Nokian Hakkapeliitta R3 SUV SUV kitkarengas

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: E
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Kitkarenkaat

(30 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta R3 SUV SUV kitkarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: E
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 850kg (102)

Turvallinen pito ja vakaa ajotuntuma

Monipuoliseen SUV-käyttöön suunnattu Nokian Hakkapeliitta R3 SUV takaa turvallisen pidon ja vakaan ajotuntuman. Nastaton Nokian Hakkapeliitta R3 SUV on varustettu Aramid-sivupinnoilla, jotka suojaavat rengasta iskujen ja viiltojen aiheuttamilta vahingoilta, tarjoten talviautoilijalle lisää kestävyyttä sekä mielenrauhaa.

Kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintarakenne sisältää äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. Samaa materiaalia hyödynnetään lentokoneteollisuudessa ja sotilaskäytössä. Aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja painumia vanteen sarvea vasten.

Erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin tarjoamalla hellittämätöntä pitoa ja nautinnollisen hallittua ja hiljaista etenemistä. Kumisekoitukseen lisätyt monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat Cryo Crystal 3 -pitokiteet tarrautuvat ajoalustaan erityisesti jääpitoa kasvattaen.

Kuviopalojen väleihin ja olkapääalueille löytyvät monikulmaiset lumikynnet luovat tasapainoisen lumi- ja jääpidon varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

 Huomaa etu!

Kun ostat sarjan Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaita 30.11.2021 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakka-kesärenkaiden ostoon kaupan päälle. Etusetelillä esimerkiksi ohjauskulmien tarkistus ja säätö vain 39 € (norm. 89 €). 

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

EU-rengasmerkinnät: T430651

Erittäin hyvä rengas
Pexi 1257 - 21.2.2021
Hiljainen kuivalla asfaltilla.Hyvä pito myös jäisellä tiellä.Loistava pito lumikelillä.
Huippu kitkarengas
Markku 55 - 16.2.2021
Kuukausi on ajettu ja olen hämmästynyt renkaiden pidosta kaikissa keleissä.Ensimmäiset kitkarenkaat minulla vuodesta -73 autoillut,positiivisesti yllättynyt kitkarenkaista
Loistavat kitkat
Nalle - 11.2.2021
SUVssäni on alla uudenkarheat R3'set. Loistava valinta, näillä olen pärjännyt tänä talvena kelissä kuin kelissä. Renkaat ovat hiljaiset, käyttäytyvät loogisesti, kulutus on laskenut. Voin suositella hyvillä mielin!
Ajomukavuutta talveen
Juiha - 21.1.2021
Olen ajanut kitkarenkailla talvet jo parikymmentä vuotta. Edellisissä henkilöautoissani on ollut viime vuosina Nokian kitkat, joilla polttoaineen kulutus ja rengasäänet olivat pienemmät kuin Nokia kesärenkailla. Siksi valitsin nykyiseen katumaasturiin myös nokialaiset. Olen ajanut niillä vasta 2000 km, mutta ensivaikutelma on edelleen hyvä. Rengasmelua ei ole ja pitokin aivan tyydyttävä. Peilijäällä kaikki renkaat luistavat enemmän tai vähemmän. Näitä kelejä on kuitenkin hyvin vähän nykyisen tienhoidon aikana. Tuntuu, ettei lumiauroja käytetä, rankasti suolaa vain paksuun lumeen ja kura lentää pakkaskelilläkin! Näihin oloihin kitkarengas on paras ratkaisu.
Paras talvirengas tähän mennessä.
Frozenash - 10.1.2021
Ostin renkaat pari kuukautta sitten lava autoon joka on kevytkuorma-auto,renkaat ovat kerrassaan loistavat,erittäin hiljaiset,runko on jämäkkö ja rullaavat todella hyvin,myös pito on erinomainen joka kelillä,ei enää paluuta nastoihin,vahva suositus.
Parhaat renkaat ikinä.
Lexus - 23.12.2020
Hiljaiset ja pitävät renkaat. Varsinkin sivuttaispito on todella hyvä.
Parhaat talvirenkaat tänne etelä Suomeen
jarmolaajisto - 19.12.2020
Ensimmäiset kitkarenkaat ja ihmettelen miksen ole ennen kokeillut. Renkaat on miellyttävän hiljaiset ja todella hyvä pito etelä Suomen kurakeleillä.
Loistava rengas
Veltsu1953 - 5.12.2020
Hieno pito toistaiseksi kaikilla ajamillani keleillä !
Myönteinen kokemus, ennakkoluuloon nähden. Hiljainen ja pitävä. Takuu erinomainen.
Luja2008 - 4.12.2020
Ostin renkaat noin kuukausi sitten. Vaihtoehtoina olivat Michelin, GY ja Nokian. Olen erittäin tyytyväinen valintaani Nokian uusiin kitkoihin. Ehdottomasti positiivinen ja kannattava valinta. Renkaat ostin Porin Lujakumista, jossa myös palvelu kiitettävää tasoa.
Ehdottomasti paras kokemani talvirengas!
EQC sähköautoilija - 2.12.2020
Ostin uuteen M-B EQC400 autooni uudet talvirenkaat, ja luettuani monenlaista testiä lävitse päädyin ostamaan nämä yllä mainitut Hakkapeliitta kitkarenkaat. Taakse hieman leveämmät, M-Bn ohjeistuksen mukaisesti. Olen ollut TODELLA tyytyväinen. Hiljaiset renkaat - eivät itse asiassa kovin paljoa poikkea äänen voimakkuudeltaan kesärenkaista - ja ovat olleet hyvä käytössä. Turvallisen tuntuiset erilaisissa tilanteissa. Hyvä pito eri tilanteissa. Hyvä ohjautuvuus. Toimivat hienosti!

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Kokonaisarvosana*