Nokian Hakkapeliitta 8 talvirengas

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Kampanja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 600kg (90)

Nokian Hakkapeliitta 8

Nastarenkaat

(3267 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta 8 talvirengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva
Kampanja

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 600kg (90)

Vie talviajaminen täysin uudelle aikakaudelle

Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas on suunniteltu toimiman erinomaisesti juuri pohjoisen vaihtelevissa olosuhteissa, mikä näkyy ja tuntuu talviautoilijan jokapäiväisessä ajossa. Tämän loistorenkaan erilaiset innovaatiot vievät talviajamisen täysin uudelle aikakaudelle, jossa ratkaisevat turvallisuus talvisilla teillä ja tienkuluman vähentäminen.

Uusien keksintöjensä ansiosta Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen talvisille teille. Renkaan ylivoimaisuus näkyy esimerkiksi jarrutus- ja kiihdytyspidossa, kulumiskestävyydessä sekä erinomaisessa ajomukavuudessa.   

Toimii tasaisen varmasti myös sulilla teillä

Renkaan on pohjoisissa olosuhteissa toimittava lumisen ja jäisen pinnan ohella luotettavasti myös paljaalla tiellä. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan pintakuvio on uudelleen muotoiltu siten, että renkaan käytös on tasaista ja varmaa myös silloin, kun liikut sulilla teillä. Renkaan keskialueen 3D-viistotukilamellit tukevoittavat renkaan rakennetta ja tämä saa renkaan vastaamaan tunnollisesti ja nopeasti ohjausliikkeisiin.

Myös renkaan ajettavuus kaarteissa ja väistötilanteissa on erinomainen, minkä takaavat ulkopuolen olka-alueen 3D-lukkolamellit, jotka lukitsevat kuviopalat tiekosketuksessa yhteen. Myös ajoääni on hiljaisempi  kun alla rullaavat Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaat. 

Aja entistä ympäristäystävällisemmin

Nokian Hakkapeliitta 8 -renkaalla ajat entistä ympäristöystävällisemmin, sillä sen vierintävastus on edeltäjäänsä Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarengasta lähes 5 % alhaisempi. Matalampi vierintävastus vähentää haitallisia päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas säästää siis sekä ympäristöä että euroja.

Jo aiemmista Nokian Hakkapeliitoista tutut uransyvyysmittari DSI (Driving Safety Indicator) ja talvikulumisvaroitin WSI:n (Winter Safety Indicator) lisäävät Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan turvallisuutta entisestään. Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä. Talvikulumisvaroittimen lumikidetunnus taas näkyy renkaan pinnassa neljän millimetrin urasyvyyteen asti. Kun lumikidetunnus on kulunut pois, autoilija tietää että on syytä hankkia uudet talvirenkaat, jos mielii varmistaa riittävän turvallisuuden.

Uusi Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas toimii moitteettomasti sekä pienemmissä perheautoissa että urheilullisemmissa ajoneuvoissa. Lisäksi huippu-uutuutta saa Flat Run -teknologialla sekä korkeimmalla mahdollisella kantavuudella XL -merkittynä.

  • Mielenrauhaa talvisille teille
  • Ylivoimainen jarrutus- ja kiihdytyspito
  • Enemmän ja ympäristöystävällisempiä ajokilometrejä

Huomaa etu! 

Kun ostat sarjan Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaita 30.11.2021 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakka-kesärenkaiden ostoon kaupan päälle. Etusetelillä esimerkiksi ohjauskulmien tarkistus ja säätö vain 39 € (norm. 89 €).

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >> 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

TekniikanMaailma-logo_4_tahtea.jpg

Nokian Hakkapeliitta 8 saavutti jaetun 1. sijan Tekniikan Maailman (17/2016)talvirengastestissä.   
"Edelleen markkinoiden ykkönen. Nokian Hakkapeliitta 8 on suunniteltu tositalveen, nastat purevat hyvin ja hallinta on ääritilanteissa helppoa. Pito jäällä ja ajettavuus kaikissa talviolosuhteissa huippuluokkaa."

 

Tuulilasi_logo2013_pun.jpg

Voittokulku jatkui myös Tuulilasin (12/2016) vertailussa. Tuulilasin mukaan testivoittaja Hakkapeliitta 8 hallitsee ylivoimaisesti kaikissa talviolosuhteissa.
"Nokian Hakkapeliitta 8 on vahvimmillaan vaativissa olosuhteissa. Jäällä kilpailijoitaan huomattavasti parempi pito, kiihdytys- ja jarrutuspito myös lumipinnalla terävintä kärkeä. Rengas on helppo hallita ääritilanteissa ja polttoainekulutus on matala."

Kovasti ihmettelen
IhmettelenMinäVaan - 29.5.2021
Mielenkiintoista. Nokia inttää käyttäjä'arviota toukokuun lopussa vaikka aivan hyvin tietää, että olen ostanut Nokia talvirenkaat. Olisiko pikkuisen tässä digihuumassa vielä hiomista?
Tähänmennessä paras talvirengas!
Markham - 16.3.2021
Ostin renkaat tammikuun puolessavälissä ja mitä parhaimmat renkaat, on pitoa sekä sivuttain että lähdössä ja pysähdyttäessä. Ajovakaus myös huippua eikä vipata eikä pomputa!!
Hyvä talvirengas
Rambetsi - 25.2.2021
Vaihdoin kitkarenkaat näihin. Olen tyytyväinen. Pelkäsin rengasmelua, mutta turhaan. Toyota Priuksessa ainakin melu on pieni.
Onneton vetopito
Arski57 - 23.2.2021
Aikaisemmin oli Focuksessa HKPL 8 ja niissä oli aivan tautisen hyvä pito vaikka renkaat oli lopussa. Pintaa alle 5 mm. Auto vielä litraisella ompelukoneella joten tosi kevyt keula. Nyt Qashqaissa HKPL 8 SUV ja pito on aivan onneton vaikka renkaat on melkein uudet. Vielä näkyy 8 selvästi. En voi käsittää miten sama rengas voi olla noin erillainen. Kauhea ajaa kun ei voi luottaa renkaisiin yhtään. Ei ole osunut ainakaan "testirenkaat" minulle.
Hyvä rengas
Pertteli - 20.2.2021
Hyvä rengas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luotettava valinta
JJ_Vantaa - 15.2.2021
Hakkapeliitta 8-renkaat ovat vakaat ajossa, eikä pito ole loppunut kesken tällaisena kunnon lumitalvenakaan. Rengas ei pidä myöskään liian kovaa ääntä.
Hyvät talvirenkaat
Kovero - 28.1.2021
Kuukausi ajettu ja hyvin tuntuvat toimivan Pohjois-Karjalan lumisilla teillä.
Todella hyvät, miellyttävät kaikissa keleissä
hakis20 - 20.1.2021
Kahden kuukauden käyttö kokemuksella olen erittäin tyytyväinen
Erittäin hyvä talvirengas
Villiminttu - 5.1.2021
Ostin renkaat noin kuukausi sitten. Koska talvi ei ole kunnolla vielä alkanut, en pysty aivan täysin arvioimaan renkaita, mutta olen havainnut niiden pitävän hyvin jäiselle asfaltilla sekä lumessa. Olen niihin oikein tyytyväinen.
Paras talvirengas mitä on itsellä ollut käytössä.
Xv12 - 1.1.2021
Kuukauden on olleet renkaat käytössä ja olen erittäin tyytyväinen renkaiden hiljaisuuteen ja pitoon.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 8

Kokonaisarvosana*