Nokian Hakkapeliitta R3 kitkarengas

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: F
Ohiajomelu: 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 475kg (82)

Nokian Hakkapeliitta R3

Kitkarenkaat

(228 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta R3 kitkarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!
Hakka-turva
Testivoittaja

EU-rengasmerkinnät

Polttoainetaloudellisuus: B
Märkäpito: F
Ohiajomelu: 71dB
Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 475kg (82)

Täydellinen yhdistelmä turvallisuutta ja mukavuutta

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarengas tuo talviautoiluun täydellisen yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta. Joustavasti kaikkiin talven kelivaihteluihin sopeutuva ja hellittämätöntä pitoa tarjoava Nokian Hakkapeliitta R3 on ensiluokkaista turvallisuutta, ainutlaatuista ajomukavuutta ja vihreämpää autoilua arvostavan ykkösvalinta.

Ensiluokkaista talvipitoa, mukavampi ajotuntuma

Erilaiset lamellit sopeutuvat joustavasti kaikkiin kelivaihteluihin tarjoamalla hellittämätöntä pitoa ja nautinnollisen hallittua ja hiljaista etenemistä. Kumisekoitukseen lisätyt monisärmäistä kristallia muistuttavat timantinkovat Cryo Crystal 3 -pitokiteet tarrautuvat ajoalustaan erityisesti jääpitoa kasvattaen.

Kuviopalojen väleihin ja olkapääalueille löytyvät monikulmaiset lumikynnet luovat tasapainoisen lumi- ja jääpidon varsinkin jarrutus- ja kiihdytystilanteissa.

 

Paras kokeilemani talvirengas
Juki73 - 13.4.2021
Ensimmäinen talvi takana ja olen erittäin tyytyväinen.
Perus kitkarengas
Clio - 11.4.2021
Ei hyvä, ei huono. Jäällä tosi liukas vaikka uusi rengas sekä lumella lähtee liukumaan helposti kun kerää kuvioon lunta niin paljon. Sen mitä Helsingin ääriolosuhteissa häviää niin voittaa sulan aikana. Odotin kyllä enemmän. Seuraavat renkaat on nastat taas.
Hiljaiset kitkat
Ruh-668 - 4.4.2021
Hiljaiset renkaat ja hyvä ajotuntuma ! En ole päässyt kokeilemaan liukaalla kelillä joten ensi talveen ! Takuu on hienoasia !
Kannatti palata
Carabasin markiisi - 16.3.2021
Päihittää mennen tullen eurooppalaisen kilpailijansa, jolla ajoin välillä. Miksi sorruinkaan!
Hyvä pito jäällä ja lumella
Alpo, Citikkamies - 27.2.2021
Citroen C5 Aircrossissa uuden auton kaupan mukana tulivat R3 Suv:t kokoa 215 65 17. Erittäin hyvät renkaat: jäällä varoittavat kuskia alkavasta luistosta ajoissa ja hallittavuus säilyy hyvänä. Keski-Suomen erittäin lumisessa talvessa on päästy ongelmitta eteenpäin joka kelissä. Jääpito on suorastaan hämmästyttävän hyvä. Rengas ei yllättävästi ole kitkarenkaalle tyypillinen löllerö ajettava vaan jämäkkä ja tukeva. Melutaso on silti alhainen. Auto tuntuu rullaavan kevyesti. Ja kivahan se on suosia kotimaista rengasta, joka on oikeasti huipputuote!
En edes muuta rengasta harkinnut
hessuh - 25.2.2021
Ostin alkutalven jälkeen uudet Nokian kitkat. Olin jo aikaisempiin Nokian kitkoihin tyytyväinen ja siksi halusin ehdottomasti saada uusiksi renkaista myös nokialaiset. Päätös oli helppo tehdä kun renkaat olivat pärjänneet erinomaisesti myös talvirengastesteissä.
Kitka R3 toimii
Timppa S - 22.2.2021
Viikko oston jälkeen kävin Lapissa ja totesin että renkaat toimivat loistavasti.
Hyvä Nokia
Hondamies - 22.2.2021
Ostin renkaat kuukausi sitten, ensin ajattelin onko nämä kovat, mutta käytäntö on opettanut, hyvä pito lumella ja jäällä, hiljainen, olen tosi tyytyväinen.
Hyvä ostos
4x4opel - 20.2.2021
Pitkään aikaan ensimmäiset Nokian renkaat, hyvä pito ja muukin ajettavuus kohdallaan. Tämän perusteella nokialaisia voi hankkia jatkossakin👍
Loistavat renkaat!
Arska65 - 13.2.2021
Tulivat uuden Yarisin mukana ja ei voi kun kehua ja ihmetellä loistavia ominaisuuksia! Kehitys ollut huimaa viime vuosina.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta R3

Kokonaisarvosana*