Nokian Hakkapeliitta 8 SUV  talvirengas

Renkaan ominaisuudet

Poistotuote
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 775kg (99)

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Nastarenkaat

(235 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta 8 SUV  talvirengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Poistotuote
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 775kg (99)

Poistunut pintamalli. Renkaaseen 215/55R18 DOT17 ei kuulu 30 vrk:n tyytyväisyystakuuta.

Ennenkokematonta pitoa ja kestävyyttä

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV –nastarengas tuo talviteille ennenkokematonta pitoa ja kestävyyttä

Talvirenkaan kehittäjän katumaastureihin suunnattu nastarengasuutuus Nokian Hakkapeliitta 8 SUV taltuttaa pohjoisen talven ääri-ilmiöt täysin uusin keksinnöin. Alan modernein nastateknologia synnyttää ennenkokemattoman pidon jäälle ja lumelle.

Lisäksi renkaasta löytyy jarrutehostin (Brake Booster). Jarrutehostin on innovaatio, joka kehitettiin renkaan reunoilla sijaitsevien kuviopalojen takareunoihin tuomaan lisäturvaa vaativiin keleihin. Jokaisessa renkaan olkapäällä sijaitsevassa kuviopalassa oleva jarrutustehostin on voimakas ja särmikäs sahalaitakuvio, joka lisää renkaan kosketuspinta-alaa ajo-alustaan ja parantaa tehokkaasti renkaan jarrutuspitoa varsinkin lumipinnalla.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Loistava pito jäällä
Samppa36 - 11.11.2020
Vasta reilu 2000 kilometriä takana ja ei vielä kunnon talvikelejä. Räntäsohjossa vesi poistuu hyvin renkaan alta ja mustalla jäällä pito uskomattoman hyvä. Rengasmelusta yksi tähti pois mutta muuten erittäin tyytyväinen. Hyvä suuntavakaus ja tuntuma tiehen. Rengaskoko 225/65r17, autona Rav4
Paras nastatalvirengas
JoukoH - 27.3.2020
Ostin nämä talvirenkaat uuden autoni mukana 19.2.20 ja ne ovat toimineet hyvin, vaikka varsinaisia talvikelejä ei ole juuri ollutkaan.
Nokian Hakkapeliitta 8suv
Laffe - 11.2.2020
Olen ollut tyytyväinen renkaiden ominaisuuksiin, tutun kautta sain kuulla että nämä ovat hyvät. En pettynyt.
Erittäin tukeva ja nautinnollinen ajettava
plusmiinusnolla - 20.1.2020
Olin aiemmin erittäin tyytyväinen henkilöautossa olleisiin Hakkapeliitta 8 talvirenkaisiin ja ajattelin kokeilla Hakkapeliitta 8 SUV-renkaita perheen kakkosautoon. Kahden kuukauden käyttökokemuksella olen ollut erittäin tyytyväinen renkaiden suuntavakauteen ja hyvään ajettavuuteen sekä tietysti erinomaisiin pito-ominaisuuksiin "talven" 2020 haastavissa olosuhteissa. Hakkapeliitta 8 SUV on varmasti yksi parhaista vaihtoehdoista SUV -luokassa ja ehdottomasti suositeltava oman kokemuksen perusteella. Testipenkkinä on toiminut RAV 4.
hyvä talvirengas
Ulrika77 - 30.12.2019
Hankittiin talven alussa ja on toiminut hyvin, varsinkin aivan jäisillä teillä maaseudulla.
Mahtava pito
sorentoilija - 26.11.2019
Pilipalikitkarenkaiden jälkeen vihdoinkin on alla renkaat, jotka pitää kuin pikaliima sormissa. Autoni ei ole pienimmästä päästä ja kaasujalkani on painava mutta renkaat toimii kuin kello. Olisipi pitänyt ostaa jo heti kättelyssä. Vähän renkaat metelöim mutta se on olematon hinta kunnon pidosta kelissä kuin kelissä.
Perus Nokialainen
Joopajoo - 18.11.2019
Reilun kuukauden on ollut CX60 Volvon alla. Pidosta ei ole vielä tietoa, mutta uskon olevan hyvän, niinkuin Nokialaisissa yleensä. Hirveän äänekkäät kyllä on, etenkin kaupunki vauhdissa kuuluu matala jyrinä eli siitä kyllä pitkä miinus
BMW X5
NastoillaVaan - 11.11.2019
Pitoa löytyy jäällä ja lumella (esim. liikenneympyrät, risteysalueet myös vähän vauhdikkaammin ajettaessa) sekä vesikeli ominaisuuksia moottoritie nopeuksissa tullut Suomen "talvessa" testattua, lumen ja jään lisäksi ja hyvin toimii. Yllättävän hiljaiset nastarenkaiksi mikä oli erittäin positiivinen yllätys sekä keskikulutus ajotietokoneen mukaan ei ole noussut. Suosittelen!
Koen parhaiksi, pitoa ja kestävyyttä
Allwheelsdrive - 6.9.2019
Perustuu kokemukseeni toimivista renkaista, jotka johdattelevat perille.
Ensimmäiset nastat
KarimT - 22.2.2019
Hyvät renkaat, mutta pito ei perusajossa kovin paljoa kitkoja parempi.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Kokonaisarvosana*