Nokian Rotiiva AT  SUV-rengas

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: E
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 800kg (100)

Nokian Rotiiva AT

Kesärenkaat

(37 arvostelua)
Nokian Rotiiva AT  SUV-rengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: E
Märkäpito: D
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 800kg (100)
  • Suorituskykyä kaikenlaisille teille
  • Erinomainen ajettavuus
  • Viillonkestävä kulutuspintaseos ja vahva rakenne

Nokian Rotiiva AT (All Terrain) on katumaastureihin suunniteltu kesärengas, joka toimii loistavasti asvaltilla ja soralla, mutta etenee epäröimättä myös helpoissa maasto-olosuhteissa. Tämän erikoisrenkaan suorituskyky on optimoitu kaikkiin olosuhteisiin, mutta turvallisuudesta tai mukavasta ajokokemuksesta ei hiukkaakaan tinkimättä.

Kestävyyttä ja pitoa erilaisille teille

Nokian Rotiiva AT kestää kovaa menoa myös raskaammissa katumaastureissa, sillä sen vahva rakenne ja erityinen viillonkestävä kulutuspintaseos varmistaa erinomaisen kestävyyden. Renkaan kokovalikoima onkin suunnattu erityisesti raskaisiin SUV-autoihin, pick-up autoihin sekä kevytkuorma-autoihin.

Nokian Rotiiva AT:n pintakuvio on aggressiivinen ja sen urat ovat kiillotetut ja leveät. Nämä ominaisuudet maksimoivat pidon ja täsmällisen ajattavuuden kaikissa keleissä. Rengas puhdistuu helposti ylimääräisestä maa-aineksesta ja rullaa siten vaivattomasti myös pehmeillä alustoilla.

Varmaa matkantekoa ja kestävyyttä

Nokian Rotiiva AT vastaa kuljettajan toiveisiin reagoimalla nopeasti kaikkiin ohjausliikkeisiin. Renkaan sulava ajokäytös on saavutettu keskirivan stabilaattoreiden ja 3D-lamelloinnin avulla. Stabilaattorit jäykistävät rengasta, kun taas 3D-lamellointi sitoo tiekosketuksessa renkaan kuviopalat aktiivisesti yhteen.  Voimakkaan lamelloinnin ansiosta kuviopalojen osat tukevat toisiaan. Renkaan ajettavuus on entistä parempi, kun lamellien turha liike loppuu.

Nokian Rotiiva AT kestävyyttä vaihtelevissa sääolosuhteissa ja huonokuntoisilla teillä on kehitetty pienentämällä renkaan lämmönkehitystä olkapääalueelle muotoiltujen jäähdytysripojen avulla. Renkaan käyttöikää ja kestävyyttä parantavat myös urapohjien kivenpoistajat, joiden ansiosta särmikkäät kivet eivät tunkeudu renkaaseen.

Kustomoitua tyyliä ja lisäturvallisuutta

Nokian Rotiiva AT on iso ja näyttävä rengas, jonka ulkonäköä voidaan personoida erilaisten sivupintojen ansiosta vielä renkaan asennuksen yhteydessä. Karkeampi ulkonäkö sopii maastoon ja hillitympi puolestaan maantielle. Kulutuspinnasta löytyy Nokian Renkaiden tuttu kulumismittari, joka helpottaa renkaan kulumisen seurantaa ja kertoo koska on aika hankkia kokonaan uudet renkaat.

 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

EU-rengasmerkinnät: T428441

Rotiiva
Grand Cherokee - 22.3.2021
Paras all terrain rengas mitä olen autossa käyttänyt!
koko vuosi
rommi - 7.8.2019
olen nyt ajanut tasan vuoden näillä renkailla "30 t km" toimii tod hyvin ainakin toyota hilux issa ympäri vuoden
Talvikäyttöön ??
kipi - 19.12.2018
lokakuussa alle Hiluksiin ja 10 t ajettu. ok renkaat maantieajoon ehkä vähän maastoonkin, lumellakin ok pito mutta jäisellä tiellä HUONOT !!! ei kitkojen veroiset
ei kestä tietyömailla ajoa
Hevijuuseri38 - 2.12.2018
Karkealla sepelillä ajettaessa terävä särmäinen murske menee kulutuspinnasta läpi. Useampi rengas puhjennut samalla tavalla, ei voi edes korjata, koska renkaan runko on vaurioitunut. En suosittele renkaiden hankintaa kenellekkään.
Ei sorateille!
Todellapettynyt - 29.9.2018
Yhdessä kesässä kaikki neljä rengasta puhki. Kivet tarttuvat kuviointiin ja painuvat läpi. Rikkoo renkaan rakenteen korjauskelvottomaksi.
Unelma renkaat
Jimbo63 - 27.4.2017
2017 huhtikuu. Vaihdoin Defenderiin uudet Nokian Rotiiva AT 285/75R16. Ollut nyt työkäytössä, jossa, ajetaan karkeassa louhikossa tien rakennustyömaalla. Sieltä siirrytään maastoon ja takaisin asfaltille. Upeinta pitoa koskaan ajamillani renkailla. Hiljainen, kun sitä vaaditaan, erittäin pitävä ja luotettava rengas , kun sitä tarvitaan. Maastoon, työhän, yms.
Mainiot pakun renkaat, jopa todella 4season
Jumper160 - 28.11.2016
Hankin Rotiivat kesärenkaiksi isoon etuvetopakuun, jolla tulee ajeltua paljon huonoja teitä ja välillä raskaallakin lastilla. Harvoissa karkeammissa renkaissa tarpeeksi kantavuutta, näissä on (LT). Toistaiseksi ei ole tullut ainuttakaan pettymystä. Paljon hiljaisemmat kuin osasin kuvitella. Todella mukavat. Sileisiin renkaisiin verrattuna kulutus nousi vain reilun puoli litraa. Ja mikä hämmentävintä, nämä toimii yllättävän hyvin myös talvella. Muutama oikeasti liukas päiväkin takana, ja melkoisia mäkiä kivuttu ym. Toki jarrutusmatkat vähän pidemmät jäällä kuin nastoilla, mutta keskimääräisessä etelä-Suomen talvessa toiminut niin hyvin, että voi jäädä talvirenkaat koko talveksi varastoon. Aika paljonhan on tota loskaa ja sulaa tietä, jolloin paremmat kuin monet talvirenkaat. Ja tuntuu pärjäävän lumella ja jäiselläkin tiellä yllättävän hyvin.
Loistava rengas raskaaseen jenkki SUV:n.
Lagge - 31.7.2016
Hankin Rotiiva AT:t Hummer H2:n vähän niin kuin talvirenkaiksi, mutta jäivät pysyvästi alle. Toimii aivan loistavasti puuterilumessa, loskassa ja peilijäällä (kunhan muistaa laittaa pitkittäislukon päälle). Kesäominaisuudet tietty huippuluokkaa, vaikka autolla on painoa lähes kaksi kertaa Euroopan normi SUV. Hiljainen kuin mikä eli voi keskittyä V8:n eikä rengasmeluun.
Rungot ei oikein kestä
Mainari - 17.11.2015
60% kulutuspinnasta jälkellä mutta renkaan rungot antaneet periksi niin että täristää, ja pystyheittoa ei saa tasapainotuksellakaan pois. Menevät vaihtoon ennenaikaisesti. Toivottavasti plus mallissa korjattu. Painoindeksikin menee 10 yli vaatimuksen, eli ihmetyttää.
Rungot ei oikein kestä
Mainari - 16.11.2015
60% kulutuspinnasta jälkellä mutta renkaan rungot antaneet periksi niin että täristää, ja pystyheittoa ei saa tasapainotuksellakaan pois. Menevät vaihtoon ennenaikaisesti. Toivottavasti plus mallissa korjattu. Painoindeksikin menee 10 yli vaatimuksen, eli ihmetyttää.

Arvioni tuotteesta Nokian Rotiiva AT

Kokonaisarvosana*