Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää
×

Kitkarengas

Nokian Hakkapeliitta R2

Testivoittaja

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta R2

Kokonaisarvosana*
Arvion otsikko*
Arvio* (Pituus vähintään 50 merkkiä)
Käyttäjänimi*
Sähköpostiosoite*
Haluan vastaanottaa viestejä tuotteista ja tarjouksista*
Kyllä
Ei
Suosittelisitko tätä tuotetta ystävälle?
Kyllä
Ei
Hyväksyn käyttöehdot

Arviosi on vastaanotettu ja se odottaa ylläpidon hyväksyntää.

 

  • Erinomaisen turvallinen lumisilla ja jäisillä teillä
  • Äärimmäistä ajomukavuutta
  • Selvää säästöä polttoaineenkulutuksessa ja vihreämpiä ajokilometrejä

 

Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarengas on suunniteltu toimimaan optimaalisesti pohjoisissa olosuhteissa. Hakkapeliitta R2 on oikea valinta niille, jotka vaativat renkaaltaan paljon. Hakkapeliitta R2 tarjoaa äärimmäistä ajomukavuutta, vihreämpiä ajokilometrejä sekä tuntuvia säästöjä polttoaineenkulutuksessa. Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarenkaan edeltäjä Nokian Hakkapeliitta R päihitti polttoainetehokkuudessa kilpailijansa ylivoimaisesti, ja nyt Nokian Hakkapeliitta R2 tarjoaa jopa yli 5 % edeltäjäänsä pienemmän vierintävastuksen.

Myös Nokian Hakkapeliitta R2:n pito erilaisissa olosuhteissa on omaa luokkaansa. Rengas pitää moitteettomasti sekä jäisellä, lumisella että märällä tiellä. Ennenäkemättömät pito-ominaisuudet ovat täysin uudenlaisen kumisekoituksen, tarkasti suunnitellun pintamallin ja uniikin Cryo Crystal -konseptin ansiota. Nokian Hakkapeliitta R oli tunnettu jääpidostaan, mutta nyt Nokian Hakkapeliitta R2 päihittää edeltäjänsä tässäkin asiassa pysähtyen 80 km/h maantienopeudesta yli 10 metriä aikaisemmin.

Luotettavat pito-ominaisuudet myös ääriolosuhteissa

Nokian Hakkapeliitta R2:n sivuttais- ja pitkittäispitoa tehostaa uniikki Cryo Crystal -konsepti. Uutuuden jääpitoa parantavat kumisekoitukseen lisätyt mikroskooppisen pienet ja monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat kiteet. Näiden kiteiden voi ajatella toimivan ikään kuin sisäänrakennettuina nastoina, jotka tarttuvat alustaansa tuoden pitoa. Renkaan kuluessa esiin tulee jatkuvasti uusia ympäristöystävällisiä kiteitä, jotka tuovat kaivattua pitoreserviä.

Hakkapeliitta R2:n erinomaisiin pito-ominaisuuksiin ja poikkeukselliseen kulumiskestävyyteen vaikuttaa myös siinä käytetty uusi talvikumiseos. Uusi kumiseos on luotettava ja pitävä niin märällä tiellä kuin vaarallisella mustalla jäälläkin. Luonnonkumin osuutta on kasvatettu ja se vaikuttaa talvisten ääriolojen pitoon merkittävästi, minkä ansiosta Hakkapeliitta R2 pitää erinomaisesti erilaisissa lämpötiloissa ja kaikissa olosuhteissa.

Nokian Hakkapeliitta R2:n pintamallia peittää entistä tiheämpi lamelliverkosto, joka osaltaan lisää pitoa erityisesti märällä jäällä. Pitokynnet kuviopalojen väleissä puolestaan parantavat lumi- ja jääpito erityisesti tiukoissa jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

Myös sohjoliirtojen ehkäisyyn on kehitetty oma ratkaisunsa, ja renkaan olkapääalueelle on suunniteltu teräviä kolmioita muistuttavia sohjopatjan rikkojia. Näiden sohjokynsien ansiosta optimaalinen pito säilyy sohjossa ja rengas myös puhdistuu sohjosta hyvin.

