Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää
×
Nokian_Hakka_Black_2_with_rim_transparent_2000x2000.jpg

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)

Nokian Hakka Black 2

Kesärenkaat

(121 arvostelua)
Nokian_Hakka_Black_2_with_rim_transparent_2000x2000.jpg

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: A
Ohiajomelu: 72dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)
  • Täydellisen varma ajokokemus myös ääriolosuhteissa
  • Uskomattomat märkäpito-ominaisuudet
  • Turvallisuutta ajo-olosuhteista riippumatta

Nokian Hakka Black -kesärengas on suunniteltu erityisesti vaativaan ja nopeaan ajoon. Tämä sporttinen uutuustuote reagoi empimättä kaikkiin ohjausliikkeisiin, mikä mahdollistaa turvalliset ajomatkat myös silloin kun liikutaan äärirajoilla. Apunaan tällä haastavien tilanteiden ammattilaisella on muun muassa nimenomaan nopeaan ajoon kehitetty pintamalli, nanoteknologiaa hyödyntävä monikerrosrakenne sekä täysin ainutlaatuinen kulutuspintasekoitus.

Nokian Hakka Black tarjoaa vakaan ja varman ajokokemuksen myös äärioloissa

Nokian Hakka Blackin uusi Nordic Intelligent UHP Silica -kulutuspintaseos on kehitetty nimenomaan vaativaan käyttöön ja koviin nopeuksiin. Uusi kumisekoitus toimii optimaalisesti pohjoisessa kesässä eikä pelkää rajustikaan vaihtelevia lämpötiloja. Kumiseoksen märkäpito onkin erinomainen riippumatta siitä sattuuko sadekeli varhaiskevään viileään aamuun vai keskikesän paahtavaan iltapäivään. Hakka Blackilla ajotuntuma on yllätyksetön ja vakaa olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Myös uutuusrenkaan pintamalli on suunniteltu siten, että se optimoi renkaan ohjattavuuden ja tuntuman tiehen kaikissa olosuhteissa. Kuten aiemmissakin Hakka-perheen renkaissa myös Nokian Hakka Blackissa pintamallina on epäsymmetrinen inside-outsidemalli. Pintamallin palakuvioita sitovat toisiinsa leveät rivat, jotka tekevät renkaasta vakaan ja pienentävät kuviopalojen liikettä tiekosketuksessa.

Nokian Hakka Black esittelee myös Hydro Grooves -keksinnön, joka varastoi vettä ajoalustan ja renkaan välistä sekä ohjaa veden sisäolkapään pitkittäisiä ripoja hallitseviin syviin vinottaisuriin. Hydro Grooves yhdessä poikittaisiin pääuriin muotoiltujen syvien syöksyurien kanssa torjuu tehokkaasti vesiliirtoa ja varmistaa, että vakaa ajotuntuma säilyy myös sadesäässä.

Nokian Hakka Black tuo varmaa ajomukavuutta myös heikommille tieosuuksille

Ajo-olosuhteista riippumatta Nokian Hakka Black tarjoaa turvallisen ja vakaan ajokokemuksen ohella myös ennen kokematonta ajomukavuutta ja kestävyyttä. Uutuusrenkaan ajomukavuutta nostaa erityisesti Silent Groove Design -keksintö, joka vaimentaa ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua.

Nokian Hakka Black ei pelkää huonojakaan tieosuuksia vaan kulkee luotettavasti tiellä kuin tiellä. Varman etenemisen myös heikommilla tieosuuksilla takaa kaksinkertainen runkorakenne ja siihen yhdistetty, erittäin kestävästä teräslangasta valmistettu teräsvyöpaketti. Turvallisuutta kasvattaa uudistettu vannesuoja.

Uudistettu uransyvyysmittari tuo lisäturvaa

Nokian Hakka Blackin kulutuspinnasta löytyy jo aiemmista Nokian-tuotteista tuttu uransyvyysmittari (DSI Driving Safety Indicator), jota on nyt hiottu entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi.  Sekä vesiliirtoriskistä kertova pisarasymboli sekä uransyvyydestä viestivät numerot on nyt käännetty niin, että ne vastaavat renkaitaan tutkivan kuluttajan katselusuuntaa.

Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä ja sen yhteydessä oleva pisarasymboli puolestaan kertoo vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää näkyvistä neljän millimetrin kohdalla muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä ja uusien renkaiden tarpeesta.

Kestävä ja laadukas rengas
Juide - 19.1.2020
Minulla on leveät renkaat ja muut merkit kuluvat todella nopeasti. Hakka Black kestää, on hiljainen sekä polttoainekulut ovat maltilliset. Loistava rengas!
Nastarenkaat
JaninaKankare - 13.12.2019
Ostin renkaat noin 1kk sitten. Olen ollut todella tyytyväinen, vaikkei liukkaita kelejä ole vielä niin kovasti ollutkaan. Nastat pitävät tosi hyvin ja ajaminen tuntuu turvalliselta.
hyvät on
vahvero - 9.12.2019
hyvät renkaat ovat, tykkään kovasti, ajeltu vasta kuukausi
Smooth ride
RipeRockCook - 5.12.2019
Nyt löytyi hyvät tassut mesen alle. Tasaista ja hiljaista kyytiä on viimeinen kuukausi ollut.
Renkaiden aatelia
Saku57 - 18.11.2019
Volvo V70 2007. Edelliset kesärenkaat oli Dunlopin valmistamat. Leveys ja profiili säilyivät vaihdossa samana. Uraherkkyys väheni selvästi kuten myös rengasmelu. Renkaiden käytös on yllätyksetöntä ja olen tyytyväinen, kunhan vielä kestävät kilometrejäkin.
Varmaa pitoa ja turvallisuutta!
LadyInBlack2019 - 11.11.2019
Pitkän ja perusteellisen pohdinnan jälkeen uudeksi rengasmerkiksi valikoitui Hakkapeliitta. Renkaiden valinta herättää monenlaisia mielipiteitä. Itselle tärkeintä ja varma pito ja turvallisuudesta en tingi.
Ihan hyvät renkaat
Kenkukkeli - 9.11.2019
Ostin renkaat noin kk sitten, Turvallista ajaa uusilla talvirenkailla.
Jämäkän tuntuinen ote tiehen
Leksapasto - 3.11.2019
Menee hyvin suoraan ja on leveäksi renkaaksi hiljainen käyttää.
Kululutuskestävyys hukassa
Qska - 26.10.2019
Autona Volvo XC60 renkaat 235/60 R18 SUV. Ostin pitkästä aikaa Nokian kesärenkaat. Nokian nastarenkaathan ovat markkinoiden parhaat ja odotusarvo uusille kesärenkaille oli kovat. Hakka Black2 renkaat ovat ihan mukavat, tarkat ja suhteellisen hiljaisetkin. Uskon myös vesiliirron vastustuskyvyn olevan hyvän, koska renkaat ovat testeissä sen todistaneet. Mutta ilmeisesti testiominaisuuksiin panostaminen kostautuu renkaiden kulutuskestävyydessä. Tasaista maantieajoa on nyt takana 7 700 km ja renkaat ovat jo kuluneet noin 3 mm. Tämä ei ennusta kovin hyvää ajosuoritetta ko. renkailla. Paljon autoilevana kaipaisin ennenkaikkea kulutuskestävää kesärengasta. Harvoin jos koskaan tavallinen autoilija joutuu tilanteisiin, jossa kesärenkaan pito-ominaisuudet tulisi ulosmitattua ja siihen voi hyvin vaikuttaa omalla ajokäyttäytymisellä. Ymmärrän toki että renkaanvalmistajalle kulutuskestävyys on toissijainen asia, mutta ehkäpä asiakasuskollisuus olisi parempi, kun tietää renkaan kestävän pidempään. Toivoisin myös osakkeenomistajana, että kulutuskestävyyteen panostettaisiin jatkossa enemmän. Vaikka sitten omalla rengasmallilla, mikä ei välttämättä olisi ykkönen rengastesteissä. Pärjätköön sitten testeissä toisella mallilla.
5
Jutska - 26.10.2019
Erittäin hyvä rengas. Taitaa olla pitkän kehittelyn tulos?

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Black 2

Kokonaisarvosana*

Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää ×