Nokian Hakkapeliitta R3 SUV kitkarengas

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakkaturva
Aramid Guarantee

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: F
Ohiajomelu: 72dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Kitkarenkaat

(25 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta R3 SUV kitkarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakkaturva
Aramid Guarantee

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: F
Ohiajomelu: 72dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 850kg (102)

Turvallinen pito ja vakaa ajotuntuma

Monipuoliseen SUV-käyttöön suunnattu Nokian Hakkapeliitta R3 SUV takaa turvallisen pidon ja vakaan ajotuntuman. Nastaton Nokian Hakkapeliitta R3 SUV on varustettu Aramid-sivupinnoilla, jotka suojaavat rengasta iskujen ja viiltojen aiheuttamilta vahingoilta, tarjoten talviautoilijalle lisää kestävyyttä sekä mielenrauhaa.

Kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintarakenne sisältää äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. Samaa materiaalia hyödynnetään lentokoneteollisuudessa ja sotilaskäytössä. Aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja painumia vanteen sarvea vasten.

Erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin tarjoamalla hellittämätöntä pitoa ja nautinnollisen hallittua ja hiljaista etenemistä. Kumisekoitukseen lisätyt monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat Cryo Crystal 3 -pitokiteet tarrautuvat ajoalustaan erityisesti jääpitoa kasvattaen.

Kuviopalojen väleihin ja olkapääalueille löytyvät monikulmaiset lumikynnet luovat tasapainoisen lumi- ja jääpidon varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

 

Parhaat renkaat ikinä.
Lexus - 23.12.2020
Hiljaiset ja pitävät renkaat. Varsinkin sivuttaispito on todella hyvä.
Parhaat talvirenkaat tänne etelä Suomeen
jarmolaajisto - 19.12.2020
Ensimmäiset kitkarenkaat ja ihmettelen miksen ole ennen kokeillut. Renkaat on miellyttävän hiljaiset ja todella hyvä pito etelä Suomen kurakeleillä.
Loistava rengas
Veltsu1953 - 5.12.2020
Hieno pito toistaiseksi kaikilla ajamillani keleillä !
Myönteinen kokemus, ennakkoluuloon nähden. Hiljainen ja pitävä. Takuu erinomainen.
Luja2008 - 4.12.2020
Ostin renkaat noin kuukausi sitten. Vaihtoehtoina olivat Michelin, GY ja Nokian. Olen erittäin tyytyväinen valintaani Nokian uusiin kitkoihin. Ehdottomasti positiivinen ja kannattava valinta. Renkaat ostin Porin Lujakumista, jossa myös palvelu kiitettävää tasoa.
Ehdottomasti paras kokemani talvirengas!
EQC sähköautoilija - 2.12.2020
Ostin uuteen M-B EQC400 autooni uudet talvirenkaat, ja luettuani monenlaista testiä lävitse päädyin ostamaan nämä yllä mainitut Hakkapeliitta kitkarenkaat. Taakse hieman leveämmät, M-Bn ohjeistuksen mukaisesti. Olen ollut TODELLA tyytyväinen. Hiljaiset renkaat - eivät itse asiassa kovin paljoa poikkea äänen voimakkuudeltaan kesärenkaista - ja ovat olleet hyvä käytössä. Turvallisen tuntuiset erilaisissa tilanteissa. Hyvä pito eri tilanteissa. Hyvä ohjautuvuus. Toimivat hienosti!
Ei moitittavaa
Riba1 - 14.11.2020
Todella pitävä ja toimiva kitkarengas, johon on voinut luottaa kelissä kuin kelissä (Xc90 Volvo).
Ensituntemus hyvästä kitkarenkaasta
Pekka50Hyde - 31.10.2020
Pitkästä aikaa ostin Nokian kitkarenkaat neliveto autooni. Ovat erittäin miellyttävät ajettavat ainakin sulilla teillä, koska vielä ei ole tullut talvea. Vierintäkitka lienee myös erittäin pieni, koska polttoaineen kulutus on pienempi kuin kesärenkailla.
Muuten hyvät renkaat, kunhan olisi pyöreitä!
seikel - 16.3.2020
Ostin renkaat useiden rengassarjojen kokemusten perusteella. Nyt kuitenkin kyseinen rengassarja oli pettymys, koska renkaat ei vaikuttanut pyöreiltä. Vein renkaat ostamaani liikkeeseen tutkittavaksi ja he olivat yhteydessä niist Nokian renkaiden tehtaalle. Nokian renkaat halusivat rengas sarjan tehtaalle tutkittavaksi. Renkaat oli siellä lähes kuukauden ja tuli vastaus, että kaksi rengasta ei ole pyöreät. Rengasliike tarjosoi kilpailevan merkin rengasta ja suostuin ottamaan eri merkkisen sarjan ja sanoivat, että näyttävät jo tasapainoitus koneessakin pyöreältä toisin kuin nokiat. Luultavasti sattumalta tälläkertaa osui tarkastamaton erä joka ei ollut valmistettu toleransseihin. Jos rengassrja olisi ollut ensimmäinen, niin olisi jäänyt viimeiseksi. Mutta kyllä kuitenkin suosittelen kysestä rengasta, jos olisi pyöreet niin kivat ajaa ja pitävät jäällä, lumella ja sohjossa.
Loistava rengas!
jani73 - 9.1.2020
Olen käyttänyt uusia renkaita kuukauden ajan olen niihin erittäin tyytyväinen. Varsinkin lumella pito on erittäin hyvä ja renkaat on erittäin hiljaiset.
Paras mitä mulla aikaisemmin olleista kikarenkaists
Bella2016 - 8.1.2020
Renkaat vaihdettiin autoon 1-2 kk:ta sitten ja todella hyvät

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Kokonaisarvosana*