EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

GT Radial Champiro Ice Pro

Nastarenkaat

(3 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 530kg (86)

Nastarengas henkilöautoihin

GT Radial Champiro Ice Pro on nastarengas, joka toimii hyvin sekä lumella että jäällä. Rengas on tehdasnastoitettu ja sen valmistuksessa on käytetty vain matala-aromaattisia öljyjä. Kumisekoitus on korkealaatuinen Nordic winter silica.

 

 

GT Radial renkaiden valmistaja Giti on maailman 10. suurin rengasvalmistaja. Eurooppalainen tuotekehitys- ja testaus yhdessä tiukan laadunvalvonnan kanssa takaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen asiakkaille, jotka etsivät edullista, mutta luotettavaa kesärengasta.

Gitillä on vahva maailmanlaajuinen tuotekehitys: 5 teknologiakeskusta USA:ssa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa ja Indonesiassa. Tuotekehityskeskus Euroopassa suunnittelee tuotelinjoja Euroopan jälkimarkkinoille ja ensiasennusrenkaita eurooppalaisille autonvalmistajille.

 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Jeejee
kayttis1 - 6.10.2018
No mitä näistä renkaista nyt voi kirrjoitaa, pysyvät alla ja kulkevat eteenpäin jes
Jumalattoman meluisa nakki
bullseye_1000 - 23.10.2017
Ei ole vielä koskaan ollut näin meluisaa rengasta.
Äänekäs
Markus - 12.4.2017
puoli talvia ajanut uusilla nastarenkailla. halvat renkaat mutta ulvoo pahasti ja ottaa korvaan. en suosittele jos haluaa hiljaiset renkaat.

Arvioni tuotteesta GT Radial Champiro Ice Pro

Kokonaisarvosana*