Turvallisen asioinnin varmistamiseksi palvelupisteissämme on tehty lukuisia toimenpiteitä koronavirusriskin minimoimiseksi. Lue lisää

Kaikki GT Radial -kesärenkaat tarjouksessa

Osta 4, maksa 3!

Lue lisää
×
nokian_hakka_blue.jpg

Renkaan ominaisuudet

Poistotuote

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: B
Ohiajomelu: 71dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 850kg (102)

Nokian Hakka Blue

Kesärenkaat

(742 arvostelua)
nokian_hakka_blue.jpg

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Poistotuote

EU-rengasmerkinnät

Märkäpito: B
Ohiajomelu: 71dB
Polttoainetaloudellisuus: C
Nopeusluokka: 240km/h (V)
Kantavuus: 850kg (102)

Valikoimista poistunut pintamalli. Tuotteen ikä vaihtelee. Se voi olla yli 3 vuotta.

  • Varma ja tasainen ajotuntuma
  • Ennenkokematonta märkäpitoa
  • Miellyttävä ja taloudellinen ajokokemus

Pohjoisessa kesässä kelit vaihtuvat usein vauhdilla ja ilman varoitusta. Nokian uusi Hakka Blue on suunniteltu erityisesti näihin vaihteleviin keleihin. Tämä märkien teiden mestari takaa parhaan mahdollisen pidon ja tuntuman sateen liukastamilla teillä.

Nokian Hakka Blue on suunniteltu toimimaan moitteettomasti tehokkaammissa autoissa. Rengas noudattaa täsmällisesti kaikkia ohjausliikkeitä ja varmistaa turvallisen matkanteon aina alkukeväästä syksy viimeisiin sateisiin saakka.

Uusien keksintöjen ansiosta Nokian Hakka Bluen pito myös märällä tiellä on ennennäkemätöntä. Pysähdyttäessä. 80 km/h:n vauhdista Nokian Hakka Blue pysähtyy märällä maantiellä lähes metrin ennen tavallista kesärengasta.

Mestarillista märkäpitoa

Nokian Hakka Bluessa on käytetty uudenlainen Dry Touch imuputkilamellia, joka imaisee veden tienpinnan ja renkaan välistä ohjaten sen pääuriin. Tämän ansiosta Hakka Bluen kosketus ajoalustaan on laajin mahdollinen ja sateisellakin tiellä se saa pitävän otteen kuivemmasta alustasta.  Lamellimuotoilun ansiosta tukevan renkaan märkäpito on ensiluokkaista myös renkaan kuluessa.

Myös uudenlaiset, renkaan sisäolkapään poikittaisiin pääuriin suunnitellut, ellipsin malliset syöksyurat ehkäisevät tehokkaasti vesiliirtoa. Ellipsin malliset urat pystyvät varastoimaan vettä enemmän, kun poikittaisurien uratilavuus kasvaa.

Ympäristöystävällinen ja miellyttävä ajokokemus

Uuden kulutuspintaseoksen avulla Hakka Blue on optimoitu toimimaan korkeammissa nopeuksissa. Kulutuspintaseos on yhdistelmä silicaa ja mäntyöljyä. Tämän oivallisen sekoituksen ansiosta Hakka Bluen märkäpito on erinomainen myös silloin, kun kelit ovat kylmiä esimerkiksi alkukeväällä tai syksyn edetessä.

Pohjoisten karkeiden teiden aiheuttamaa rasitusta erinomaisesti sietävän Hakka Blue tarjoaa omassa luokassaan huipputason vierintävastuksen, joka on saatu aikaan uudenlaisen pintamallin ja kumisekoituksen avulla. Rengas kulkee kevyesti ja kuluttaa siten vähemmän polttoainetta. Alhainen vierintävastus myös vähentää ympäristölle haitallisia hiilidioksidipäästöjä.