Myös renkaan märkäpito-ominaisuudet on huomioitu ja suunniteltu äärimmilleen. Renkaan olkapäästä löytyy taskumaisia lamelleja, jotka varmistavat pitävän kosketuksen alustaan pumppaamalla vettä tienpinnasta. Näiden patentoitujen pumppulamellien tilavuutta on kasvatettu ja samalla zigzag-lamellien määrää on lisätty, mikä tehostaa märkä- ja jääpitoa entisestään.

Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarengas on luotettava kumppani kaikissa olosuhteissa

Nokian Hakkapeliitta R2 kulkee kaikissa olosuhteissa vakaasti ja luotettavasti yhtenäisen keskirivan ja pyörimissuunnaltaan määrätyn pintamallin ansiosta. Renkaan keskialue on sidottu, mikä lisää entisestään turvallisuutta ja takaa tasaisemman kulumismuodon.

Monikerrospintarakenne yhdessä kulutuspintasekoituksen kanssa tarkoittavat, että rengas etenee tasaisen varmasti välittämättä kelien vaihtelusta. Nokian Hakkapeliitta R2 tarjoaa kaikissa olosuhteissa täsmällisen ohjaustuntuman, jonka avulla kuljettaja havaitsee helposti kitkatason muutoksen ja voi reagoida ajoissa muuttuviin olosuhteisiin. Pintakuviossa käytetyn palageometrian ansiosta rengas ohjautuu varmasti ja luotettavasti myös uraisilla teillä.

Kulumisvaroittimet lisäävät talviturvallisuutta

Jo aiemmista Nokian Hakkapeliitoista tuttu uransyvyysmittari DSI (Driving Safety Indicator) yhdessä talvikulumisvaroitin WSI:n (Winter Safety Indicator) kanssa lisää Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarenkaan turvallisuutta. Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä. Talvikulumisvaroittimen lumikidetunnus taas näkyy renkaanpinnassa neljän millimetrin uransyvyyteen asti. Kun lumikidetunnut on kulunut pois, autoilija tietää että on syytä hankkia uudet talvirenkaat, jos mielii varmistaa riittävän turvallisuuden.

Nokian Hakkapeliitta R2:n sivupintaan on luotu infoalue, johon voidaan helposti renkaanvaihdossa kirjata renkaan oikeat paineet sekä renkaiden käyttöpaikat autossa. Tähän uudistuneeseen infoalueeseen voidaan lisäksi merkitä esimerkiksi kevytmetallivanteiden pulttien kiristysmomentti.

Uusi Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarengas toimii moitteettomasti kaikissa nykyaikaisissa automalleissa aina pienemmistä perheautoista urheilullisempiin ajoneuvoihin.

Testivoittaja

Hakkapeliitta R2 pokkasi jaetun ykkössijan ruotsalaisen Vi Bilägare -lehden (14/2017) testissä. Renkaalla oli todella hyvä kiihdytys- ja jarrutuspito jäällä ja vieläkin parempi lumella. Märällä tiellä R2 oli paras pohjoismaisista kitkarenkaista. Kehuja saivat myös alhainen vierintävastus ja hiljainen ajoääni.

08.11.2013

Rullaa keveästi ;)

Lagrande67

Hei! Uuden autoni alle valitsin Hakkapeliitta R2. Rullaa todella keveästi ja on hiljaiset...tuntuma ainaskin paljaalla asvaltilla hyvä, ohjautuvuus dynaaminen ja selvästi premiumrengas...paras valinta :) Ennenkin ajanut edellisillä Nokian kitkoilla ja hyviä ovat olleet :)

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

23.02.2014

Pitävät ja turvalliset kitkat

tare2

Ensi kokeilun jälkeen en tiennyt olinko ajanut kitka vai nastarenkailla. Pito sekä jäällä että lumella on todella hyvä. Lisäksi rengasäänet eivät häiritse...

