Nokian NTR 52

Arvioni tuotteesta Nokian NTR 52

Kokonaisarvosana*
Arvion otsikko*
Arvio* (Pituus vähintään 50 merkkiä)
Käyttäjänimi*
Sähköpostiosoite*
Haluan vastaanottaa viestejä tuotteista ja tarjouksista*
Kyllä
Ei
Suosittelisitko tätä tuotetta ystävälle?
Kyllä
Ei
Hyväksyn käyttöehdot

Arviosi on vastaanotettu ja se odottaa ylläpidon hyväksyntää.

Nokian NTR 52 -eturengas toimii luotettavasti myös kilometrien karttuessa

Etuakselille suunniteltu Nokian NTR 52 täyttää uudet EURO 6 kantavuusvaatimukset ja sen kantavuusluokka on edeltäjäänsä Nokian NTR 32:ta korkeampi. Nokian NTR 52 on M+S -merkitty ja sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön. Uuden rakenteensa ja pintakumiseoksensa ansiosta uutuusrenkaalla saavutetaan erinomainen ajotulos ja hyvä pito päätieolosuhteissa.

Nokian NTR 52 tarjoaa erittäin hyvän kulutuskestävyyden. Kuluessaan renkaan ura muuttuu polveilevammaksi, mikä lisää ripojen sivusuuntaista tuentaa ja samalla parantaa ajovakautta. Uudenlaiset urat vähentävät myös kivien tarttumista uranpohjaan. Nämä ominaisuudet varmistavat, että rengas tarjoaa luotettavan toimivuuden myös kuluneena.

Tasainen kulumismuoto yhdessä uuden rakenteen ja pintamallin kanssa varmistaa renkaalle pitkän käyttöiän ja enemmän ajokilometrejä. Alhainen vierintävastus puolestaan tuo säästöä polttoainekustannuksiin, ja varmistaa tasaisen ajonautinnon. Myös renkaan ajoääni on hiljainen, mikä tekee ajokokemuksesta entistä miellyttävämmän.

Turvallisuutta ja kulumisen seurantaa helpottaa Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator, DSI). Se osoittaa numeroin, kuinka monta millimetriä kulutuspintaa on jäljellä renkaan pääurissa.

Nokian NTR 52 on suunniteltu erityisesti Keski-Eurooppaan, Venäjälle ja Pohjoismaihin

Ei tuotearvosteluja Kirjoita tuotearvostelu

Näytä kaikki
22.5"
22.5"
Renkaan koko: 295 80 22.5"
Renkaan koko: 315 70 22.5"
Renkaan koko: 315 80 22.5"