Osta henkilöauton nastarenkaat

Osta nastarenkaat henkilöautoosi

Etsi autoosi sopivat nastarenkaat rengashakukoneella rekisteritunnuksen, automallin tai rengaskoon mukaan.

Osta henkilöauton nastarenkaat
Tuotteita ei löytynyt

Hyvät nastarenkaat ovat varma valinta Suomen vaativiin talvikeleihin

Nastarenkailta vaaditaan paljon pohjoisen teillä, koska lumi, jää ja loska tekevät tiestä paikoin äärimmäisen liukkaan. Sää saattaa talven myötä vaihdella paljonkin, jolloin nastarenkaan tulee säilyttää ajo-ominaisuutensa lumen ja jään lisäksi myös sulalla tiellä.

Vianorista löydät kattavan valikoiman laadukkaita nastarenkaita, jotka takaavat parhaan pidon sekä erinomaiset ajo-ominaisuudet Suomen vaativissa talvikeleissä. Löydät meiltä talviajamisen huippua edustavat hiljaiset Nokian Hakkapeliitta -nastarenkaat, Nokian Nordman -nastarenkaat sekä valikoiman nastarenkaita muilta rengasvalmistajilta, kuten Michelin, Bridgestone, Hankook, Goodyear, GT Radial ja Radar.

Nastarenkaat asennettuna Vianorista

Sinun ei tarvitse huolehtia nastarenkaiden asennuksesta, sillä Vianorin koulutetut ja kokeneet asentajat hoitavat mielellään nastarenkaiden asennuksen nopeasti ja vaivattomasti puolestasi. Tällöin voit myös olla varma, että on asennettu turvallisesti. Lue lisää Vianorin renkaanvaihtopalvelusta täältä >>

Edulliset nastarenkaat

Edulliset nastarenkaat ovat monesti autoilijalle houkutteleva vaihtoehto, mutta renkaiden pito-ominaisuudet eivät usein yllä premium-renkaiden tasolle. Taustalla ovat erot esimerkiksi pintakuvioinnissa, nastoituksessa sekä kumiseoksessa, jotka eivät edullisten nastarenkaiden osalta tarjoa välttämättä riittävää pitoa liukkailla teillä tiheästäkään nastoituksesta huolimatta.

Nastarenkaita ostaessa kannattaa kiinnittää hinnan lisäksi huomiota renkaan ominaisuuksiin ja vierintävastukseen. Premium-nastarenkaiden käyttöikä on usein edullisia nastarenkaita pidempi ja näin ollen ero ostohinnassa tasoittuu edullisiin nastarenkaisiin verrattuna pidemmän käyttöiän myötä.