Turvallisen asioinnin varmistamiseksi palvelupisteissämme on tehty lukuisia toimenpiteitä koronavirusriskin minimoimiseksi. Lue lisää

Nokian_Hakka_Black_2_with_rim_transparent_2000x2000.jpg

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)

Nokian Hakka Black 2

Kesärenkaat

(160 arvostelua)
Nokian_Hakka_Black_2_with_rim_transparent_2000x2000.jpg

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen uutuustuote reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin uusi Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Uusi kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös uutuusrenkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Uutuusrenkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Loistava Nokia Hakka Black 2
ScodaS - 30.7.2020
Renkaat olleet alla Scona Superb (4*4) farmarissa nyt n. 3 000 km. Monen laista ajoa erilaisilla keleillä ja tiepinnoilla. Rengas on toiminut hyvin kaikissa tilanteissa. Vakaa ja hiljainen. Pito on ollut hyvä ja ennakoitava kaikissa tilanteissa, vauhdikkaassakin ajossa.
Paras kokeilemani kesärengas.
pietu66 - 16.7.2020
Hankin renkaat ennen rankkasateita,ei ole tarvinnut varoa vesiliirtoja....
Hyvä kesärengas
Mg123 - 16.7.2020
Hiljaiset ja vakaat, tuttua laatua. Ja hakkaturva mielenrauhana.
Tyylikäs ja vakaa kesärengas.
Petrus67 - 12.7.2020
Olen ostanut renkaat tänä kesänä ja olen erittäin tyytyväinen niihin. Renkaat ovat vakaan tuntuiset ja näyttävät tyylikkäiltä.
Tosi hiljaiset kesärenkaat.
pietro66 - 11.7.2020
Ostin juuri ennen rankkoja vesisateita niin uskaltaa ajella.n.pari viikkoa sitten.
Paras rengassarja mitä on Honda crv:n aikana ollut.
Pexi56 - 9.7.2020
Ostin juhannusviikolla ja olen yllättynyt renkaiden hiljaisuudesta.
Ensimmäiset 5 000 km - LOISTAVAT kesänakit
ReuharinMiksa - 10.6.2020
Ostin ensimmäiset Nokialaiset kesärenkaat rakkaaseen Volvooni, jotka osoittautuivat Volvon alla täydelliseksi valinnaksi. Olin saanut ystäviltäni ja varsinkin rakkailta naapureiltani suosituksia Nokialaisista kesärenkaista. Itse olin aina mieltänyt Nokian renkaat "nastarenkaiksi", mutta joudun muuttamaan tätä mielikuvaa, koska nämä renkaat ovat parhaat kesärenkaat, joilla olen koskaan ajanut. Täydellinen ajotuntuma, täydellinen pito, täydellinen valinta! Kiitos koko Nokian Renkaiden henkilökunta!
Hyvät renkaat
Joulupappa - 6.6.2020
Hyvät renkaat, hiljaiset, kulutusta kestävät ja hyvät ajettavat
Ohjattavuus yllätti
Lexuskuski - 6.6.2020
Painava auto ja tehokas moottori on renkaille hankala yhdistelmä. En omannut aiempaa kokemusta Nokialaisista kuin talvirenkaina ja Vianorin suosituksesta päätin kokeilla. Positiivinen yllätys niin äänen kuin ohjattavuuden puolesta. Kestosta ei ole vielä kokemusta.
Paras rengas
Audi59 - 5.6.2020
Noin kuukausi sitten ostin pitkään käyttämäni luottorengasliikkeen suosittamana luottaen ammattilaiseen, liikkeessä ollut aina täydellisyyttä hipova asiakaspalvelu.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2

Kokonaisarvosana*