Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää
×

Kesärengas

Nokian Hakka Blue

Poistotarjous
Katso kaikki koot

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Blue

Kokonaisarvosana*
Arvion otsikko*
Arvio* (Pituus vähintään 50 merkkiä)
Käyttäjänimi*
Sähköpostiosoite*
Haluan vastaanottaa viestejä tuotteista ja tarjouksista*
Kyllä
Ei
Suosittelisitko tätä tuotetta ystävälle?
Kyllä
Ei
Hyväksyn käyttöehdot

Arviosi on vastaanotettu ja se odottaa ylläpidon hyväksyntää.

 

  • Ennenkokematonta märkäpitoa
  • Varma ja tasainen ajotuntuma
  • Miellyttävä ja taloudellinen ajokokemus

Pohjoisessa kesässä kelit vaihtuvat usein vauhdilla ja ilman varoitusta. Nokian uusi Hakka Blue on suunniteltu erityisesti näihin vaihteleviin keleihin. Tämä märkien teiden mestari takaa parhaan mahdollisen pidon ja tuntuman sateen liukastamilla teillä.

Nokian Hakka Blue on suunniteltu toimimaan moitteettomasti tehokkaammissa autoissa. Rengas noudattaa täsmällisesti kaikkia ohjausliikkeitä ja varmistaa turvallisen matkanteon aina alkukeväästä syksy viimeisiin sateisiin saakka.

Uusien keksintöjen ansiosta Nokian Hakka Bluen pito myös märällä tiellä on ennennäkemätöntä. Pysähdyttäessä. 80 km/h:n vauhdista Nokian Hakka Blue pysähtyy märällä maantiellä lähes metrin ennen tavallista kesärengasta.

Mestarillista märkäpitoa

Nokian Hakka Bluessa on käytetty uudenlainen Dry Touch imuputkilamellia, joka imaisee veden tienpinnan ja renkaan välistä ohjaten sen pääuriin. Tämän ansiosta Hakka Bluen kosketus ajoalustaan on laajin mahdollinen ja sateisellakin tiellä se saa pitävän otteen kuivemmasta alustasta.  Lamellimuotoilun ansiosta tukevan renkaan märkäpito on ensiluokkaista myös renkaan kuluessa.

Myös uudenlaiset, renkaan sisäolkapään poikittaisiin pääuriin suunnitellut, ellipsin malliset syöksyurat ehkäisevät tehokkaasti vesiliirtoa. Ellipsin malliset urat pystyvät varastoimaan vettä enemmän, kun poikittaisurien uratilavuus kasvaa.

Ympäristöystävällinen ja miellyttävä ajokokemus

Uuden kulutuspintaseoksen avulla Hakka Blue on optimoitu toimimaan korkeammissa nopeuksissa. Kulutuspintaseos on yhdistelmä silicaa ja mäntyöljyä. Tämän oivallisen sekoituksen ansiosta Hakka Bluen märkäpito on erinomainen myös silloin, kun kelit ovat kylmiä esimerkiksi alkukeväällä tai syksyn edetessä.

Pohjoisten karkeiden teiden aiheuttamaa rasitusta erinomaisesti sietävän Hakka Blue tarjoaa omassa luokassaan huipputason vierintävastuksen, joka on saatu aikaan uudenlaisen pintamallin ja kumisekoituksen avulla. Rengas kulkee kevyesti ja kuluttaa siten vähemmän polttoainetta. Alhainen vierintävastus myös vähentää ympäristölle haitallisia hiilidioksidipäästöjä.

Tässä Hakka -kesärengas uutuudessa on käytetty Hakka-perheelle tyypilliseen tapaan inside-outside-pintamallia, jonka avulla renkaasta saadaan helposti ohjautuva. Pitkittäisripojen seinämissä on golfpallon pintakuvioita muistuttavia puolipyöreitä koloja. Tämä Silent Groove Design -teknologia vähentää auton sisä- ja ohiajomelua. Yhdessä nämä uudet keksinnöt tekevät ajokokemuksesta miellyttävän pehmeän.

Uransyvyysmittari helpottaa kulutuksen seurantaa

Nokian Hakka Bluen kulutuspinnassa on tietysti Nokian Renkaiden tuttu uransyvyysmittari DSI (Driving Safety Indicator), joka kertoo selkeästi numeroin, miten paljon renkaan kulutuspintaa on jäljellä. Turvallisuutta kohentaa myös renkaasta löytyy vesiliirtovaroitin. Monipuolinen uutuustuote kuuluu Nokian Renkaiden tarjoaman Hakka-turvan piiriin.

Keskikokoisiin ja tehokkaisiin perheautoihin suunnattua Hakka Blueta löytyy peräti 21-koossa 15-tuumaisesta aina 17-tuumaiseen saakka. Kaikkia koot ovat XL-merkittyjä eli niissä on korkein mahdollinen kantavuus.

TARJOUSTUOTE (rajoitettu erä). Valikoimista poistunut pintamalli. Tuotteen ikä vaihtelee. Se voi olla yli 3 vuotta.

 

"Erinomainen märällä tiellä. Ajovakaus ja pito säilyvät ääritilanteissakin. Mukava ja hiljainen. Alhainen vierintävastus."
Tekniikan Maailma 5/2015, Nokian Hakka Blue 205/55R16, jaettu 2. sija

19.03.2013

Se varma kotimainen, niin kesällä kuin talvella.

teilka

Ajoin hakka blue renkailla viime kesän ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaan. Täytyy ostaa vaimon autoon tätä keväänä samanlaiset. Niin ja ensi talveksi olen jo ajatellut laittaa hakka 8. Joissa on lisätty nastoja edelliseen seiskaan verrattuna.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

15.03.2013

Toimii hienosti märällä tienpinnalla!

