Nokian Hakka Black 2 kesärengas

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakkaturva

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)

Nokian Hakka Black 2

Kesärenkaat

(181 arvostelua)
Nokian Hakka Black 2 kesärengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakkaturva

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen uutuustuote reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin uusi Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Uusi kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös uutuusrenkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Uutuusrenkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Onpahan hyvä rengas
Volvoilija V70 - 15.10.2020
Muutama viikko ajeltu ja pehmeästi rullaa. Vesilätäköt ei paljoa heilauttele. Kovin on hiljainen ja pehmeä tassuttelija eritoten uudella asfaltilla. V70 Mk2 alla toimivat hienosti. Aiempi kiekko oli HakkaBlue (6 vuotias, 3 mm pinnalla), jonka jälkeen Black2 ominaisuudet olivat ylivertaiset vakauden, hiljaisuuden ja sadekelin suhteen. Uutena tietty Bluetkin tekivät vaikutuksen vanhojen sileiden Contien jälkeen.
Hyv��t renkaat
Tapukka64 - 8.10.2020
Muuten hyv��t, mutta ����nekk����t, kun vertaa hakka Blue2:een
Hyv�� rengas, hiljainen
Masahiiri - 24.9.2020
Ostin 1kk sitten ja tyytyv��inen olen ollut, suosittelen.
Super hyv��t kes��renkaat
Kilik - 23.9.2020
Ostin ne kuukausi sitten ja olen eritt��in tyytyv��inen, hiljaiset ja hieno ajoominaisuus.
Kuin h��yhenill�� ajaisi.
RK52 - 17.9.2020
T��ysi tyytyv��inen. Edellisiin renkaisiin verrattuna ajo on hiljaisempaa, pehme��mp���� ja tukevaa.
Hiljanen, ei nouse veneeksi
paputski - 11.9.2020
Ostin todella kuukausi sitten ja kokeillut erilaisilla teill�� ja keleill��
Erittäin hiljainen rengas.
Ovlov90 - 4.9.2020
Ostin kuukausi sitten 245/45r18 koon renkaat, ajattelin niiden olevan kova ääniset. Onneksi olin väärässä.
Parhaat kesärenkaat
Pinja8 - 2.9.2020
Ostin kesällä samat renkaat mitkä olivat jo ennestään käytössä, koska olin niihin erityisen tyytyväinen! Laadukkaat, hiljaiset, turvalliset, luotettavat.
Erittäin hyvä kesärengas
Jappijyr - 26.8.2020
Ostin nämä aikaisempien Pirelli-renkaiden tilalle ja ajettavuus parani todella paljon
Kestävä
RoJuPe - 16.8.2020
Jo toinen sarja samaa rengasta menossa. Kestävä, niin kilometrien kuin ”viiltojenkin” suhteen. Riittävän hiljainen. Kilometrit yli 40 000.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2

Kokonaisarvosana*