Nokian Hakka Black 2 kesärengas

Renkaan ominaisuudet

50 € Etuseteli
Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)

Nokian Hakka Black 2

Kesärenkaat

(189 arvostelua)
Nokian Hakka Black 2 kesärengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

50 € Etuseteli
Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen uutuustuote reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin uusi Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Uusi kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös uutuusrenkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Uutuusrenkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Huomaa etu!

Kun ostat sarjan Nokian Hakka -kesärenkaita 31.5.2021 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon kaupan päälle. Etusetelillä esimerkiksi ohjauskulmien tarkistus ja säätö vain 39 € (norm. 89 €).

12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Vianor-rahoituksella saat 12 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Tähän joustavaan maksutapaan ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. 1 000 € ostokselle todellinen vuosikorko 0 % ja luottokustannukset 0 €, kun maksuaika on 12 kk ja kk-erä 100 €. Yhteistyössä Avarda.

Erinomaiset kesärenkaat
Tapsa 54 - 11.4.2021
Päätin kokeilla Nokian renkaita Volvo xc 60: een Alla Nokia hakka black 2. Ensituntuma renkaista on erinomainen.
Kestivät kesän ja täristivät
SM - 9.4.2021
Minulla oli kyseiset renkaat MB CLK alla viime kesänä. Kestivät 7000km ja olivat kuluneet loppuun. Renkaita ei saatu kaerlan kumissa tasapainoon vaan sanottiin, että vanteet olisivat kierot. No kesä ajeltiin, nyt todettiin vanteet suoriksi ja renkaat surkeiksi. En voi kyllä suositella kyseisiä renkaita kenellekkään.
Onpahan hyvä rengas
Volvoilija V70 - 15.10.2020
Muutama viikko ajeltu ja pehmeästi rullaa. Vesilätäköt ei paljoa heilauttele. Kovin on hiljainen ja pehmeä tassuttelija eritoten uudella asfaltilla. V70 Mk2 alla toimivat hienosti. Aiempi kiekko oli HakkaBlue (6 vuotias, 3 mm pinnalla), jonka jälkeen Black2 ominaisuudet olivat ylivertaiset vakauden, hiljaisuuden ja sadekelin suhteen. Uutena tietty Bluetkin tekivät vaikutuksen vanhojen sileiden Contien jälkeen.
En enää "ikinä" osta muita kuin Nokian renkaita! Rahat Nokialle Suomeen!
Pasi BMW320d - 13.10.2020
Olen nyt ajellu Nokialaisilla n. kuukauden ja olen tosi tyytyväinen renkaisiin.
Hyvä jämäkkä rengas
Jakke1968 - 11.10.2020
Ostin alkusyksystä ja alusta asti tuntunut hyvältä renkaalta. Aika näyttää miten sitten kestää käyttöä.
Hyv��t renkaat
Tapukka64 - 8.10.2020
Muuten hyv��t, mutta ����nekk����t, kun vertaa hakka Blue2:een
Luotettavaa ajomukavuutta
riikkasisko - 5.10.2020
Olen todella tyytyv��inen uusiin kes��renkaisiin, luotettavaa ajoa sateella ja kuivalla kelill��. Ei melua.
Riitt��v��n hyv��
Versolx - 29.9.2020
Toimii kuten pit����kin eik�� heikkouksia ole ilmaantunut
Vaikuttaa toimivalta ja hiljaiselta kes��renkaalta
Rolle 60 - 27.9.2020
Kes��rengas ollut MB W205 sarjalisen alla noin yhden kuukausen ja homma n��ytt���� toimivan
Hyv�� rengas, hiljainen
Masahiiri - 24.9.2020
Ostin 1kk sitten ja tyytyv��inen olen ollut, suosittelen.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2

Kokonaisarvosana*