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

11.10.2013

Hiljaiset

MustaSurma

Ajanut vasta pari päivää, mutta olen tykästynyt renkaisiin saman tien. Äärimmäisen hiljaiset.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

02.02.2014

Hiljaiset, pitävät ja ympäristöystävälliset

JariP

Ostin pari viikkoa sitten vähän ajetun auton, jossa oli uudet nastarenkaat alla. Nastat kuitenkin ropisivat aivan liikaa. Vaihdatin tällä viikolla alle R2:t. Loppui rengasmelu mutta pito säilyi. Nastattomuus säästää polttoaineen lisäksi myös tienpintoja ja vähentää ilmaan nousevaa pölyä. Mukavampaa kurvata parkkihalliinkin, kun nastat eivät syö lattiaa. Suosittelen.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

18.03.2013

Talvirenkaat

kaolma

Renkaat on ollut autossani n. kuukauden ja olen todella tyytyväinen, parhaat talvirenkaat mitä "rahalla saa"

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

21.03.2013

kitkat on parhaat stadi kiekot

Pileboy

kahdessa viime autossani ollut nokian kitka renkaat ja on niin mukava ajaa kauppa keskusten parkki luolissa kun ei kuulu ropinaa auton alta ,, eikä ikinä tule kiire vaihtamaan viimehetkellä kaikkien muiden kanssa ruuhka aikaan.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

22.03.2013

Toimii kuin häkä Suomen olosuhteissa.

JaniZky

Todella hyvä pito niin sohjoisessa kaupunki ajossa kuin myös kovalla lumisella Mökkitiellä.Toimii takavetoisessa kuin myös 4 vedolla.Erittäin tyytyväinen.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

06.04.2013

nokia kokemus

ollipekka

renkaat ovat äänettömät ja ryhdikkäät ja hintakin on kohtuullinen

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

07.02.2014

Parhautta

Nakkis

Itselläni vanhavanha auto jossa oli vanhat ja huonot talvirenkaat. Ostettuani hakkis r2:set tuntuu ajaessa että ei se auto niin vanha olekka ja huono ajettava. Täytyy myöntää että ensimmäisen kerran satsasin renkaisiin enemmän ja enpähän ole katunut hetkeäkään ostosta. Ihan mielettömät ominaisuudet joka kelillä. Ajoa on tullut jo usempia tuhansia kilometrejä!!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

14.10.2013

Nokian kitkarengas R16

kimsan1

On ollut aiemmassa autossa käytössä ja on todella loistava rengas: hiljainen, alentaa kulutsta merkittävästi

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Lataa lisää
Näytä kaikki
13"
14"
15"
16"
17"
18"
19"
20"
21"
13"
Renkaan koko: 175/70R13 82R 
B
F
71

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 475 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 13 "

Profiilisuhde: 70

Leveys: 175 mm

14"
Renkaan koko: 155/65R14 75R 
C
F
71

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 387 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 14 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 155 mm

Renkaan koko: 175/65R14 86R XL
B
F
71

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 530 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 14 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 175 mm

Renkaan koko: 185/65R14 90R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 600 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 14 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 185 mm

15"
Renkaan koko: 165/60R15 81R XL
C
F
71

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 462 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 60

Leveys: 165 mm

Renkaan koko: 175/65R15 88R XL
C
F
71

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 560 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 175 mm

Renkaan koko: 185/55R15 86R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 530 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 185 mm

Renkaan koko: 185/60R15 88R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 560 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 60

Leveys: 185 mm

Renkaan koko: 185/65R15 92R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 630 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 185 mm

Renkaan koko: 195/55R15 89R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 580 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 195 mm

Renkaan koko: 195/60R15 92R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 630 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 60

Leveys: 195 mm

Renkaan koko: 195/65R15 95R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 195 mm

Renkaan koko: 205/65R15 99R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 775 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 205 mm

16"
Renkaan koko: 195/50R16 88R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 560 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 195 mm

Renkaan koko: 195/55R16 91R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 615 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 195 mm

Renkaan koko: 195/55R16 87R Flat Run
E
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 545 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 195 mm

Renkaan koko: 195/60R16 93R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 650 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 60

Leveys: 195 mm

Renkaan koko: 205/55R16 94R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 670 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 205 mm

Renkaan koko: 205/55R16 91R Flat Run
E
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 615 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 205 mm

Renkaan koko: 205/60R16 96R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 710 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 60

Leveys: 205 mm

Renkaan koko: 205/60R16 92R Flat Run
E
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 630 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 60

Leveys: 205 mm

Renkaan koko: 205/65R16 99R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 775 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 205 mm

Renkaan koko: 215/55R16 97R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 730 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 215 mm

Renkaan koko: 215/60R16 99R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 775 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 60

Leveys: 215 mm

Renkaan koko: 225/50R16 96R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 710 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/55R16 99R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 775 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/60R16 102R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 850 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 60

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 235/60R16 104R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 900 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 16 "

Profiilisuhde: 60

Leveys: 235 mm

17"
Renkaan koko: 205/50R17 93R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 650 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 205 mm

Renkaan koko: 205/50R17 89R Flat Run
E
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 580 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 205 mm

Renkaan koko: 205/55R17 95R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 205 mm

Renkaan koko: 205/55R17 95R XL Flat Run
E
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 205 mm

Renkaan koko: 215/40R17 87R 
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 545 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 40

Leveys: 215 mm

Renkaan koko: 215/45R17 91R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 615 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 215 mm

Renkaan koko: 215/50R17 95R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 215 mm

Renkaan koko: 215/55R17 98R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 750 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 215 mm

Renkaan koko: 225/45R17 94R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 670 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/45R17 91R Flat Run
F
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 615 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/50R17 98R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 750 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/50R17 94R Flat Run
F
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 670 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/55R17 101R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 825 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/55R17 97R Flat Run
F
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 730 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 235/45R17 97R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 730 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 235 mm

Renkaan koko: 235/50R17 100R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 800 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 235 mm

Renkaan koko: 235/55R17 103R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 875 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 235 mm

Renkaan koko: 245/45R17 99R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 775 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 17 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 245 mm

18"
Renkaan koko: 225/40R18 92R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 630 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 40

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/45R18 95R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/45R18 95R XL Flat Run
E
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/50R18 95R Flat Run

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/50R18 99R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 775 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 235/40R18 95R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 40

Leveys: 235 mm

Renkaan koko: 235/45R18 98R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 750 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 235 mm

Renkaan koko: 235/50R18 101R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 825 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 235 mm

Renkaan koko: 245/40R18 97R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 730 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 40

Leveys: 245 mm

Renkaan koko: 245/45R18 100R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 800 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 245 mm

Renkaan koko: 245/45R18 100R XL Flat Run
F
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 800 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 245 mm

Renkaan koko: 245/50R18 104R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 900 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 245 mm

Renkaan koko: 245/50R18 100R Flat Run
F
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 800 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 50

Leveys: 245 mm

Renkaan koko: 255/45R18 103R XL
C
F
73

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 875 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 18 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 255 mm

19"
Renkaan koko: 155/70R19 84Q 

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 500 kg

Nopeus: 160 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 70

Leveys: 155 mm

Renkaan koko: 155/70R19 88Q 
A
F
71

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 560 kg

Nopeus: 160 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 70

Leveys: 155 mm

Renkaan koko: 225/40R19 93R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 650 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 40

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 225/45R19 96R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 710 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 225 mm

Renkaan koko: 245/35R19 93R XL
C
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 650 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 35

Leveys: 245 mm

Renkaan koko: 245/40R19 98R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 750 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 40

Leveys: 245 mm

Renkaan koko: 245/45R19 102R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 850 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 245 mm

Renkaan koko: 255/35R19 96R XL
C
F
73

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 710 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 35

Leveys: 255 mm

Renkaan koko: 255/40R19 100R XL
C
F
73

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 800 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 40

Leveys: 255 mm

Renkaan koko: 255/45R19 104R 
C
F
73

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 900 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 19 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 255 mm

20"
Renkaan koko: 195/55R20 95R XL
A
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 20 "

Profiilisuhde: 55

Leveys: 195 mm

Renkaan koko: 215/45R20 95R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 690 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 20 "

Profiilisuhde: 45

Leveys: 215 mm

Renkaan koko: 245/40R20 99R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 775 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 20 "

Profiilisuhde: 40

Leveys: 245 mm

Renkaan koko: 255/35R20 97R XL
C
F
73

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 730 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 20 "

Profiilisuhde: 35

Leveys: 255 mm

Renkaan koko: 285/30R20 99R 
C
F
75

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 775 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 20 "

Profiilisuhde: 30

Leveys: 285 mm

21"
Renkaan koko: 245/35R21 96R XL
B
F
72

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 710 kg

Nopeus: 170 km/h

Koko: 21 "

Profiilisuhde: 35

Leveys: 245 mm

Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää ×