Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää
×
Nokian_Hakkapeliitta_8.jpg

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 475kg (82)

Nokian Hakkapeliitta 8

Nastarenkaat

(1842 arvostelua)
Nokian_Hakkapeliitta_8.jpg

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 475kg (82)

 

  • Mielenrauhaa talvisille teille
  • Ylivoimainen jarrutus- ja kiihdytyspito
  • Enemmän ja ympäristöystävällisempiä ajokilometrejä

Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas on suunniteltu toimiman erinomaisesti juuri pohjoisen vaihtelevissa olosuhteissa, mikä näkyy ja tuntuu talviautoilijan jokapäiväisessä ajossa. Tämän loistorenkaan erilaiset innovaatiot vievät talviajamisen täysin uudelle aikakaudelle, jossa ratkaisevat turvallisuus talvisilla teillä ja tienkuluman vähentäminen.

Uusien keksintöjensä ansiosta Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen talvisille teille. Renkaan ylivoimaisuus näkyy esimerkiksi jarrutus- ja kiihdytyspidossa, kulumiskestävyydessä sekä erinomaisessa ajomukavuudessa.   

Renkaan on pohjoisissa olosuhteissa toimittava lumisen ja jäisen pinnan ohella luotettavasti myös paljaalla tiellä. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan pintakuvio on uudelleen muotoiltu siten, että renkaan käytös on tasaista ja varmaa myös silloin, kun liikut sulilla teillä. Renkaan keskialueen 3D-viistotukilamellit tukevoittavat renkaan rakennetta ja tämä saa renkaan vastaamaan tunnollisesti ja nopeasti ohjausliikkeisiin. Myös renkaan ajettavuus kaarteissa ja väistötilanteissa on erinomainen, minkä takaavat ulkopuolen olka-alueen 3D-lukkolamellit, jotka lukitsevat kuviopalat tiekosketuksessa yhteen. Myös ajoääni on hiljaisempi  kun alla rullaavat Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaat. 

Nokian Hakkapeliitta 8 -renkaalla ajat entistä ympäristöystävällisemmin, sillä sen vierintävastus on edeltäjäänsä Nokian Hakkapeliitta 7 -nastarengasta lähes 5 % alhaisempi. Matalampi vierintävastus vähentää haitallisia päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas säästää siis sekä ympäristöä että euroja.

Jo aiemmista Nokian Hakkapeliitoista tutut uransyvyysmittari DSI (Driving Safety Indicator) ja talvikulumisvaroitin WSI:n (Winter Safety Indicator) lisäävät Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarenkaan turvallisuutta entisestään. Uransyvyysmittari kertoo numeroin, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä. Talvikulumisvaroittimen lumikidetunnus taas näkyy renkaan pinnassa neljän millimetrin urasyvyyteen asti. Kun lumikidetunnus on kulunut pois, autoilija tietää että on syytä hankkia uudet talvirenkaat, jos mielii varmistaa riittävän turvallisuuden.

Uusi Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas toimii moitteettomasti sekä pienemmissä perheautoissa että urheilullisemmissa ajoneuvoissa. Lisäksi huippu-uutuutta saa Flat Run -teknologialla sekä korkeimmalla mahdollisella kantavuudella XL -merkittynä.

TekniikanMaailma-logo_4_tahtea.jpg

Nokian Hakkapeliitta 8 saavutti jaetun 1. sijan Tekniikan Maailman (17/2016)talvirengastestissä.   
"Edelleen markkinoiden ykkönen. Nokian Hakkapeliitta 8 on suunniteltu tositalveen, nastat purevat hyvin ja hallinta on ääritilanteissa helppoa. Pito jäällä ja ajettavuus kaikissa talviolosuhteissa huippuluokkaa."

 

Tuulilasi_logo2013_pun.jpg

Voittokulku jatkui myös Tuulilasin (12/2016) vertailussa. Tuulilasin mukaan testivoittaja Hakkapeliitta 8 hallitsee ylivoimaisesti kaikissa talviolosuhteissa.
"Nokian Hakkapeliitta 8 on vahvimmillaan vaativissa olosuhteissa. Jäällä kilpailijoitaan huomattavasti parempi pito, kiihdytys- ja jarrutuspito myös lumipinnalla terävintä kärkeä. Rengas on helppo hallita ääritilanteissa ja polttoainekulutus on matala."

