Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 775kg (99)

Nokian Nordman 8

Nastarenkaat

(4 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Uutuus!

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 190km/h (T)
Kantavuus: 775kg (99)

Nokian Nordman 8 -nastarengas antaa varman pidon lumella sekä säilyttää vakaan ajotuntuman niin liukkailla kuin sulillakin teillä. Eco Stud 8 -nastakonsepti tuo turvallisuutta talven vaihteleviin keleihin. Nokian Nordman 8 -nastarengas antaa varman pidon lumella sekä säilyttää vakaan ajotuntuman niin liukkailla kuin sulillakin teillä. Eco Stud 8 -nastakonsepti tuo turvallisuutta talven vaihteleviin keleihin.

  • Täsmällistä talvipitoa jäälle ja lumelle
  • Rauhallinen ohjaustuntuma
  • Hiljainen rengasääni, mukavampaa matkantekoa

Vahvaa talvipitoa

Nokian Nordman 8 -nastarengas takaa varman pidon jäällä ilman yllätyksiä. Nastojen vaimennuksen ansiosta renkaan synnyttämä tienkuluma on alhainen, nastat kestävät pidempään ja rengasääni on miellyttävän hiljainen.

Eco Stud 8 -nastakonsepti - parempaa pitoa ja ajomukavuutta

Eco Stud 8 -nastakonseptin pohjautuu ympäristöystävälliseen, monisärmäiseen ja leveään ankkurinastaan, jonka laippamuotoilu pienentää nastaiskua. Eco Stud -nastatyyny vaimentaa nastan tiekosketusta sekä tehostaa nastan toimintaa.

Jarrutustehostimen tuomaa parempaa jarrutuspitoa lumella

Nokian Nordman 8 -nastarenkaan kuviopalojen takaosan jarrutushehostimet parantavat jarrutuspitoa lumella. Jarrutustehostimien sahalaitakuvio lisää pinta-alaa parantaen renkaan pitoa varsinkin lumella.

Tarkempaa ohjautuvuutta ja parempi ajotuntuma

Nokian Nordman 8 3D-viistotukilamellit tekevät renkaan ohjattavuudesta tarkemman. Renkaan keskialueen 3D-viistotukilamellit tukevoittavat renkaan rakennetta ja rengas reagoi nopeasti ohjausliikkeisiin. 3D-luokkolamellit antavat Nokian Nordman 8:lle puolestaan tarkemman ajotuntuman. Ulkopuolen olka-alueen 3D-lukkolamellit lukitsevat kuviopalat tiekosketuksessa yhteen, mikä parantaa ajettavuutta kaarteissa ja väistötilanteissa.

 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >> 

 

Turvallinen
sinram - 4.1.2022
Jouduin ostamaan uudet joulun alla, joten Resurssipankki maksusysteemi ok.
Toimiva nastarengas
KTN - 2.1.2022
Ostin nyt syksyllä toiseen autoomme tälläiset (malli Hakkapeliitta 8, valmistettu 2020 lopulla) samanlaiset, mitkä oli jo toisessa autossamme. Hyvä pito liukkaalla ja riittävän hyvät ajaa tuollaisessa perus Golfissa. Ääntä on, mutta renkaaseen voi myös luottaa liukkaalla. Ajan usein yöllä ja vähän pienempää tietä. Auton mukana tulleet kitkarenkaat meni viikon liukastelun jälkeen vaihtoon!
Hyvältä tuntuva rengas
Henry45 - 31.12.2021
Arvioni perustuu vasta parin sadan kilometrin ajoon. Sen perusteella renkaat tuntuvat hyviltä, mutta jääköön se loistava arvosana vielä antamatta näin vähäisellä kokemuksella.
Tähän mennessä mukavin
Edvard 44 - 24.11.2021
57 vuotta ajanut erilaisilla autoilla ja renkailla ja nämä ovat mukavimmat ja turvallisimmat.

Arvioni tuotteesta Nokian Nordman 8

Kokonaisarvosana*