Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 900kg (104)

Nokian Hakkapeliitta C3

Nastarenkaat

(163 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 900kg (104)

Turvallisuutta, kestävyyttä ja erinomaista pitoa 

Modernia talvirengasteknologiaa kattavasti hyödyntävän Nokian Hakkapeliitta C3:n mittava kokovalikoima soveltuu erinomaisesti kaikkiin nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin.

Moderni neliöteräsnasta - enemmän turvallisuutta

Kestävä neliöteräsnasta varmistaa oivalliset pito-ominaisuudet kilometrien karttuessa. Monisärmäisten nastojen kosketusala on mahdollisimman laaja, mikä lisää nastapitoa liukkaalla ajoalustalla. Optimoidun nastasijoittelun ansiosta äänitaso on miellyttävän vaimea, mikä parantaa ajomukavuutta erityisesti pitkillä matkoilla.

Räätälöity teräsvyöpaketti - kiitettävää kestävyyttä

Kaksinkertaiseen runkorakenteeseen räätälöity teräsvyöpaketti on kestävä. Erikoisuutena on molempien teräsvöiden reunoihin integroidut vahvikkeet eli pocket stripsit. Ratkaisulla taataan raskaassa käytössä teräsvöiden kestävyys ja kiinnittyvyys rakenteeseen. Uusi joustavampi teräsvyölanka parantaa sekä rakenteellista kestävyyttä että mahdollistaa huippuominaisuuksien säilymisen aikaisempaa pidempään. Samalla saadaan vierintävastusta alennettua, mikä pienentää polttoaineenkulutusta.

Uusi kulutuspintaseos - erinomaista talvipitoa ja ja polttoainetehokkuutta

Kovaan käyttöön jalostettu kumiseos toimii laajalla lämpötila-alueella, kestää ankaraa kulutusta ja alentaa vierintävastusta. Suuren luonnonkumimäärän ansiosta ylläpitää turvallisuusominaisuudet myös kipakassa pakkaskelissä. Rypsiöljy tuo renkaaseen repimislujuutta sekä lisää jää- ja lumipitoa.

Erikoiskumisekoitus (Clinch-kumiseos) - optimoitua kestävyyttä

Kumisekoitus painautuu vanteen sarveen joustavasti ja antaa jalka-alueelle enemmän kestävyyttä, kun liikutellaan massiivisia kuormia. Keksintö minimoi menestyksekkäästi myös ajoneuvon sisämelua, koska se vaimentaa renkaan rungosta tulevia värähtelyitä estäen niiden kulkeutumisen vanteeseen ja edelleen ajoneuvon sisään.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

 

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

Olisi paras ajamani talvirengas ,mutta C3 on vähän kova.
ekin.valinta. - 27.1.2022
Ostettu joulukuussa ja toimivat juuri niinkuin halusin.
Tyytyväinen varauksella.
Vandriver - 5.1.2022
Maantieominaisuudet huippua, mutta matalilla nopeuksissa irtolumella yllättävää puskemistaipumusta.
Parhaat, mitä oon ajannu
Ilkka L. - 4.1.2022
Tuli mulle auton mukana 2017 keväällä, olleet alla vähän aikaa joka talvi. Viime talvena ja tänä talvena joutuneet todella näyttämään kykynsä... Toimivat kelillä kuin kelillä, varsinkin mutkaisella, lumipolanteisella tiellä ihan ehdottomat. Täyden kympin renkaat, vaikka renkailla jo ikää 9 vuotta.
Täyttää odotukset
Ne Ville - 3.1.2022
Olen ajanut pääsääntöisesti kitkarenkailla (Nokialaisilla) vuodesta 1992. Nyt laitettiin alle nastat kun mökkimatkalla mennen tullen n. 130km pienempää tietä joka on toisinaan kitkarenkaille haastavassa kunnossa (=märkä, polanteinen jää). Ekan mökkimatkan jälkeen ei moitteen sijaa. Vaikka keli ei ollutkaan edellä kuvatun kaltainen, niin paljon rennommin sai päästellä kuin "ehtoopuolella" olevilla CR3:lla.
Hyvä rengas tupa-autoon
Tupa28 - 29.12.2021
Kolmisen viikkoo on hakan c3 pyörinyt alla ja pito on loistava, hiukan meluisat asfaltilla mutta sillä ei merkitystä kun talvirenkaat pitää ääntä joka tapauksessa..
Loistava talvirengas
Zorro - 28.12.2021
Ostin rengassarjan joulukuun alussa. Olen ollut erittäin tyytyväinen. Sivuttaispito on loistava ja pysähtyy hyvin liukkaallakin kelillä. Meteliä renkaasta tulee vähän mutta on ihan reilusti siedettävällä tasolla.
Tautinen pito näissä!
Vito4matic - 26.12.2021
Viikon verran vähän täristi, sitten tasainen meno. 10 vuotta olen kitkutellut kitkarenkailla, koska minulla on kaksi jarrukärryä, enkä niihin ole nastarenkaita hankkinut, koska käyttö on satunnaista. Nyt laki on muuttunut, eikä nastoja enää vaadita vaikka veturissa onkin. Tästä pitäisi tiedottaa enemmänkin julkisesti. Satunnaiskäyttäjä vetää kärryjään vain hyvällä talvisäällä.
Loistava rengas
Maukka - 9.12.2021
Pari viikkoa ollut käytössä. Toimii moitteettomasti.
Paras rengas pitkään aikaan.
Ipe71 - 9.12.2021
Hyvät renkaat kelillä kun kelillä. Hyvät ajaa aika äänettömät. Hyvä hinta laatu suhde.
Luotettavaa pitoa
Nelivetomies - 9.12.2021
Kuukauden päivät ajettu VW multivan nelikolla C3 renkailla vaihtelevissa olosuhteissa. Renkaista tuntuu löytyvän luotettavaa pitoa kaikkiin suuntiin. Ja mikä parasta rengas vakaa ajettava.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta C3

Kokonaisarvosana*