Hyvät renkaat
Sipe1975 - 12.1.2020
Ajan todella huonosti hoidettua tietä ensimmäiset 15 km töihin mennessä, hyvä pito on ollut näissä. Tosin vielä ei ole ollut peilijäätä, kuten viime vuonna, silloin ei pysyneet bussit ja taksit ja traktoritkaan tiellä! Mutta hyvät renkaat jäisillä urilla ja sohjossa. Hinta-laatusuhde hyvä.
Laatu renkaat
citruuna - 7.1.2020
Ostin kuukausi sitten renkaat uuteen autoon talveki ja nyt takana reilut 2000 km. Ajomukavuus kohdillaan ja renkaat ovat todella hiljaiset. Pito on myös loistava. Hakkaturva oli mukava yllätys, joka tuli oston yhteydessä.
Hyvä ja hiljainen nastarengas
EMV61 - 4.1.2020
Nämä ovat jo kolmannet ostamani Hakkapeliitta 8 nastarenkaat. Näitä edelliset renkaat olivat Hakkapeliitta seiskat. H7-renkaisiin verrattuna H8:t ovat selvästi hiljaisemmat. Kahden auton vaihdon yhteydessä molemmille kerroilla autossa oli ostohetkellä nastattamat talvirenkaat. H8 eivät ole juurikaan noita äänekkäämmät, mutta erityisesti sivuttais- sekä luonnollisesti jääpidossa H8 olivat ylivoimaiset nastattamiin verrattuna. Vaikka nastattomien renkaiden käyttäjät vakuuttavat niiden käyttökelpoisuudessa talvikelillä, ei omien kokemusten perusteella ole mitään epäselvyyttä nastarenkaiden paremmasta turvallisuudesta erilaisilla talvikeleillä. Varsinkin nykyisin on hyvin usein tienpinta osittain jäinen ja märkä. Silloin en lähtisi ajamaan muilla kuin hyvillä nastarenkailla. Eräs taksikuski väitti Hakkapeliitan nastojen irtoilevan helposti, mutta itse en ole havainnut tätä ollenkaan, kun olen ajanut Hakka kaseilla noin 25 000 km.
Hyvät renkaat
Make81 - 3.1.2020
Olen ajanut renkailla nyt reilun 2000km. Ovat pidoltaan ja ajettavuudeltaan hyvät liukkaissakin oloissa. Ainoana miinuksena on kova rengasmelu, joka itseä ihmetyttää. Edelliset renkaanikin olivat hakkapeliitta 8:t, mutta nyt nämä uudet ovat todella paljon kovaäänisemmät. Rengasmelu kuulostaisi kuviosta tulevasta "jollotuksesta" eikä niinkään nastoista tulevasta ropinasta. Tämä itseä ihmetyttää, kun edelliset renkaat eivät moista ääntä pitäneet, vaikka olivat täysin samanlaiset.
Paljon paremmat, kuin entiset renkaat
Vesilintu - 31.12.2019
Uudet renkaat ovat paljon entisiä (korealaisia) hiljaisemmat, myös pito on parempi.
Asiallinen rengas
Nokidemus - 28.12.2019
Reilun kuukauden ja noin 6000km alla pyörineet nokialaiset on antaneet hyvän ajotuntuman ja kohtuullisen polttoaineenkulutuksen. Suurimman osan ajosta luotto renkaisiin on ollut hyvä ellei erinomainen. Voimakkaassa tuulessa on tuntunut levottomuutta joka oli yllätys.
äänetön talvirengas
jormaka - 16.12.2019
lahdessa ei ole vielä kunnon talvikelejä mutta renkaat ovt hyvät ja äänettömät
Pitoa!
Teukka76 - 12.12.2019
Edellisessä autossa oli hakka kasit ja olihan ne tähän uuteenkin hommattava ja vaimon autoon myös, turvallista ajella lasten kanssa harrastuksiin.
Paras kokeilemani talvirengas
Oscar60 - 9.12.2019
Ostin tämän kaksi kuukautta sitten ja ole ollut tyytyväinen. Tänäänkään huonossa sohjokelissä ajo ei tuntunut epävarmalta.
Positiivinen yllätys
Opa777 - 7.12.2019
En osannut odottaa niin hyvää pitoa kun auton ostin, ja itseasiassa olisin varmaan ostanu halvemmat jos autoliike ei olis ne antanut ostohetkellä. En kadu ja tuun tästä lähtien aina Nokian renkaita käyttää

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta 8

Kokonaisarvosana*

Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää ×