Nokian Hakkapeliitta 8 nastarengas

Renkaan ominaisuudet

Hakkaturva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 475kg (82)

Nokian Hakkapeliitta 8

Nastarenkaat

(1895 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta 8 nastarengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakkaturva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 475kg (82)

Vie talviajaminen täysin uudelle aikakaudelle

Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas on suunniteltu toimiman erinomaisesti juuri pohjoisen vaihtelevissa olosuhteissa, mikä näkyy ja tuntuu talviautoilijan jokapäiväisessä ajossa. Tämän loistorenkaan erilaiset innovaatiot vievät talviajamisen täysin uudelle aikakaudelle, jossa ratkaisevat turvallisuus talvisilla teillä ja tienkuluman vähentäminen.

Uusien keksintöjensä ansiosta Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen talvisille teille. Renkaan ylivoimaisuus näkyy esimerkiksi jarrutus- ja kiihdytyspidossa, kulumiskestävyydessä sekä erinomaisessa ajomukavuudessa.   

Toimii tasaisen varmasti myös sulilla teillä

Renkaan on pohjoisissa olosuhteissa toimittava lumisen ja jäisen pinnan ohella luotettavasti myös paljaalla tiellä. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan pintakuvio on uudelleen muotoiltu siten, että renkaan käytös on tasaista ja varmaa myös silloin, kun liikut sulilla teillä. Renkaan keskialueen 3D-viistotukilamellit tukevoittavat renkaan rakennetta ja tämä saa renkaan vastaamaan tunnollisesti ja nopeasti ohjausliikkeisiin.

Myös renkaan ajettavuus kaarteissa ja väistötilanteissa on erinomainen, minkä takaavat ulkopuolen olka-alueen 3D-lukkolamellit, jotka lukitsevat kuviopalat tiekosketuksessa yhteen. Myös ajoääni on hiljaisempi  kun alla rullaavat Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaat. 

Aja entistä ympäristäystävällisemmin

Nokian Hakkapeliitta 8 -renkaalla ajat entistä ympäristöystävällisemmin, sillä sen vierintävastus on edeltäjäänsä Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarengasta lähes 5 % alhaisempi. Matalampi vierintävastus vähentää haitallisia päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas säästää siis sekä ympäristöä että euroja.

Jo aiemmista Nokian Hakkapeliitoista tutut uransyvyysmittari DSI (Driving Safety Indicator) ja talvikulumisvaroitin WSI:n (Winter Safety Indicator) lisäävät Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan turvallisuutta entisestään. Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä. Talvikulumisvaroittimen lumikidetunnus taas näkyy renkaan pinnassa neljän millimetrin urasyvyyteen asti. Kun lumikidetunnus on kulunut pois, autoilija tietää että on syytä hankkia uudet talvirenkaat, jos mielii varmistaa riittävän turvallisuuden.

Uusi Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas toimii moitteettomasti sekä pienemmissä perheautoissa että urheilullisemmissa ajoneuvoissa. Lisäksi huippu-uutuutta saa Flat Run -teknologialla sekä korkeimmalla mahdollisella kantavuudella XL -merkittynä.

  • Mielenrauhaa talvisille teille
  • Ylivoimainen jarrutus- ja kiihdytyspito
  • Enemmän ja ympäristöystävällisempiä ajokilometrejä

 

TekniikanMaailma-logo_4_tahtea.jpg

Nokian Hakkapeliitta 8 saavutti jaetun 1. sijan Tekniikan Maailman (17/2016)talvirengastestissä.   
"Edelleen markkinoiden ykkönen. Nokian Hakkapeliitta 8 on suunniteltu tositalveen, nastat purevat hyvin ja hallinta on ääritilanteissa helppoa. Pito jäällä ja ajettavuus kaikissa talviolosuhteissa huippuluokkaa."

 

Tuulilasi_logo2013_pun.jpg

Voittokulku jatkui myös Tuulilasin (12/2016) vertailussa. Tuulilasin mukaan testivoittaja Hakkapeliitta 8 hallitsee ylivoimaisesti kaikissa talviolosuhteissa.
"Nokian Hakkapeliitta 8 on vahvimmillaan vaativissa olosuhteissa. Jäällä kilpailijoitaan huomattavasti parempi pito, kiihdytys- ja jarrutuspito myös lumipinnalla terävintä kärkeä. Rengas on helppo hallita ääritilanteissa ja polttoainekulutus on matala."

Erittäin hyvä talvirengas
Villiminttu - 5.1.2021
Ostin renkaat noin kuukausi sitten. Koska talvi ei ole kunnolla vielä alkanut, en pysty aivan täysin arvioimaan renkaita, mutta olen havainnut niiden pitävän hyvin jäiselle asfaltilla sekä lumessa. Olen niihin oikein tyytyväinen.
Paras talvirengas mitä on itsellä ollut käytössä.
Xv12 - 1.1.2021
Kuukauden on olleet renkaat käytössä ja olen erittäin tyytyväinen renkaiden hiljaisuuteen ja pitoon.
Hyvä perusrengas
Tero100 - 1.1.2021
Ostin tyttären käytössä olevaan A-mallin Mercedes autoon. Pito ja renkaan käytös eri tilanteessa hyvä. Rengasmelu ainoa miinus, mutta se voi johtua myös autosta.
En oikein tiedä
Samo - 31.12.2020
Olen ajanut kunnon lumikelissä, odotin enemmän ohjaatuvuutta ja pitoa. Minulla on kyllä farmariauto takavedolla. Paremmastakaan renkaasta minulla ei ole kokemusta. Uraherkkyytäkin vaikeissa olosuhteissa tuntui olevan, johtuuko uusista nastoista? Mustalla tasaisella jäällä ajettavuus on hyvä ja pitoa löytyy, ääni kuivalla asfaltilla suht kova.
Rahan arvoinen talvirengas
Paddington - 30.12.2020
Sivuttaispito jäällä ja lumella todella hyvä. Samoin jarrutuksissa huomaa entisiin renkaisiin mukavan parannuksen.
Hyvää palvelua ja hyvät renkaat
Kimmo_V - 29.12.2020
Erinomaista palvelua Tekno-Pyörässä Keravalla. Renkaat ovat vastanneet odotuksiani. Pitoa löytyy nelivedon alle.
Todella hyvät nastarenkaat !
Jam1969 - 28.12.2020
Todella hyvät renkaat W212 4- matic autoon! Järkyttävän hyvä pito! Myös jarruttaessa. Suosittelen!
Todella hyvä rengas!
Pekkis26 - 27.12.2020
Kahdessa eri autossa olen ajanut Hakkapeliitta 8 -renkailla ja molemmissa ne ovat toimineet hienosti. Pitoa löytyy ja toiminta on hyvin ennakoitavissa, rengas kertoo hyvin, milloin pitoa on ja milloin ei. Hieman kalliit, mutta turvallisuudesta ja hyvistä ominaisuuksista kannattaa maksaa.
Pito todella hyvä
Mikke8 - 27.12.2020
Ostin rengas sarjan kuukausi sitten olen ollut tyytyväinen ainoa syy miksi en antanut viittä tähteä on kovahko melu kovemassa vauhdisaa
Hyvää pitoa talveen :)
JOS80 - 26.12.2020
Ensin kiitos Nokian renkaille siitä, että he valmistavat nastarenkaita myös vähän harvinaisimpina kokoina! Tässä tapauksessa vaimon pieni Toyota Aygo tarvitsi syksyllä - 20 alleen uudet talvirenkaat - nastarenkaat kokoa 165/60R15. Lisäksi renkaat olivat "Made in Finland" ja erittäin tuoreet, nämä yllättivät positiivisesti renkaan kyljestä lukiessa! On mukava tukea oikeasti Suomessa valmistettua tuotetta! Vaikka tässä rengaskoossa täytyi tyytyä "edelliseen malliin", on Hakkapeliitta 8 edelleen pätevä ja pitävä rengas.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 8

Kokonaisarvosana*