Nokian Hakkapeliitta R3 kitkarengas

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakkaturva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: F
Ohiajomelu: 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 475kg (82)

Nokian Hakkapeliitta R3

Kitkarenkaat

(209 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta R3 kitkarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakkaturva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: F
Ohiajomelu: 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 475kg (82)

Täydellinen yhdistelmä turvallisuutta ja mukavuutta

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarengas tuo talviautoiluun täydellisen yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Joustavasti kaikkiin talven kelivaihteluihin sopeutuva ja hellittämätöntä pitoa tarjoava Nokian Hakkapeliitta R3 on ensiluokkaista turvallisuutta, ainutlaatuista ajomukavuutta ja vihreämpää autoilua arvostavan ykkösvalinta.

Ensiluokkaista talvipitoa, mukavampi ajotuntuma

Erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin tarjoamalla hellittämätöntä pitoa ja nautinnollisen hallittua ja hiljaista etenemistä. Kumisekoitukseen lisätyt monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat Cryo Crystal 3 -pitokiteet tarrautuvat ajoalustaan erityisesti jääpitoa kasvattaen.

Kuviopalojen väleihin ja olkapääalueille löytyvät monikulmaiset lumikynnet luovat tasapainoisen lumi- ja jääpidon varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

 

Nokian R3
Jussi Puuhaara - 11.1.2021
Mainiot kitkarenkaat hänelle, joka arvostaa hiljaisuutta ja hyvää ajettavuutta.
Paras käyttämäni talvirengas
Matti1990 - 11.1.2021
Tämä rengas ollut käytössä 11/20 eteenpäin ja täytyy sanoa, että on aivan mahtava rengas Suomen talvikeleille. Pito niin lumella kuin jäällä on niin hyvä kuin odottaa saattaa, enempää ei voisi juuri toivoa. Jäällä totta kai aina luistaa, mikäli vedät 80km/h vauhdista jarrut lukkoon, mutta siitä huolimatta auto pysähtyy hyvin nopeasti. Lisäksi Suomen talvi on erityisesti Keskisuomessa sellainen, että suurin osa siitä ajetaan lähes sulalla tiellä, joten ei tarvi nastoilla raapia menemään.
Parasrengas vaihtoehto minun autooni
jagge - 9.1.2021
Olen todella yllättynyt hyvästä jääpidosta, mukavan äänettömät.
Hyvä talvirengas
Jore1986 - 8.1.2021
Reilun kuukauden ajanut. Pito erinomainen. Melu hieman kova, mutta ei häiritsevä/nastarenkaiden tasolla. Suuntavakavuus voisi olla hieman parempi.
Loistavat
Eki 1 - 8.1.2021
Kolmas setti , hyvä et löytyy isoja ja leveitä kitkoja suomen talveen
Loistava talvirengas!
Micco - 8.1.2021
Nämä renkaat tulivat alle syksyllä ja talvea piti sitten täällä keski-suomessa odotella tammikuulle. Nyt kun se talvi on tullut, niin ei voi olla kuin tyytyväinen hankintaan. Pito on hyvä myös jäisillä pikkuteillä.
Nokian Hakkapeliitta R3 toimii hienosti tehokkaammankin auton alla (M340i xDrive)
Myrri - 5.1.2021
Ei ollut vielä lunta tullut etelään kun arviointimeili saapui. Nyt on sitten päässyt testaamaan lumella ja jäiselläkin alustalla. Kyllä pitää lähdöissä sen verta hyvin jotta hymy on suupielissä. Sopivan jämäkkä runko joka sopii hienosti mutkateille. Jääpito on kyllä hyvä kitkaksi ja on luottoa ajaa liukkaammillakin keleillä. Neliveto ja Nokian R3 on kyllä hieno kombinaatio.
Aivan Loistava!
Volvoilija87 - 1.1.2021
Pari kuukautta ollut kitkarengas käytössä. On ajettu jää, lumi ja loska olosuhteissa, Ensivaikutelma renkaasta on että ensinnäkin volvo xc60 ja R3 rengas on täydellinen yhdistelmä. Erittäin hyvä pito lumella sekä loska kelillä. Jääpito mietitytti kun päätin vaihtaa nastarenkaan pois ja nyt voin todeta että nastarengasta en enää osta. Tässä renkaassa erittäin hyvä pito myös jäällä ottaen huomioon että ei nastan nastaa alla.
Erinomaiset kitkat
coplan - 31.12.2020
Erinomaiset kitkarenkaat toimivat hyvin monenlaisissa keleissä.
Paremmat talvirenkaat kuin nastalliset.
Vaari41 - 30.12.2020
Ostin uudet kuukausi sitten, koska olen ollut edellisiin NOKIA kitkarenkaisiin erittäin tyytyväinen. Olen käyttänyt Nokian kitkarenkaita jo yli kymmenen vuotta.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta R3

Kokonaisarvosana*