Nokian Hakkapeliitta 7 SUV nastarengas

Renkaan ominaisuudet

Poistotarjous

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 1250kg (116)

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV

Nastarenkaat

(117 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta 7 SUV nastarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Poistotarjous

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 1250kg (116)

Tämä tuote on poistotarjouksessa! Tarjoustuote. Edellisen kauden pintamalli. Tuotteen valmistusaika vaihtelee, tuote voi olla yli 3 vuotta vanha.

Erinomainen pito, harvinaislaatuinen kestävyyt ja täsmällinen ajotuntuma

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV tuo täysin uudenlaisella tavalla yhteen erinomaisen pidon, harvinaislaatuisen kestävyyden sekä täsmällisen ajotuntuman. Nokian Renkaiden kehittämän Air Claw Technologyn, uudenlaisen nastaratkaisun sekä renkaan kuviopalojen etureunojen pisaranmuotoisten ilmanvaimentimien ansiosta Nokian Hakkapeliitta 7 SUV:n kosketus tienpintaan on tasaisen pehmeä ja sen talvipito poikkeuksellinen.

Loistava sivuttaispito tuo turvaa ääritilanteissa

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV on optimoitu kuljettajille, jotka tahtovat nauttia suorituskykyisen katumaasturinsa kaikista ominaisuuksista. Erinomainen sivuttaispito on erityisen tärkeää, jotta korkeiden SUV-autojen ohjattavuus ei kärsi nopeissakaan ääritilanteissa.

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV:n olkapäiltä löytyvät porrastetut sohjokiilat, jotka on suunniteltu erityisesti maasturikäyttöön. Näiden sohjokiilojen ansiosta sivuttaispito on saatu erinomaiselle tasolle. Uusien ajonhallintajärjestelmien kanssa saumatonta yhteistyötä tekevä Hakkapeliitta 7 SUV tuo lisäturvaa ja varmistaa etenemisen myös vaikeimmissa oloissa.

Varmaa etenemistä myös vaikeakulkuisilla teillä

Nokian Hakkapeliitta 7 SUV on suunniteltu tarjoamaan tasainen ja luotettava ajonautinto kaikissa olosuhteissa. Rengas kantaa suuret pyöräkuormansa epäröimättä niin lumisilla kuin jäisillä tai märilläkin keleillä, eikä se pelästy myöskään paljaita teitä. Ääritilanteissakin rengas pitää varmasti ja sen ajotuntuma säilyy täsmällisenä.

Renkaan pitoreserviä on lisätty teräväsärmäisellä zig zag -lamelloinnilla sekä aggressiivisella pintakuvioinnilla. Hakkapeliitta 7 SUV ei kerää itseensä lunta tai sohjoa vaan puhdistuu pintamalligeometriansa ansiosta helposti. Nastallinen SUV-rengas eteneekin kevyesti myös silloin kun mökkitie on vaikeakulkuinen ja syvän lumikerroksen peittämä.

Kestävyyttä kaikilla teillä

Hakkapeliitta 7 SUV on suunniteltu toimimaan luotettavasti kovassakin maasturikäytössä. Sivutörmäyssuojat pitävät huolen siitä, että rengas torjuu vaivattomasti sivupintoihin kohdistuvia viiltoja ja pistoja.

Myös renkaan kumiseos on suunniteltu kestämään. Silican ja luonnonkumin sekoitus lisää renkaan jääpidon ohella sen repimislujuutta ja Nokian Hakkapeliitta 7 SUV sietääkin erinomaisesti vaikkapa kohtaamiset terävien kivien kanssa.

Kulumisvaroittimet lisäävät turvallisuutta

Nokian Renkaiden tutut kulutuspinnan varoittimet lisäävät turvallisuutta ja helpottavat renkaan kunnon tarkkailua. Patentoitu kulumisvaroitin DSI (Driving Safety Indicator) kertoo selkeiden numeroiden avulla, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä.

  • Erinomainen pito kelissä kuin kelissä
  • Täsmällinen ja tasainen ajotuntuma
  • SUV-käyttöön suunniteltua kestävyyttä

Uudet Nokia talvirenkaat
TalviKummitAlle - 29.3.2017
Kuukauden kokemuksella hyvät renkaat, pitoa löytyy.
Nastarengas ainoa oikea valinta nykytienhoitotilanteessa
make1967 - 12.12.2016
Renkaat olleet noin kuukauden alla ja tiellä on pysytty vaihtelevista keliolosuhteista huolimatta! Kitkarenkaat toimii varmaan hyvin runsaalla pakkaslumella, mutta ei peilijäällä niinkuin nastarenkaat. Hiljaiset ja taloudelliset renkaat ovat olleet, samoihin lukemiin pääsee kuin kesärenkailla. Oikein hyvät renkaat olleet!
Paras omistamani talvirengas
vares1 - 7.12.2016
Tämän talven vaihtelevissa keleissä renkaani ovat toimineet loistavasti.
Hyvä nastarengas paljon ajavalle.
SuojaKerroin - 20.11.2016
Muutama tuhat kilometriä takana ja vaikuttaisi toimivan ihan yhtä hyvin kuin edellisetkin Hakka-renkaat. Nastojen vähyys hieman arvelutti aluksi, mutta toistaiseksi vaikuttaisi toimivan kunnolla myös jäällä ja ajomelu ei paljon vaivaa.
Hyvä, hiljainen ja hyvän hintainen
Kumimies69 - 20.11.2016
Nokian renkaat oli ainoa vaihtoehto kun etsimme tämänkokoisia (275/50R22) renkaita autoomme. Hinta ei päätä huimannut mutta renkaat ovat erinomaiset!
Hyvä rengas katumaasturiin
Jussi1948 - 6.4.2016
Toimii hyvin lumisilla ja jäisillä teillä kuten muutkin hakkapeliitat jota olen käyttänyt vuodesta 1972 alkaen nimim.vanha renkaan kokooja.
Hyvä talvirengas
Jospe16 - 6.4.2016
Ostin auton mukana ja hyvin toimivat eivätkä juurikaan kulu.
Loistava nastarengas
Jappara60 - 13.3.2016
Noin kuukausi ollut käytössä, pito on erittäin hyvä ja rengasääni ei ole kovin paha, tietty hiljaisilla nopeuksilla uusi nasta puree tienpintaan ja pitää ääntä. Tuntuma ja uraherkkyys tiehen hyvät.
Erittäin hyvä rengas!
moonrock - 7.3.2016
Ostin auton kuukausi sitten, ja pakettiin kuuluivat Nokian talvirenkaat. Auto on loistava, ja niin ovat renkaatkin. Muutama nopea jarrutustilanne on tullut, ja renkaat ovat toimineet täydellisesti. Turvallisuus on tärkeää, kun kuljettelen tyttöä ja poikaa harrastuksiin - ja tietenkin muutenkin.
talvirenkaat
Kari57 - 22.2.2016
Ostin hakka7 nastoilla pari kuukautta sitten. Hyvä pito ja lumisilla teillä pito ajo vakaata

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 7 SUV

Kokonaisarvosana*