Palvelupisteissämme on otettu käyttöön toimenpiteitä koronavirusriskin minimoimiseksi, jotta meillä voi asioida turvallisesti. Lue lisää

Noutopalvelu+ saatavilla erikoishintaan kesäkuun loppuun saakka!

• Määräaikaishuollon yhteydessä palvelu veloituksetta (norm. 89 €)
• Vianor Huollon yhteydessä palvelu vain 49 € (norm. 89 €)

Lue lisää
×
Nokian_Hakka_Black_2_with_rim_transparent_2000x2000.jpg

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)

Nokian Hakka Black 2

Kesärenkaat

(138 arvostelua)
Nokian_Hakka_Black_2_with_rim_transparent_2000x2000.jpg

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen uutuustuote reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin uusi Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Uusi kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös uutuusrenkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Uutuusrenkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Hyvä hintalaatusuhde
Kaisa123 - 21.5.2020
Hyvin kulkee joka säällä. Renkaat eivät myöskään ole kovin äänekkäät joten mukavia kilometrejä takana ja edessä kesällä.
Äänekäs
Pantse - 20.5.2020
Ensivaikutelma on, että rengasmelua on enemmän kuin aiemmissa Continentaleissa. Mihinkään ääritilanteisiin en ole joutunut mutta ajettavuus vaikuttaa hyvältä. Urasyvyys on uutena vain 7mm ja suositus vaihtaa uusiin 4mm kohdalla joten kalliiksi tulee suositusten mukaan.
Kesärenkaat
MarkkuJ - 20.5.2020
Kilometrejä ei ole vielä karttunut kovin paljoa. Täsmällinen tuntuma ja kokemukset edellisen auton Nokia Hakka Black renkaista saivat päätymään tähän valintaan. Rengasmelukin on kohtuullisella tasola.
Kovaääninen rengas Golfissa
GTE500 - 20.5.2020
Olen ajanut rengashankinnan jälkeen kaksi kuukautta ja 5000 km Hakka Black 2 koko 225/40x18 renkailla. Auto VW Golf GTE 2016 ja vanteet VW original 18 tuumaa. Loistavat ajo-ominaisuudet, mutta melu ja sen seurauksena epämukavuus on johtanut renkaiden vaihdon pohtimiseen. Vertailussa: 1. perheen toinen auto MB B uusin kesärenkain (5/2020) selvästi hiljaisempi 2. talvella Golf Nokian nastattomin talvirenkain 205/55x16 selvästi hiljaisempi
ihan ok kesärengas
Aazi - 17.5.2020
Ovat tukevamman tuntuiset mondeo 2017 farmarin alla, kuin ensiasennus michelinit. Hieman uraherkkyyttä. Oletin äänekkäämmäksi, mutta yllätyin positiivisesti.
Ok rengas
fredde76 - 17.5.2020
Ostin tämä regas soska ne on hyvät ja ei ole tullut vesilirto vilä.
Kesärenkaat
wicked66 - 16.5.2020
2000km ajon jälkeen voin todeta että ajettavuus on kyllä hyvä myös melu hiljeni, nyt voi jopa nauttia ajamisesta.
Hyvät kesärenkaat
Skiller - 13.5.2020
Todella hyvät ja hiljaiset kesärenkaat. Eikä ole tarvinnut tasapainotella renkaita uudestaan.
Turvallisuuden tuntua!
JR1969 - 9.5.2020
Kuukausi ajoa alla. Pehmeästi rullaava, hyvin sadekelillä pidon tunteen antava.
Ihan hyvät
Ristosa - 1.5.2020
Kuukauden vanhat Hakat, olen ihan tyytyväinen. Varmaan tulevaisuudessakin ostan vastaavat.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2

Kokonaisarvosana*

Noutopalvelu+ saatavilla erikoishintaan kesäkuun loppuun saakka!

• Määräaikaishuollon yhteydessä palvelu veloituksetta (norm. 89 €)
• Vianor Huollon yhteydessä palvelu vain 49 € (norm. 89 €)

Lue lisää ×