Tässä Hakka -kesärengas uutuudessa on käytetty Hakka-perheelle tyypilliseen tapaan inside-outside-pintamallia, jonka avulla renkaasta saadaan helposti ohjautuva. Pitkittäisripojen seinämissä on golfpallon pintakuvioita muistuttavia puolipyöreitä koloja. Tämä Silent Groove Design -teknologia vähentää auton sisä- ja ohiajomelua. Yhdessä nämä uudet keksinnöt tekevät ajokokemuksesta miellyttävän pehmeän.

Uransyvyysmittari helpottaa kulutuksen seurantaa

Nokian Hakka Bluen kulutuspinnassa on tietysti Nokian Renkaiden tuttu uransyvyysmittari DSI (Driving Safety Indicator), joka kertoo selkeästi numeroin, miten paljon renkaan kulutuspintaa on jäljellä. Turvallisuutta kohentaa myös renkaasta löytyy vesiliirtovaroitin. Monipuolinen uutuustuote kuuluu Nokian Renkaiden tarjoaman Hakka-turvan piiriin.

Keskikokoisiin ja tehokkaisiin perheautoihin suunnattua Hakka Blueta löytyy peräti 21-koossa 15-tuumaisesta aina 17-tuumaiseen saakka. Kaikkia koot ovat XL-merkittyjä eli niissä on korkein mahdollinen kantavuus.

 

"Erinomainen märällä tiellä. Ajovakaus ja pito säilyvät ääritilanteissakin. Mukava ja hiljainen. Alhainen vierintävastus."
Tekniikan Maailma 5/2015, Nokian Hakka Blue 205/55R16, jaettu 2. sija

Hiljainen ja mukava kesärengas!
S0ulj4h - 2.1.2017
Ostin taksiin Nokian Hakka Blue kesärenkaat ja todella monesti asiakkaat kyselevät että mitkä renkaat minulla on alla. Olen aina suositellut kaikille näitä!
Hyvät ja luotettavat renkaat
Ruma - 13.12.2016
Ensimmäistä talvea näillä ajelltut ja vaikuttaa että ovat pitävät ja hyvät renkaat.
Hyvät renkaat
john87 - 22.11.2016
Ostin renkaat syksyllä ja olen tyytyväinen niihin. Ovat melko vähä-ääniset ja niillä saa hyvän tuntuman tiehen.
Kestävä ja turvallinen kesärengas!
Jo80 - 22.11.2016
Olen tyytyväinen ostamiini renkaisiin! Ostin talvirenkaatkin samaa merkkiä! Äänetöntä ajelua Suomen suvessa!
HYVÄ AJETTAVUUS
haanaatos - 21.11.2016
Ostin kesäkuussa 2016 aikaisempien tilalle. Olivat meluisammat kuin aikaisemmat varsinkin kuluneella päällysteellä. Tarkistettiin jo laakereitakin melulähteen selvillesaamiseksi. Hieman enemmän ajettuna melu tuntui vähenevän.
Hiljainen kesärengas
Ekieetu - 14.11.2016
Ostin renkaat vain muutama viikko sitten, joten kokemukseni esim. kulumisesta olematon
Paras ajamani talvirengas tähänmennessä
Sakaris - 13.11.2016
ajoin viimetalven jo hakkapelitta 8 ja olin tyytyväinen. ostin myös toiseen autoon samanlaiset.
perushyvät kesärenkaat
siphir - 4.11.2016
vielä ei ole takana kun reilut 1000 km, mutta renkaista ei kyllä ainakaan vielä ole huonoa sanottavaa. pito vaikuttaa hyvältä säällä kuin säällä.
Hyvöt kesärenkaat
Uljas19 - 29.10.2016
Ostin n. kuukausi sitten syksyn vesiliirtojen varalta. Tuntuivat toimivan.
Hyvä rengas
Sone1963 - 24.10.2016
Ostin uudet renkaat tulevalle kaudelle. Hyvä pito ja hinta laatusuhde hyvä.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakka Blue

Kokonaisarvosana*

Kaikki GT Radial -kesärenkaat tarjouksessa

Osta 4, maksa 3!

Lue lisää ×