Nokian Hakkapeliitta Truck F

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta Truck F

Kokonaisarvosana*
Arvion otsikko*
Arvio* (Pituus vähintään 50 merkkiä)
Käyttäjänimi*
Sähköpostiosoite*
Haluan vastaanottaa viestejä tuotteista ja tarjouksista*
Kyllä
Ei
Suosittelisitko tätä tuotetta ystävälle?
Kyllä
Ei
Hyväksyn käyttöehdot

Arviosi on vastaanotettu ja se odottaa ylläpidon hyväksyntää.

Luotettava keskipitkien ja pitkien matkojen talvirengas. Tehokasta pitoa, tinkimätöntä kestävyyttä ja taloudellisuutta ääriolosuhteisiin. Vakaa ja täsmällinen ajotuntuma.

Nokian Hakkapeliitta Truck F on puhdasoppinen talvirengas. Se tarjoaa ammattiautoilijalle tehokasta pitoa, tinkimätöntä kestävyyttä ja taloudellisuutta.

Nokian Hakkapeliitta Truck F on keskipitkien ja pitkien matkojen sitkeä ja luotettava taivaltaja. Monikäyttöinen rengas viihtyy leveillä pääteillä ja valtaväylillä, mutta selvittää helposti mutkaisten pikkuteiden tuomat haasteet sekä etäisten metsäteiden puutteelliset tieolot. Rengas kestää kovaa kulutusta karheilla teillä. Ihanteellinen kosketuspinta tiehen ja tasaisesti jakautuva pintapaine varmentavat renkaan tasaisen kulumisen, jota ammattiautoilijat erityisesti arvostavat.

Ääritilanteissakin säilyvän pidon lisäksi laadukkaan renkaan ajotuntuman on oltava johdonmukainen ja looginen. Nokian Hakkapeliitta Truck F ohjautuu yllätyksettömästi ja kuljettajantoiveiden mukaan. Täsmällisyys ja vakaus säilyvät vaikeimmissakin tilanteissa ja oloissa.

Lamellit varmistavat ehdottoman pidon

Spiral Sipe System –lamellointitekniikka varmistaa renkaan ainutkertaiset pito-ominaisuudet. Tiheän lamelliverkoston ja erityisesti  pitkittäislamellien ansiosta uutuusrenkaan sivuttaispito jäällä ja kovaksi pakkautuneella lumella on jopa 15 % parempi kuin edeltäjätuotteessa.

Aggressiivisesti polveileva pintakuvio varmistaa myös pitoa tehostamalla lamellien toimintaa. Talvirengas säilyttää ehdottoman pitokykynsä kilometrien karttuessa, vielä kuluneenakin.

Renkaan urien pohjat on muotoiltu siten, että ne hylkivät kiviä – soraa ja sepeliä. Urapohjien muotoilu ja kivenpoistajat estävät kivien jäämisen renkaaseen. Särmikkäät kivet eivät vaurioita renkaan runkoa; renkaan käyttöikä pitenee, ja pinnoitettavuus paranee.

Lue lisää Hakka Truck -tyytyväisyystakuusta Nokian Hakkapeliitta Truck ja Nokian Hakka Truck –renkaille!

Ei tuotearvosteluja Kirjoita tuotearvostelu

Näytä kaikki
22.5"
22.5"
Renkaan koko: 295 80 22.5"
Renkaan koko: 315 70 22.5"
Renkaan koko: 315 80 22.5"
Renkaan koko: 385 55 22.5"
Renkaan koko: 385 65 22.5"