Nokian Nordman 7 SUV  talvirengas

Renkaan ominaisuudet

Kampanja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 800kg (100)

Nokian Nordman 7 SUV

Nastarenkaat

(3 arvostelua)
Nokian Nordman 7 SUV  talvirengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kampanja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 800kg (100)

Turvallista ja miellyttävää matkantekoa

Luotettava ja kestävä Nokian Nordman 7 SUV –nastarengas tarjoaa turvallista ja miellyttävää matkantekoa pohjoisen vaihtelevissa olosuhteissa.

  • Tasapainoinen ja jämäkkä 
  • Erityisesti katumaasturiajoon räätälöity rakenne 
  • Huippuluokan pito vaihtelevissa talvikeleissä

 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Entinen hakkapeliitta 7 suv
eero - 23.3.2021
Mun mielestä kestävämpi kuin hakkapeliitta 9 suv. Tai ainakin nastat pysyy paremmin kiinni. Kova melu, erinomainen kulutuskestävyys
Kokemusta on
Jopi - 8.12.2020
Tällä rengassarjalla (oma nimellä Nokian Hakkapeliitta 7, mutta sama rengas) ajettu nyt 10 talvea (11.menossa) ja takana on 61000 kilometriä. Helposti ajaa 70000 kilometriä ennen kuin menee sakoille, eli kulutuskestävyys todella paljon parempi kuin uusissa pehmeämmissä ja hienommissa, esim. Hakkapeliitta 9:ssä. Kaikissa renkaissani pintaa jäljellä reilusti yli 4mm ja lumihiutale näkyvissä. Nastat kestää hyvin, 60k jälkeen lähtenyt rengassarjasta n. 15 nastaa. Jos vertaa esim. Hakkapeliitta 9:iin niin tosi paljon vähemmän. Toki kumi alkaa olla jo näin vanhana kovaa ja liukkaampaa. Äänekäs on, mutta toiminut todella hyvin. Parempaa pitoa ei ainakaan tarvi.
Kymmenen vuoden kokemus:
jopijaakko - 17.10.2020
Ollut alla nyt 10 vuoden talvet. Ajettu 60 000km. Silti kulutuspintaa vielä jäljellä 5-6mm. Nastoja lähtenyt 2-8 kpl per rengas. Laitan vielä alle yhdeksi talveksi. Yhteenveto: erinomainen kulutuskestävyys ja nastat pysyvät kiinni, vaikka suurin osa ajosta kuivilla paljailla asvalttiteillä. Äänekäs rengas. Kaiken kaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen. Vaikka kuivuukin kymmenessä vuodessa aika kovaksi, ei silti lamellit halkeile ja pito on edelleenkin ihan hyvä.

Arvioni tuotteesta Nokian Nordman 7 SUV

Kokonaisarvosana*