Turvallisen asioinnin varmistamiseksi palvelupisteissämme on tehty lukuisia toimenpiteitä koronavirusriskin minimoimiseksi. Lue lisää

nokian_hakkapeliitta_7.jpg

Renkaan ominaisuudet

Poistotarjous

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka:
Kantavuus:

Nokian Hakkapeliitta 7

Nastarenkaat

(1847 arvostelua)
nokian_hakkapeliitta_7.jpg

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Poistotarjous

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka:
Kantavuus:

Tarjoustuote. Valmistettu vuonna 2013.

Moninkertainen testivoittaja

Nokian Hakkapeliitta 7 on moninkertainen testivoittaja, joka tarjoaa käyttäjälleen tasaisien ajonautinnon kaikissa olosuhteissa. Rengas toimii moitteettomasti kelissä kuin kelissä ja sopeutuu sulavasti kelien tai tienpinnan pidon äkillisiin muutoksiin.

Ajokokemus Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarenkaalla on ennekokemattoman tasapainoinen ja mukava. Joustava ajokäytös on uudenlaisen innovaation ansiota: nastaniskua pehmentävät ilmavaimentimet on yhdistetty monisärmäiseen ankkurinastaan. Uusi innovaatio kulkee nimellä Air Claw Technology ja ajonautinnon maksimoinnin lisäksi se vähentää tienkulumaa, hiljentää renkaiden ääntä ja pidentää nastojen ikää.

Nokian Hakkapeliitta 7 tarjoaa äärimmäistä pitoa kaikissa olosuhteissa

Nokian Hakkapeliitta 7:n kulutuspintasekoitus muodostuu luonnonkumin, silican ja rypsiöljyn yhdistelmästä. Kulutuspintaseoksensa ansiosta Nokian Hakkapeliitta 7 -rengas säilyttää erinomaisen pidon kaikissa olosuhteissa niin lumisilla, jäisillä kuin märilläkin teillä ja renkaan kulumiskestävyys on loistava. Ainutlaatuinen kulutuspintaseos takaa myös matalan vierintävastuksen, jonka ansiosta rengas säästää sekä polttoainetta että ympäristöään.

Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarenkaan symmetrisen pintamallin pyörimissuunta on määrätty. Rengas toimii luotettavasti myös paljaalla asvaltilla, sillä pinnan keskellä oleva tukiripa vakauttaa rengasta ja kohentaa sen sivuttaispitoa. Rengas puhdistuu tehokkaasti lumesta ja sohjosta.

  • Uskomaton pito kaikissa olosuhteissa
  • Tasainen ja sulava ajokokemus

Ihme vollottaja
Pettynyt27 - 7.8.2017
Virheostos oli hakkapeliitta 7. Vollottaa jota ei kuunteke enää toista talvea, Tulipa ostettua samalla kahdet nokian nastarenkaat, ensimmäiset ja viimeiset. Ens talveksi vaihtuu kilpailijan merkin nastat alle.
Hyvä perus talvirengas
jussi885 - 16.3.2017
Tasainen kaikilla osa alueilla. Hiljaisempi kun hakkapeliita 8
Riittävän hyvä eläkeläisen rauhalliseen ajoon
make1406 - 16.3.2017
Olen ollut tyytyväinen reilun kuukauden käytön perusteella
Ihan hyvät
Sessi - 7.3.2017
Sain edellisiin rengasvaurion jota ei pystytty korjaamaan, päätin vaihtaa kaikki renkaat koska edelliset olivat6 v vanhat
Hyvä talvirengas.
Make68 - 6.3.2017
Pidoltaan ja ajoltaan hyvä rengas,nastarenkaaksi todella hiljainen
Hyvät talvirenkaat
Valtsu83 - 24.2.2017
Hyvät ja hiljaiset nastarenkaat. Hyvä pito joka suuntaan jopa tehokkaassa autossa. Hiljaiset myös ja suht tarkka ajotuntuma.
Minulla on aina ollut Hakkapeliitat joten en osaa vertailla muihin - hyvät ovat olleet
ESTher47 - 24.2.2017
Uudet hakkapeliitat laitettiin alle syksyllä ennen pakkasten tuloa. Ei valittamista - itse renkaiden pito tuntuu hyvältä. MUTTA! Vianor laittoi alle renkaat joissa on hyvin lyhyt venttiilikaula ja koska minulla on peltivanteet ja pölykapselit pienillä aukoilla, on renkaiden ilmantäyttö hankalaa. Aikaisemmissa hakkapeliitoissa oli paljon pitempi kaula joten renkaiden täyttö oli helppoa. Tästä iso minus.
Hyvä hinta-laatusuhde
A167 - 20.2.2017
Ostin uudet talvirenkaat noin kuukausi sitten. Pito on ollut hyvä ja myös kolme lastani, jotka minun lisäkseni ajavat paljon autollani, ovat kehuneet että ajotuntumakin on tosi hyvä. Rengasmelu on nastarenkaiksi vähäinen ja moottoritielläkin on mukava ajella.
Hyvä talvirengas
Minatuikki - 10.2.2017
Ostin noin kuukausi sitten ja olen tyytyväinen. Renkaat ovat suhteellisen hiljaiset ja pito on todella hyvä. Suosittelen!
Nokialaiset jo toistamiseen
HMS26 - 8.2.2017
Olen ollut tyytyväinen hinta- / laatusuhteeseen näiden renkaiden osalta. Toiset samanlaiset jo alla...

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 7

Kokonaisarvosana*