Nastarengas

Nokian Hakkapeliitta 7

Tarjoustuote
Katso kaikki koot

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 7

Kokonaisarvosana*
Arvion otsikko*
Arvio* (Pituus vähintään 50 merkkiä)
Käyttäjänimi*
Sähköpostiosoite*
Haluan vastaanottaa viestejä tuotteista ja tarjouksista*
Kyllä
Ei
Suosittelisitko tätä tuotetta ystävälle?
Kyllä
Ei
Hyväksyn käyttöehdot

Arviosi on vastaanotettu ja se odottaa ylläpidon hyväksyntää.

Tarjoustuote. Edellisen kauden pintamalli. Tuotteen valmistusaika vaihtelee, tuote voi olla yli 3 vuotta vanha.

Moninkertainen testivoittaja

  • Uskomaton pito kaikissa olosuhteissa
  • Tasainen ja sulava ajokokemus

Nokian Hakkapeliitta 7 on moninkertainen testivoittaja, joka tarjoaa käyttäjälleen tasaisien ajonautinnon kaikissa olosuhteissa. Rengas toimii moitteettomasti kelissä kuin kelissä ja sopeutuu sulavasti kelien tai tienpinnan pidon äkillisiin muutoksiin. Ajokokemus Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarenkaalla on ennekokemattoman tasapainoinen ja mukava. Joustava ajokäytös on uudenlaisen innovaation ansiota: nastaniskua pehmentävät ilmavaimentimet on yhdistetty monisärmäiseen ankkurinastaan. Uusi innovaatio kulkee nimellä Air Claw Technology ja ajonautinnon maksimoinnin lisäksi se vähentää tienkulumaa, hiljentää renkaiden ääntä ja pidentää nastojen ikää.

Nokian Hakkapeliitta 7 tarjoaa äärimmäistä pitoa kaikissa olosuhteissa

Nokian Hakkapeliitta 7:n kulutuspintasekoitus muodostuu luonnonkumin, silican ja rypsiöljyn yhdistelmästä. Kulutuspintaseoksensa ansiosta Nokian Hakkapeliitta 7 -rengas säilyttää erinomaisen pidon kaikissa olosuhteissa niin lumisilla, jäisillä kuin märilläkin teillä ja renkaan kulumiskestävyys on loistava. Ainutlaatuinen kulutuspintaseos takaa myös matalan vierintävastuksen, jonka ansiosta rengas säästää sekä polttoainetta että ympäristöään.

Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarenkaan symmetrisen pintamallin pyörimissuunta on määrätty. Rengas toimii luotettavasti myös paljaalla asvaltilla, sillä pinnan keskellä oleva tukiripa vakauttaa rengasta ja kohentaa sen sivuttaispitoa. Rengas puhdistuu tehokkaasti lumesta ja sohjosta.

Tutustu Nokian Hakkapeliitta 7 -talvirenkaan innovaatioihin.

19.03.2013

Sekä kokeneelle että kokemattomalle kuljettajalle

willi

Hyvät renkaat. Auto pysyy tiellä myös suuremmilla nopeuksillla eivätkä renkaat ala sutia kiihdytyksissä pahemmin. Nastat pysyneet renkaissa hyvin, vaikka ajoa tulee n. 1000 km kuukaudessa (laitettiin alle syksyllä 2012). Pari ns. läheltä piti -tilannetta (hätäjarrutus n. 90 km/h vauhdissa), joissa molemmissa auton hallittavuus säilyi jarrutuksessa/väistössä ja vahingoilta vältyttiin. Sopivat edellä mainittujen seikkojen takia mielestäni hyvin myös kokemattomalle kuskille, koska hyvät renkaat auttavat tilanteissa, joissa kokemattoman kuskin ajotaidot saattavat jäädä puuteellisiksi. Renkaiden hinta on ainoa miinus, mutta hyvää ei kaiketi sitten saa halvalla.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

15.03.2013

Ei voi muuta sanoa kuin parhaat

DNA88

Tälle talvelle hankin uudet Hakkapeliitta 7 ja olen ollut hyvin tyytyväinen. On pitoa, ihan eri luokkaa kuin jotkut halppikset. Olen kuullut että jopa "vanhatkin" Nokian renkaat ovat turvallisemmat kuin kiinan ihmeet. Suosittelen, ovathan renkaat testattu ääriolosuhteissa.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

15.03.2013

Mukavat nastarenkaiksi

JpTo

Ajellut kohta 30 000 km pääasiassa moottoritiellä ja edelleen kelpoiset

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

15.03.2013

Hakkapeliitta 7

Kesjus

Hei, ostin nämä renkaat marraskuussa ja pidän renkaita hyvinä. Erityisesti miellyttää renkaiden hiljaisuus ja se, että ne sopivat moniin eri keliolosuhteisiin.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

15.03.2013

Luotettavat

sep123

Ei ole jättäneet pulaan............................

