Nokian Hakkapeliitta R3 SUV kitkarengas

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50€:n etuseteli
Uutuus!
Hakkaturva
Aramid Guarantee

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: F
Ohiajomelu: 72dB
Polttoainetaloudellisuus: B
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Kitkarenkaat

(18 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta R3 SUV kitkarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50€:n etuseteli
Uutuus!
Hakkaturva
Aramid Guarantee

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: F
Ohiajomelu: 72dB
Polttoainetaloudellisuus: B
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 850kg (102)

Turvallinen pito ja vakaa ajotuntuma

Monipuoliseen SUV-käyttöön suunnattu Nokian Hakkapeliitta R3 SUV takaa turvallisen pidon ja vakaan ajotuntuman. Nastaton Nokian Hakkapeliitta R3 SUV on varustettu Aramid-sivupinnoilla, jotka suojaavat rengasta iskujen ja viiltojen aiheuttamilta vahingoilta, tarjoten talviautoilijalle lisää kestävyyttä sekä mielenrauhaa.

Kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintarakenne sisältää äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. Samaa materiaalia hyödynnetään lentokoneteollisuudessa ja sotilaskäytössä. Aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja painumia vanteen sarvea vasten.

Erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin tarjoamalla hellittämätöntä pitoa ja nautinnollisen hallittua ja hiljaista etenemistä. Kumisekoitukseen lisätyt monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat Cryo Crystal 3 -pitokiteet tarrautuvat ajoalustaan erityisesti jääpitoa kasvattaen.

Kuviopalojen väleihin ja olkapääalueille löytyvät monikulmaiset lumikynnet luovat tasapainoisen lumi- ja jääpidon varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

Huomaa etu! Kun ostat Nokian Hakkapeliitta -rengassarjan 30.11.2020 mennessä, saat kaupan päälle 50€:n etusetelin Vianorin autohuoltoon.

Muuten hyvät renkaat, kunhan olisi pyöreitä!
seikel - 16.3.2020
Ostin renkaat useiden rengassarjojen kokemusten perusteella. Nyt kuitenkin kyseinen rengassarja oli pettymys, koska renkaat ei vaikuttanut pyöreiltä. Vein renkaat ostamaani liikkeeseen tutkittavaksi ja he olivat yhteydessä niist Nokian renkaiden tehtaalle. Nokian renkaat halusivat rengas sarjan tehtaalle tutkittavaksi. Renkaat oli siellä lähes kuukauden ja tuli vastaus, että kaksi rengasta ei ole pyöreät. Rengasliike tarjosoi kilpailevan merkin rengasta ja suostuin ottamaan eri merkkisen sarjan ja sanoivat, että näyttävät jo tasapainoitus koneessakin pyöreältä toisin kuin nokiat. Luultavasti sattumalta tälläkertaa osui tarkastamaton erä joka ei ollut valmistettu toleransseihin. Jos rengassrja olisi ollut ensimmäinen, niin olisi jäänyt viimeiseksi. Mutta kyllä kuitenkin suosittelen kysestä rengasta, jos olisi pyöreet niin kivat ajaa ja pitävät jäällä, lumella ja sohjossa.
Loistava rengas!
jani73 - 9.1.2020
Olen käyttänyt uusia renkaita kuukauden ajan olen niihin erittäin tyytyväinen. Varsinkin lumella pito on erittäin hyvä ja renkaat on erittäin hiljaiset.
Paras mitä mulla aikaisemmin olleista kikarenkaists
Bella2016 - 8.1.2020
Renkaat vaihdettiin autoon 1-2 kk:ta sitten ja todella hyvät
Kahta en vaihda. Toinen on R3 Suv ja toinen on..
JohaN - 29.12.2019
Toiset R3 renkaat alla, kesät talvet. Ajan vuodessa n. 60 000 t km ja parempaa ajokokemusta ei ole kohdalleni tullut vastaan. Siis sopii ainakin Volvo XC-60 sarjaan kuin nenä päähän.
Tasaisen hyvä
MHoo - 23.11.2019
Tanakka ajettava myös kuivalla pluskelillä. Pito jäälläkin kitkarenkaaksi hyvä. Hiljaiset ja vierinvastus hyvä.
Yksi parhaista suomen talveen
Jugi85 - 21.11.2019
Huippu kitkarengas jolla pärjää kuka tahansa. Nykyaikaisella kitkalla ei nadtoja kaipaa. Runkorakenne saisi olla jämäkämpi, soratieajossa hieman herkkä kivelle.
Tyytyväinen käyttäjä
Mikahei - 15.11.2019
Noin kuukauden ollut käytössä ja olen tosi tyytyväinen valintaani. Hyvä ajotuntuma.
Vielä nastoitta
TemeoH7T - 3.11.2019
Uudet renkaat uusi talvi. Vasta lumi tuli mutta jo syksyisillä keleillä ja matalilla lämpötiloilla oli parempi ajaa talvirenkailla. Hieman jäykkä, mutta kuuluu SUVin ominaisuuteen. Hiljaiset on Loskakelit on ollu tässä työn alla. Hieman helposti menee tukkoon ja alkaa kantamaan. Auton DSTC korjailee usein. Hieman liukkaat risteysalueella. Mutta hyvä jarrupito on. Vasta muutama tonni ajettu. Palataan asiaan keväällä
Huippu nakki!
Ville69 - 20.10.2019
Muutaman viikon ajellut r3:lla oikeastaan kaikella mahdollisella pinnalla: kuivalla, märällä, jäisellä, lumella ja soratielläkin. Pitkän mietinnän jälkeen päätin kokeilla kitkoja muutenkin hiljaisessa hybridi citymaasturissa. Renkaat vierii mahtavasti ja ainakin uutena pito ominaisuudet liukkaallakin tiellä yllätti positiivisesti! Hyvin toimii neliveto city maasturissa ja ei ole kyllä nastojen rohinaa ikävä!
Erittäin hyvä rengas
Maasturi2019 - 10.3.2019
Loistavaa tuotekehitystä selvää parannusta edelliseen malliin.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Kokonaisarvosana*