään. Rengas turvaa on road- ja off road -elämyksiä tuomalla ylivertaista pitoa kaikissa ajo-olosuhteissa. Summit Sidewalls -sivupintarakenne ja olkapääalueen lovet tarjoavat lisäpitoa renkaan upotessa pehmeään alustaan. Syvät Canyon Cuts -urat takaavat jämäkän käsiteltävyyden haastavassa maastossa, kuten mudassa ja hiekassa.

Nokian Tyres Outpost AT:n tekniset ominaisuudet suojaavat autoilijaa kaikkein haastavimmissa ympäristöissä. Aramid Shield™ -teknologia takaa renkaan äärimmäisen kestävyyden ja pistonkeston. Luotiliiveissä ja avaruusteollisuudessa käytettävä aramid-kuitu suojaa renkaan kulutuspintaa ja sivupintoja. Gravel Guard -rakenne parantaa Nokian Tyres Outpost AT:n pistonkestävyyttä. 

ÄÄRIMMÄISTÄ KESTÄVYYTTÄ JA MUKAVAA AJOA KAIKISSA MAASTOISSA 

Nokian Tyres Outpost AT -renkaiden erinomainen kilometritulos perustuu räätälöityyn pintakuvioon, jossa on useita rengasta suojaavia ominaisuuksia. Kulutuspinnan erityisen syvät urat pidentävät renkaan käyttöikää, ja ekologisesti kestävä kumisekoitus tarjoaa nautinnollisen, tehokkaan ja vastuullisen ajokokemuksen jokaisella matkallasi. 

Aramid Shield. Pistonkestävää aramid-kuitua on kulutuspinnan alla ja sivupinnoissa, minkä ansiosta renkaat kestävät äärimmäisen hyvin vaativaa maastoa sekä kuoppaisia ja huonokuntoisia teitä. Summit Sidewalls. Sivupinnan yläosan ulokkeet ja olkapääalueen lovet muodostavat kokonaisuuden, joka takaa jämäkän sivuttaispidon pehmeillä alustoilla ja tuo renkaalle rouheutta. Gravel Guards - kulutuspinnan vahvistettu vyörakenne mahdollistaa mukavan ajon ja luotettavan menon myös kivisillä ja uraisilla teillä. Canyon Cuts - olkapääalueen lovien ja kulutuspintakuvion risteyskohtien muodostamat X-urat parantavat renkaan pitoa haastavilla alustoilla.

 

Huomaa etu! Rengassarjan ostajalle ohjauskulmien tarkastus ja säätö vain 59 € (norm. 99 €). Käytä ostoskorissa koodia KIMPPA.Toimi pian, etu on voimassa vain 12.2.2023 asti. 

Osta nyt, maksa vasta 90 päivän kuluttua

Vianor Laskulla voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. 1.1. – 12.3.2023 välillä tehtyihin ostoihin saat nyt jopa 90 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää >>

Vianor Tilillä 12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
Vianor Tilillä saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

EU-rengasmerkinnät: T431883

Toimii moitteetta missä vaan ja millon vaan
A4leksi Allroad - 21.11.2022
Ollut nyt kesän, syksyn ja alkutalven alla eikä ole pettänyt. Talvisäässä ei häviä tavallisille kitkarenkaille, rengasmelun lisääntyminen on maltillista ellei olematonta ja toimii kivikossa, mudassa, lumessa ja moottoritiellä tasaisen varmasti
Todella hyvä "all-terrain" luokan rengas.
Miqwe - 3.9.2022
On ollut maantiellä, työmailla ja kaivoskäytössä eikä ole yhtään pinta ruhjeentunut mitä yleensä. Melutaso on kohtuullinen, jopa odotettua alhaisempi. Pito erilaisilla pinnoilla on hyvä luokkaansa nähden, rengaspaineet suositus +0,3 bar osoittautui minun käyttöön optimaaliseksi. Painoja meni vähän.

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Outpost AT

Kokonaisarvosana*