Palvelupisteissämme on otettu käyttöön toimenpiteitä koronavirusriskin minimoimiseksi, jotta meillä voi asioida turvallisesti. Lue lisää

Nokian_Hakkapeliitta_8.jpg

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 475kg (82)

Nokian Hakkapeliitta 8

Nastarenkaat

(1863 arvostelua)
Nokian_Hakkapeliitta_8.jpg

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 475kg (82)

Vie talviajaminen täysin uudelle aikakaudelle

Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas on suunniteltu toimiman erinomaisesti juuri pohjoisen vaihtelevissa olosuhteissa, mikä näkyy ja tuntuu talviautoilijan jokapäiväisessä ajossa. Tämän loistorenkaan erilaiset innovaatiot vievät talviajamisen täysin uudelle aikakaudelle, jossa ratkaisevat turvallisuus talvisilla teillä ja tienkuluman vähentäminen.

Uusien keksintöjensä ansiosta Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen talvisille teille. Renkaan ylivoimaisuus näkyy esimerkiksi jarrutus- ja kiihdytyspidossa, kulumiskestävyydessä sekä erinomaisessa ajomukavuudessa.   

Toimii tasaisen varmasti myös sulilla teillä

Renkaan on pohjoisissa olosuhteissa toimittava lumisen ja jäisen pinnan ohella luotettavasti myös paljaalla tiellä. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan pintakuvio on uudelleen muotoiltu siten, että renkaan käytös on tasaista ja varmaa myös silloin, kun liikut sulilla teillä. Renkaan keskialueen 3D-viistotukilamellit tukevoittavat renkaan rakennetta ja tämä saa renkaan vastaamaan tunnollisesti ja nopeasti ohjausliikkeisiin.

Myös renkaan ajettavuus kaarteissa ja väistötilanteissa on erinomainen, minkä takaavat ulkopuolen olka-alueen 3D-lukkolamellit, jotka lukitsevat kuviopalat tiekosketuksessa yhteen. Myös ajoääni on hiljaisempi  kun alla rullaavat Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaat. 

Aja entistä ympäristäystävällisemmin

Nokian Hakkapeliitta 8 -renkaalla ajat entistä ympäristöystävällisemmin, sillä sen vierintävastus on edeltäjäänsä Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarengasta lähes 5 % alhaisempi. Matalampi vierintävastus vähentää haitallisia päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas säästää siis sekä ympäristöä että euroja.

Jo aiemmista Nokian Hakkapeliitoista tutut uransyvyysmittari DSI (Driving Safety Indicator) ja talvikulumisvaroitin WSI:n (Winter Safety Indicator) lisäävät Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan turvallisuutta entisestään. Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä. Talvikulumisvaroittimen lumikidetunnus taas näkyy renkaan pinnassa neljän millimetrin urasyvyyteen asti. Kun lumikidetunnus on kulunut pois, autoilija tietää että on syytä hankkia uudet talvirenkaat, jos mielii varmistaa riittävän turvallisuuden.

Uusi Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas toimii moitteettomasti sekä pienemmissä perheautoissa että urheilullisemmissa ajoneuvoissa. Lisäksi huippu-uutuutta saa Flat Run -teknologialla sekä korkeimmalla mahdollisella kantavuudella XL -merkittynä.

  • Mielenrauhaa talvisille teille
  • Ylivoimainen jarrutus- ja kiihdytyspito
  • Enemmän ja ympäristöystävällisempiä ajokilometrejä

TekniikanMaailma-logo_4_tahtea.jpg

Nokian Hakkapeliitta 8 saavutti jaetun 1. sijan Tekniikan Maailman (17/2016)talvirengastestissä.   
"Edelleen markkinoiden ykkönen. Nokian Hakkapeliitta 8 on suunniteltu tositalveen, nastat purevat hyvin ja hallinta on ääritilanteissa helppoa. Pito jäällä ja ajettavuus kaikissa talviolosuhteissa huippuluokkaa."

 

Tuulilasi_logo2013_pun.jpg

Voittokulku jatkui myös Tuulilasin (12/2016) vertailussa. Tuulilasin mukaan testivoittaja Hakkapeliitta 8 hallitsee ylivoimaisesti kaikissa talviolosuhteissa.
"Nokian Hakkapeliitta 8 on vahvimmillaan vaativissa olosuhteissa. Jäällä kilpailijoitaan huomattavasti parempi pito, kiihdytys- ja jarrutuspito myös lumipinnalla terävintä kärkeä. Rengas on helppo hallita ääritilanteissa ja polttoainekulutus on matala."

Hyvät renkaat
Hac84 - 15.3.2020
Ostin renkaat kuukausi takaperin. Toivat turvaa Lapin matkalle. Harkitsin hetken aikaa suht arvokkaiden renkaiden hankkimista 15 v vanhaan autoon. Ei ole kaduttanut hetkeäkään.
Kestoa ja pitoa
jokke82 - 11.3.2020
autossani alkuperäisenä tulleet hakkapeliitta 8 osoittautuivat todella kestäviksi ja hyvän pidon omaaviksi että piti hankkia uudet samalaiset. ajan 50 000km vuodessa erillaisilla teillä ja erillaisissa keliolosuhteissa jolloin vaadin renkailta paljon ja niihin täytyy pystyä luottamaan aina.
Hyvä, pitävä nastarengas
SR2000 - 11.3.2020
Ostin täksi talveksi uuden Hakkapeliitta 8 rengassarjan. Edelliset talvirenkaat oli samaa mallia. Nastoja ei ole tänä talvena tarvinnut kuin muutamia kertoja, mutta rengas on silti toiminut hyvin.
Hyvä talvirengas
Oululainen - 1.3.2020
Olen ajanut renkailla nyt n. kaksi kuukautta. Pito lumella on erinomainen, niin kiihdytyksissä kuin jarruttaessa. Pito jäällä on heikompi, erityisesti kiihdyttäessä. Sivupito hyvä! Hintalaatusuhde on todella kohdallaan!
Jonkinmoiset
1Reiska - 28.2.2020
Myytiin mulle yli 3v vuotta vanhat renkaat uusina,paistoleima 30/16 mitään iästä mainitsematta
Mahtava rengas
Martzi - 24.2.2020
Olen ajanut nyt renkailla kuukauden verran vaihtelevissa keliolosuhteissa. Rengas tuntuu pitävän hyvin ja on hiljainen.
Pitoa rapisematta
Balder - 23.2.2020
Edelliseen autoon ostin jo hakkapeliitta 8 nastat. Hyvät ominaisuudet saivat minut ostamaan saman mallin uudelleen. Ei rapise normaalissa ajossa, nastatkin tuntuu pysyvän ja mikä tärkeintä pito on hyvä.
Erinomaiset nastarenkaat!
JJH79 - 20.2.2020
Ostin nämä n. kuukausi sitten ennen lähtöä viikoksi pohjoiseen. Pääsin heti testaamaan renkaita pohjoisen oloihin ja ne toimivat erinomaisesti niin jäällä kuin lumellakin. En ole katunut hetkeäkään. Erinomaiset nastarenkaat!
Paras käyttämäni talvirengas
Talvi200 - 19.2.2020
Ostin Hakkapeliitta 8 1 kuukausi sitten, edelliset olivat täysin samanlaiset. Olen niin paljon tyytyväinen, että hankinta oli jo unohtunut ;). Hyvää talven jatkoa Nokialle !
Parhaimmat ajamani talvirenkaat
Susanna81 - 19.2.2020
Olen ajanut Hakka 8:lla reilun kuukauden ja nauttinut joka hetkestä.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 8

Kokonaisarvosana*