Nokian Hakkapeliitta R3 kitkarengas

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: E
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 475kg (82)

Nokian Hakkapeliitta R3

Kitkarenkaat

(232 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta R3 kitkarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: E
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 475kg (82)

Täydellinen yhdistelmä turvallisuutta ja mukavuutta

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarengas tuo talviautoiluun täydellisen yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Joustavasti kaikkiin talven kelivaihteluihin sopeutuva ja hellittämätöntä pitoa tarjoava Nokian Hakkapeliitta R3 on ensiluokkaista turvallisuutta, ainutlaatuista ajomukavuutta ja vihreämpää autoilua arvostavan ykkösvalinta.

Ensiluokkaista talvipitoa, mukavampi ajotuntuma

Erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin tarjoamalla hellittämätöntä pitoa ja nautinnollisen hallittua ja hiljaista etenemistä. Kumisekoitukseen lisätyt monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat Cryo Crystal 3 -pitokiteet tarrautuvat ajoalustaan erityisesti jääpitoa kasvattaen.

Kuviopalojen väleihin ja olkapääalueille löytyvät monikulmaiset lumikynnet luovat tasapainoisen lumi- ja jääpidon varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

Huomaa etu!

Kun ostat sarjan Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaita 30.11.2021 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakka-kesärenkaiden ostoon kaupan päälle. Etusetelillä esimerkiksi ohjauskulmien tarkistus ja säätö vain 39 € (norm. 89 €). 

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

EU-rengasmerkinnät: T430587

Lyhyen kokemuksen perusteella
Venttiili - 8.5.2021
Vaikuttaa varsin hyvältä, tiet toki on mitä on, paikkaa paikan päällä näillä lakeuksilla.
Loistavat ekologiset talvirenkaat
HandsomeJussi - 7.5.2021
Aivan mahtavat ja pehmeät renkaat BMW i3 täyssähköautoon. Hiljaiset, hyvä pito, kestävät. Loistavat kaikinpuolin.
Erikoimainen valinta sähköautoon
hportin - 1.5.2021
Hiljainen, hyvän pidon omaava rengas. Vierintävastus on pienempi, kuin kesärenkailla, joka tekee renkaasta taloudellisen.
Paras kokemani talvirengas
Nastat verolle - 19.4.2021
Ostin renkaat 5 kk sitten ja talvi tuli ajettua ilman ogelmia. Ei ole milloinkaan ollut edes näin hyviä nastarenkaita. Uusista nastoista ei kokemusta. Ei tule kyllä enää nastoja olemaankaan. Ajattelin ostaa ja säästää muutenkin huonokuntoisia teitä. En tiedä sitten, heikkeneekö pito pidemmällä ajolla, niin kuin nastoissa heikkenee, kun kuluvat ja paljon niitä nastoja ajossakin irtoaa. Suosittelen. Ekoteko
Paras kokeilemani talvirengas
Juki73 - 13.4.2021
Ensimmäinen talvi takana ja olen erittäin tyytyväinen.
Perus kitkarengas
Clio - 11.4.2021
Ei hyvä, ei huono. Jäällä tosi liukas vaikka uusi rengas sekä lumella lähtee liukumaan helposti kun kerää kuvioon lunta niin paljon. Sen mitä Helsingin ääriolosuhteissa häviää niin voittaa sulan aikana. Odotin kyllä enemmän. Seuraavat renkaat on nastat taas.
Hiljaiset kitkat
Ruh-668 - 4.4.2021
Hiljaiset renkaat ja hyvä ajotuntuma ! En ole päässyt kokeilemaan liukaalla kelillä joten ensi talveen ! Takuu on hienoasia !
Kannatti palata
Carabasin markiisi - 16.3.2021
Päihittää mennen tullen eurooppalaisen kilpailijansa, jolla ajoin välillä. Miksi sorruinkaan!
Hyvä pito jäällä ja lumella
Alpo, Citikkamies - 27.2.2021
Citroen C5 Aircrossissa uuden auton kaupan mukana tulivat R3 Suv:t kokoa 215 65 17. Erittäin hyvät renkaat: jäällä varoittavat kuskia alkavasta luistosta ajoissa ja hallittavuus säilyy hyvänä. Keski-Suomen erittäin lumisessa talvessa on päästy ongelmitta eteenpäin joka kelissä. Jääpito on suorastaan hämmästyttävän hyvä. Rengas ei yllättävästi ole kitkarenkaalle tyypillinen löllerö ajettava vaan jämäkkä ja tukeva. Melutaso on silti alhainen. Auto tuntuu rullaavan kevyesti. Ja kivahan se on suosia kotimaista rengasta, joka on oikeasti huipputuote!
En edes muuta rengasta harkinnut
hessuh - 25.2.2021
Ostin alkutalven jälkeen uudet Nokian kitkat. Olin jo aikaisempiin Nokian kitkoihin tyytyväinen ja siksi halusin ehdottomasti saada uusiksi renkaista myös nokialaiset. Päätös oli helppo tehdä kun renkaat olivat pärjänneet erinomaisesti myös talvirengastesteissä.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta R3

Kokonaisarvosana*