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

21.03.2013

Made in Russia

KariFS

Tulipa moiset hankittua syksyllä 2009, taisivat olla Venäjän tehtaan käynnistysvaiheesta peräisin. Ensimmäistä sarjaa ei rengasliike suostunut jättämään paikalleen, kun kolmessa oli vastapainojen tarve +100g, eivätkä ihan pyöreätkään tainneet olla. Lähtivät siis palautukseen ja kuulemma mukisematta saivat uuden satsin. Propsit sekä liikkeelle että Nokianille kun hoitivat asian mallikkaasti, toivottavasti palautettu sarja romutettiin eikä se joutunut kenenkään muun autoon. Toiset toimitetut renkaat (205/55-16) ovat oikein hyvät. Uutena pitoa oli uskomattoman hyvin, melu ei ollut valtava ja polttoaineenkulutuskin oli pienempi kuin kesärenkailla, siihen voi toki vaikuttaa talvinopeudetkin. Ajomukavuus on hyvä, kun enimmäkseen ajan suorahkoja maanteitä enkä missään keilaradalla. Nyt takana on n. 40-50000 km ajoa pääosin tietysti valtateillä jossa jää on harvinaista, ja nyt alkaa pito jäällä olemaan heikko, ja moottoritienopeuksissa esiintyy pientä värinää. Jarrutus sujuu suht ok, mutta kiihdytyksessä ja kurveissa joutuu elektroniikka puuttumaan peliin enemmän. Lumessa menee OK. Vaimon Volvo V70:ssä on samat renkaat, vähemmän ajetut mutta yhtä vanhat, ja siinä vetopito on vielä huonompi, ilmeisesti ESP ei ole yhtä nopea kuin Saabissa. Kaikenkaikkiaan kuitenkin kahden auton kokemuksella oikein hyvät renkaat, ja hinnasta huolimatta kannatti nämä hankkia. Halvemmatkin renkaat saattavat olla kelvolliset mutta pahimmassa tapauksessa satasen säästöllä saa kelvottomat renkaat. Ainoa mikä näissä närästää on valmistusmaa, tekisitte vaan näitä Nokialla niin olisi ihmisille hommia.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

15.03.2013

Vain ja Ainoastaan turvallisuudestaan välittäville

mievain

**********10/10, tähtiä sataa,siis ovat aivan uskomattomat,pito jäällä,lumessa,kovalla vauhdilla ,hiljasemmallakin vauhdilla,SIIS mie meinaan noita NASTA RANKHAITA ,mut noi kesä rankhaat jotka kohta alle pitäs laittaa niisä oli kans sellainen et anna niistäkin samalla lailla 10/10 tähteä,jätin muutaman taivaallekin .PARHAAT mitä rahalla saa!mulla on renkhaat ollu autossa talvi sellaiset nyt jo 2 talvea ja pito on vieläkin PARAS/

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

21.03.2013

Hakkapeliitta on hyvä rengas

heimarkku

Hankin vuosi sitten uuden premiumluokan auton, jonka talvirengaspakettiin kuuluivat Nokian HKPL 7 -nastarenkaat. Rengas on pärjännyt hienosti testeissä ja omat kokemukseni vahvistavat niiden tuloksia; kysessä on todella erinomainen talvirengas. Ainoa moite on hieman korkeampi melutaso verrattuna aiemmin käyttämääni kilpailevaan tuotteeseen. Toivottavasti asiaan on paneuduttu uudessa HKPL-mallissa.   

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

21.03.2013

hyvät renkaat joka kelille.

rolle

Täydet pisteet,koska sopii suomalaiseen vaihtelevaan tiestöön ja keliolosuhteisiin.Suosi suomalaista.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

21.03.2013

Juuri sellainen kuin nastarenkaan pitää olla

JarkkoR

Hakka 7 on huomattavaharppaus eteenpäin aiemmista Hakka - sarjan nastarenkaista. Rengas on mielestäni hiljainen, mutta kuitenkin talvikelin ominaisuuksiltaan huippuluokkaa - juuri sellainen kuin nastarenkaan tuleekin olla!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Lataa lisää
Näytä kaikki
13"
14"
15"
16"
17"
18"
19"
20"
13"
Renkaan koko: 175/70R13 82T 
Hinta kpl: 68,75 €
Hinta asennettuna:
369,00 €
4 kpl asennettuna alkaen/kk: 17 €
» Tilaa myös asennus

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 475 kg

Nopeus: 190 km/h

Koko: 13 "

Profiilisuhde: 70

Leveys: 175 mm

14"
Renkaan koko: 185/65R14 90T XL
Hinta kpl: 71,25 €
Hinta asennettuna:
379,00 €
4 kpl asennettuna alkaen/kk: 17 €
» Tilaa myös asennus

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 600 kg

Nopeus: 190 km/h

Koko: 14 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 185 mm

15"
Renkaan koko: 205/65R15 99T XL
Hinta kpl: 101,25 €
Hinta asennettuna:
499,00 €
4 kpl asennettuna alkaen/kk: 21 €
» Tilaa myös asennus

Ominaisuudet ja mitat

Kantavuus: 775 kg

Nopeus: 190 km/h

Koko: 15 "

Profiilisuhde: 65

Leveys: 205 mm