Anttoni

Viime kesänä ostin Hakka Bluet ja ole ollut täysin tyytyväinen. Suurimman eron entisiin kesärenkaisiini olen huomannut sadekelillä; Hakka Bluessa tuntuu pito säilyvän hienosti, enkä ole enää joutunut lammikoitakaan väistelemään vesiliirron pelossa.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

21.03.2013

Hakka Blue... suosittelen!

Rikke

Viime kesänä ostin uudet Hakka Bluet ja voin todeta että renkaat olivat hintansa arvoiset. Auton kulutus laski ja rengasmelu pieneni huomattavasti

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

21.03.2013

Hiljaiset

nanna70

Hyvät hiljaiset renkaat. Ostaisin varmasti uudestaan

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

18.09.2012

Kiul

Yllätyin renkaan ajo-ominaisuuksista positiivisesti, erityisesti äänettömyys on tehnyt vaikutuksen.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

22.07.2015

Isoon perhefarmariin sopivat

Osvald

Perheautoilijalle premium-renkaiden merkkikohtaiset erot lienevät pieniä, joten yhtiön kotimaisuus ratkaisi omassa valinnassani testejä enemmän. Kauppias tarjosi Hakka Blueta edullisemmin, mitä olin ajatellut Greeneistä joutuvani maksamaan, niinpä päädyin näihin. Sadekesänä 2015 renkailla on selvitty kaikista tilanteista kunnialla. Renkaat ovat hiljaiset ja isossa farmarissa tukevat sekä tasapainoiset. Tästä täydet pisteet. Kulutuskestävyydestä en tietenkään vielä osaa kertoa mitään.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

08.08.2013

Suosittelen

Maugga

Kun vaihdoin Hakka Bluet alle, niin pääsin samalla eroon ensiasennusrenkaista, jotka olivat vaaralliset kaikissa olosuhteissa. Toki ne olivat jo kuluneet, mutta silti. Seuraavan kerran kun lähdimme naapurin kanssa kimppakyydillä liikenteeseen hän halusi ajaa autoani. En ollut muistanut mainita renkaanvaihdostani mitään. Ensin hän kehui hiljaisia renkaitani ja samaan hengenvetoon totesi, ettei hän kyllä ikinä enää osta Nokialaisia kun ne ovat niin äänekkäät. Sanoin, että juurihan niitä kehuit. Hänen piti oikein pysähtyä bussipysäkille katsomaan, onko ne oikeasti Nokian renkaat.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

30.04.2014

Huipputuote

Tomppa75

Kesä ajettu (n. 17tkm, 5-6mm jäljellä) ja eikun toinen perään. Eli kulutuskesto on kiitettävä ja mukavan hiljaisetkin ovat. Suosittelen lämpimästi.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

19.09.2012

Essi

Yhden todella sateisen kesän kokemuksella voin sanoa Hakka Bluen märkäpito-ominaisuuksien olevan kohdallaan; yhtään kertaa en havainnut renkaan lähtevän vesiliirtoon. Rengas tuntui yhtä luotettavalta kuivalla kelillä kuin kaatosateessakin. Ajokilometrejä kertyi 15 tkm, mutta renkaat ovat todella hyvässä kunnossa ja pitoa riittää vielä syksyn sateillekin sekä pitkälle tulevaisuuteen.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

05.10.2012

HakkaBlues E-mollissa

Ostan yleensä testimenestyjiä, koska olisi hölmöä tinkiä renkaiden laadusta; mieluummin hyvät renkaat vähän vaatimattomammassakin autossa kuin toisinpäin. Näin nytkin: kehuttu Hakka Blue alle keväällä 2012 Peugeot 406 farkkuun. Aiemmat kesärenkaat olivat myös Nokialaiset (e). Mutta mutta... Tuntuma muuttui jotenkin levottomaksi; jatkuvaa pientä hakemista ja vetelyä, suuri uraherkkyys jne. Rengasliike teki tasapainotuksen huolella, tarkastutin auton alustan, säädätin kulmat ja kokeilin erilaisilla paineilla, mutta meno ei siitä juuri muuttunut. Melutaso on (yhden kesän kulumisen jälkeen) ok, samoin tuntuma pidosta vesikelillä. "Blue" alkoi kuitenkin kohdallani muuttua bluesiksi, pettymykseksi... ainakin odotuksiin nähden. Nimittäin edellisissä kesärenkaissa ei em. tuntumia ollut, odotin paljon testimenestyjältä ja ajan talvet Nokian kitkoilla, joihin olen ollut erittäin tyytyväinen. Ehkä tämä auto ja tämä Hakka Blue -rengaskerta ei sitten ollut kovin hyvä kombinaatio (?). Toivottavasti muilla toimii paremmin :-)

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Lataa lisää
Näytä kaikki
15"
16"
17"
18"
16"
Renkaan koko: 215/65R16 102V XL valmistettu 2015
Hinta kpl: 90,25 €
Hinta asennettuna:
459,00 €
4 kpl asennettuna alkaen/kk: 16 €
» Tilaa myös asennus
C
B
71

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 850 kg

Nopeus: 240 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 215 mm

Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää ×