Nokian Hakkapeliitta R3 kitkarengas

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: E
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 475kg (82)

Nokian Hakkapeliitta R3

Kitkarenkaat

(260 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta R3 kitkarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: E
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 475kg (82)

Täydellinen yhdistelmä turvallisuutta ja mukavuutta

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarengas tuo talviautoiluun täydellisen yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Joustavasti kaikkiin talven kelivaihteluihin sopeutuva ja hellittämätöntä pitoa tarjoava Nokian Hakkapeliitta R3 on ensiluokkaista turvallisuutta, ainutlaatuista ajomukavuutta ja vihreämpää autoilua arvostavan ykkösvalinta.

Ensiluokkaista talvipitoa, mukavampi ajotuntuma

Erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin tarjoamalla hellittämätöntä pitoa ja nautinnollisen hallittua ja hiljaista etenemistä. Kumisekoitukseen lisätyt monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat Cryo Crystal 3 -pitokiteet tarrautuvat ajoalustaan erityisesti jääpitoa kasvattaen.

Kuviopalojen väleihin ja olkapääalueille löytyvät monikulmaiset lumikynnet luovat tasapainoisen lumi- ja jääpidon varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

EU-rengasmerkinnät: T430587

Kallis yhden talven kitkarengas
A5 Sportback - 9.1.2022
Hyvät yhden talven kitkarenkaat! Ensimmäisenä talvena ei moitteen sijaa pidossa erilaisilla pinnoilla ja vaihtelevissa olosuhteissa, eikä renkaaseen tai ajettavuuteen tarvinnut kiinnittää sen kummempaa huomioita. Tänä toisena talvena vaikuttavat muuttuneen aika kelvottomiksi. Näillä saa todella varoa, eikä meinaa päästä valoista liikkeelle. Veto- ja sivuttaispito tuntuu olevan nyt näille ongelma, jarrutuspitoa löytyy parhaiten mikä on tietysti turvallinen asia. Mitään tällaisia ongelmia ei ensimmäisenä talvena ollut. Mitä lie renkaille tapahtunut, kulutuspintaakin on yhtä paljon. Kokemukseni mukaan korealaisvalmisteiset kitkat, ja Nokian vanhemmat mallit R ja R2 hakkaavat nämä mennen tullen. Nokian vanhemmissa kitkamalleissa ominaisuudet säilyivät renkaan elinkaaren ajan. R3:ssa on uudesta asti ollut mukana myös vouvotus joka ärsyttää hiljaisessa autossa. Rengas olisi muuten hiljainen ajoääneltään. Pettymys, odotin renkailta paljon kun R2:t olivat niin hyvät. Seuraavat eivät ole "suomalaiset". En voi myöskään suositella.
Pitoa on
Mikko R - 5.1.2022
Hiljaiset ja pitävät kitkat. Ei enään ikävä nastoja.
Kitkarenkaat ovat hiljaiset ja miellyttävät ajaa. Luotan niihin yhtä paljon kuin Nokian nastarenkaisiinkin.
Olfo56 - 3.1.2022
Renkaat ovat kahden viikon ikäiset ja keliolosuhteet ovat vaihdelleet erittäin paljon.
Hyvä kitkarengas
pipsar - 2.1.2022
OStin nämä jo muutama kuukausi sitten. Minua kehoitettiin laittamaan se kuitti hanskalokeroon, enkä siksi muistanut mitä mallia ne renkaat olivat. Nyt olen lopultakin muistanut asian tarkistaa. Liukkaista huolimatta ei ole ongelmia ollut.
Hyvä rengas ja aika hiljainen
Mopomies - 2.1.2022
Hyvä ostos. Hinnaltaankin kohtuulliset. Kestosta en vielä tiedä
Liukkaat
Veepee - 30.12.2021
Liukkaammat kuin alta vaihdetut kuusi vuotta vanhat kitkat
Hienostunut
Omaa rahaa - 29.12.2021
Rengas on hiljaisempi kuin toisen merkin entiset kitkat. Valoissa nastoilla raapivat jää nyt jälkeen ja jarrutuspitokin mahtava.
Kitkat toimii uudellamaalla
timkar - 27.12.2021
2kk ajettu Hakkapeliitta R3, hyvin toimivat. Hiljaiset, pitoa on sateella ja lumella. Mutkissa vauhti laskenut hieman ja hyvin toimii. Ekat kitkat, tuskin palaan nastoihin.
Toimii
PansioLate - 26.12.2021
Ovat olleet käytössä n 4 viikkoa, kunnon testitilanteita ei ole oikeastaan ollut, mutta olen taas onnellinen, kun en turhaan kuluta asfalttia nastoilla
Kitkat olla pitää
Audi 100 quattro -89 - 22.12.2021
Onnistunut rengas jälleen! Hyvin pitää jäisellä, polanteisellakin tiellä. Edellisillä Nokian ärrillä ajoin talvet vuodesta -14 ...olihan ne jo kuluneet/kovettuneet. Silti "näytti takavaloja" helposti nastarengas uskoville liikennevaloista lähtiessä! Hinta on kyllä kova jos huono puoli pitää sanoa. No, köyhälle kaikki on kallista.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta R3

Kokonaisarvosana*