Nokian Hakka Black 2 kesärengas

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 730kg (97)

Nokian Hakka Black 2

Kesärenkaat

(215 arvostelua)
Nokian Hakka Black 2 kesärengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 730kg (97)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen uutuustuote reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin uusi Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Uusi kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös uutuusrenkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Uutuusrenkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

 

12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Vianor-rahoituksella saat 12 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Tähän joustavaan maksutapaan ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. 1 000 € ostokselle todellinen vuosikorko 0 % ja luottokustannukset 0 €, kun maksuaika on 12 kk ja kk-erä 100 €. Yhteistyössä Avarda.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

EU-rengasmerkinnät: T430537

Turvallinen tuntuma takatuuppari autolla
Juuso - 28.12.2021
Kolmas viikko menossa ja hyvin toimii renkaat lumella ja jäällä.
Mahtava suvikumi.
Mese1960 - 21.6.2021
Uudessa autossani on uudet hakka blackit,hiljainen ja hyvä pito vesikelissä.Olen tyytyväinen.Toistaiseksi paras rengas ostokseni,viimeisten 40 vuoden aikana.
Asiallinen kesärengas
Mtpekka - 15.6.2021
Ollut käytössä vajaan kuukauden. Kokemukseni on; muuten hyvä mutta turhan äänekäs. Paljon halvemmalla saa samaa meteliä!
Tukevan oloiset renkaat SUV:n alle raskaampiinkin kuormituksiin, myös sorateille.
SUVikumit - 10.6.2021
Käytän jo toista "kierrosta". Kulutuskestävyys voisi tosin olla parempi, mutta tietuntuma on rauhallisen vakaa niin asfaltilla kuin sorateillä, kuivalla ja vesikelillä. Autollani on taipumusta kuluttaa renkaita "epätahtiin", vaikka pyörien suuntauksesta on huolehdittu. Hakka-pyöriä voi suht huoletta vaihtaa puolelta toiselle kulumisen mukaan, vaikka pyörimissuunta muuttuisikin.
Hyvä ja hiljainen rengas.
A - 3.6.2021
Olleet käytössäni nyt noin kaksi kuukautta. Pidän niistä oikein paljon, pitoa löytyy hyvin myös sadesäällä ja ovat hiljaiset renkaat. Olen niihin oikein tyytyväinen.
Hyvä jämäkkä kesärengas.
Hakka2 - 30.5.2021
Ostin aiemmin ja nyt käytössä. Hyvä tuntuma tiehen ja rengasääni melko hiljainen.
hakka pelitta 9
markolehikoinen1 - 24.5.2021
talvi renkaana hakka pelitta 9 on hyvin toiminut jää pinna ja sekä lumella erittäin hyvin
Pettymys
Displaced - 18.5.2021
Odotin renkailta enemmän. Ei ole tarkka ajaa, ei ole mukava vaikka ei runflat olekkaan ja kaiken lisäksi todella äänekäs. Edelliset renkaat Pirelli P-Zero Runflat renkaat olivat tarkemmat, mukavammat ja hiljaisemmat ajossa mikä ei vaan käy järkeen.
Onnistunut valinta
Jarmo1 - 18.5.2021
Autossani oli ensiasennusrenkaina run flat-renkaat. Renkaiden valmistusmaa Saksa. Nämä osoittautuivat Suomen olosuhteisiin täysin sopimattomiksi, koska toimivat hyvin epätyydyttävästi karhella asfalttipinnalla sekä kulumaurissa. Nokian Hakka 2-renkaat poistivat kaikki häiriötekijät. Ovat karhealla ja rikkinäisellä asfalttipinnalla lähes äänettömät. Ne eivät myöskään "harhauta" ajotietokonetta tekemään tarpeettomia korjausliikkeitä uraisella taikka muuten epätasaisella tiellä. Myös renkaiden pito tien pintaan on aikaisempia renkaita selvästi parempi. Hakka 2 reagoi ohjausliikkeisiin jämäkämmin ja huomattavasti täsmällisemmin kuin aikaisemmat renkaat.
Nappiin meni valinta.
Zinkujee - 17.5.2021
Laaturengas Volvo V60 R malliin. Volvo on ollut normaalia tarkempi rengasvalintojen suhteen, Hyvä ajaa, sateellakin yllätyksetöntä varmuutta. Pikku Volvossa (V40) Hakka Blue 2, Jotka myös laaturenkaat. Renkaat parhaasta päästä. Hiukan yli 2000km ajettu ja tyytyväinen näihin, ei enää halparenkaita.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2

Kokonaisarvosana*