Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 180km/h (S)
Kantavuus: 1030kg (109)

Nokian Tyres Outpost AT: 235/75R17 109S

Kesärenkaat

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: D
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 180km/h (S)
Kantavuus: 1030kg (109)

Nokian Tyres Outpost AT - SUUNTAA UUSIIN SEIKKAILUIHIN 

Uusi Nokian Tyres Outpost™ AT tarjoaa ylivoimaista pitoa kaikissa olosuhteissa sekä pitkän käyttöiän. Renkaan äärimmäinen kestävyys ja suojaus pistoja vastaan mahdollistavat suuntaamisen kohti uusia maastoja, uutta lujuutta ja uusia matkoja. Outpost AT on katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin sopiva kesärengas, joka takaa turvalliset ajo-ominaisuudet ja pitkän käyttöiän niin teillä kuin maastossakin. 

Pistonkestävyyden takaava Aramid Shield™ -teknologia ja muut Outpost AT:n ominaisuudet on suunniteltu tekemään työstä tuottavaa ja vapaa-ajasta rajoituksetonta myös haastavimmilla alustoilla. 

  • Suuntaa uusiin maastoihin – erinomaista pitoa kaikilla alustoilla
  • Suuntaa uuteen lujuuteen – Aramid Shield tuo äärimmäistä kestävyyttä
  • Suuntaa uusille matkoille – entistä pidempi käyttöikä

NOKIAN TYRES OUTPOST AT MAHDOLLISTAA SUUNTAAMISEN UUSIIN MAASTOIHIN  

Nokian Tyres Outpost AT:n avulla autoilijat voivat huoletta ajaa minne ikinä matka viekään. Rengas turvaa on road- ja off road -elämyksiä tuomalla ylivertaista pitoa kaikissa ajo-olosuhteissa. Summit Sidewalls -sivupintarakenne ja olkapääalueen lovet tarjoavat lisäpitoa renkaan upotessa pehmeään alustaan. Syvät Canyon Cuts -urat takaavat jämäkän käsiteltävyyden haastavassa maastossa, kuten mudassa ja hiekassa.

Nokian Tyres Outpost AT:n tekniset ominaisuudet suojaavat autoilijaa kaikkein haastavimmissa ympäristöissä. Aramid Shield™ -teknologia takaa renkaan äärimmäisen kestävyyden ja pistonkeston. Luotiliiveissä ja avaruusteollisuudessa käytettävä aramid-kuitu suojaa renkaan kulutuspintaa ja sivupintoja. Gravel Guard -rakenne parantaa Nokian Tyres Outpost AT:n pistonkestävyyttä. 

ÄÄRIMMÄISTÄ KESTÄVYYTTÄ JA MUKAVAA AJOA KAIKISSA MAASTOISSA 

Nokian Tyres Outpost AT -renkaiden erinomainen kilometritulos perustuu räätälöityyn pintakuvioon, jossa on useita rengasta suojaavia ominaisuuksia. Kulutuspinnan erityisen syvät urat pidentävät renkaan käyttöikää, ja ekologisesti kestävä kumisekoitus tarjoaa nautinnollisen, tehokkaan ja vastuullisen ajokokemuksen jokaisella matkallasi. 

Aramid Shield. Pistonkestävää aramid-kuitua on kulutuspinnan alla ja sivupinnoissa, minkä ansiosta renkaat kestävät äärimmäisen hyvin vaativaa maastoa sekä kuoppaisia ja huonokuntoisia teitä. Summit Sidewalls. Sivupinnan yläosan ulokkeet ja olkapääalueen lovet muodostavat kokonaisuuden, joka takaa jämäkän sivuttaispidon pehmeillä alustoilla ja tuo renkaalle rouheutta. Gravel Guards - kulutuspinnan vahvistettu vyörakenne mahdollistaa mukavan ajon ja luotettavan menon myös kivisillä ja uraisilla teillä. Canyon Cuts - olkapääalueen lovien ja kulutuspintakuvion risteyskohtien muodostamat X-urat parantavat renkaan pitoa haastavilla alustoilla.

 

12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Vianor-rahoituksella saat 12 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Tähän joustavaan maksutapaan ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. 1 000 € ostokselle todellinen vuosikorko 0 % ja luottokustannukset 0 €, kun maksuaika on 12 kk ja kk-erä 100 €. Yhteistyössä Avarda.

EU-rengasmerkinnät: T431887

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Outpost AT

Kokonaisarvosana*