Nokian Hakkapeliitta C3 pakettiauton rengas

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 900kg (104)

Nokian Hakkapeliitta C3

Nastarenkaat

(152 arvostelua)
Nokian Hakkapeliitta C3 pakettiauton rengas

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Nopeusluokka: 170km/h (R)
Kantavuus: 900kg (104)

Turvallisuutta, kestävyyttä ja erinomaista pitoa 

Modernia talvirengasteknologiaa kattavasti hyödyntävän Nokian Hakkapeliitta C3:n mittava kokovalikoima soveltuu erinomaisesti kaikkiin nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin.

Moderni neliöteräsnasta - enemmän turvallisuutta

Kestävä neliöteräsnasta varmistaa oivalliset pito-ominaisuudet kilometrien karttuessa. Monisärmäisten nastojen kosketusala on mahdollisimman laaja, mikä lisää nastapitoa liukkaalla ajoalustalla. Optimoidun nastasijoittelun ansiosta äänitaso on miellyttävän vaimea, mikä parantaa ajomukavuutta erityisesti pitkillä matkoilla.

Räätälöity teräsvyöpaketti - kiitettävää kestävyyttä

Kaksinkertaiseen runkorakenteeseen räätälöity teräsvyöpaketti on kestävä. Erikoisuutena on molempien teräsvöiden reunoihin integroidut vahvikkeet eli pocket stripsit. Ratkaisulla taataan raskaassa käytössä teräsvöiden kestävyys ja kiinnittyvyys rakenteeseen. Uusi joustavampi teräsvyölanka parantaa sekä rakenteellista kestävyyttä että mahdollistaa huippuominaisuuksien säilymisen aikaisempaa pidempään. Samalla saadaan vierintävastusta alennettua, mikä pienentää polttoaineenkulutusta.

Uusi kulutuspintaseos - erinomaista talvipitoa ja ja polttoainetehokkuutta

Kovaan käyttöön jalostettu kumiseos toimii laajalla lämpötila-alueella, kestää ankaraa kulutusta ja alentaa vierintävastusta. Suuren luonnonkumimäärän ansiosta ylläpitää turvallisuusominaisuudet myös kipakassa pakkaskelissä. Rypsiöljy tuo renkaaseen repimislujuutta sekä lisää jää- ja lumipitoa.

Erikoiskumisekoitus (Clinch-kumiseos) - optimoitua kestävyyttä

Kumisekoitus painautuu vanteen sarveen joustavasti ja antaa jalka-alueelle enemmän kestävyyttä, kun liikutellaan massiivisia kuormia. Keksintö minimoi menestyksekkäästi myös ajoneuvon sisämelua, koska se vaimentaa renkaan rungosta tulevia värähtelyitä estäen niiden kulkeutumisen vanteeseen ja edelleen ajoneuvon sisään.

Maksuton Hakka-turva auttaa tien päällä
Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden kuluessa ostopäivästä, Hakka-turvasta saat maksutta uuden renkaan. Hakka-turva sisältää myös ympäri vuorokauden toimivan ilmaisen tiepalvelun, jolloin apu on aina puhelinsoiton päässä.  Lue lisää >>

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa 
Vianor-rahoituksella saat 12kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

 

beste dekk til min bil
halert - 24.3.2021
kjøpte for 2 uker siden og er kjempe fornøyd, passer til Toyota Hiase. har brukt disse tidligere på denne bil
Hyvä talvirengas pakettiautoon
MikaR 1969 - 25.2.2021
Nyt noin kuukakauuden ajon jälkeen rengas vaikutta oikein hyvältä. Suora- ja sivuttaispito on hyvä, myös äänitaso on suht matala. Eli lyhyesti sanotuna, olen tyytyväinen sen ominaisuuksiin
Pitoa on.
Vitoksi 2000 - 18.2.2021
Ostin reilu kk sitten ,pito lumella ja jäällä erinomainen.
Pikkubussin talvirenkaan
JonesKukkonen - 20.1.2021
"Mustat ja pyöreät, jossa on nastoja" sanoisi rallikuski. Hyvin toimivat renkaat Fordin pikkubussin alla. Painoa ei kyydissä ole paljoa, mutta rengas toimii hyvin. Vakaat ajossa, eikä "löysty" edes lämpöasteilla.
Ylitti odotukset!
Matkaaja - 18.1.2021
Renkaat hankittu 3-akseliseen matkailuautoon. Oletus auton selviytymisestä lumella ja jäällä oli alkujaan hyvin negatiivinen. Jouduttuani haastamaan auton kovissa olosuhteissa meistä tuli ylimmät ystävät ja luottamus autoon talviolosuhteissa on nyt hyvä! Suosittelen ja jatkossa en epäröi päätyä samaan päätökseen.
Hyvä rengas
tusteidu - 14.1.2021
Laitoin C3 15" 215/70 asuntoautoon max 3500kg. Joulun ja uuden vuoden välipäivät olivat pohjoisessa vesisateen vuoksi todella liukkaat. Rekat olivat jumissa monessa mäessa. Kokemusta ei ollut as.autolla paljoakaan, mutta renkaat toimivat erittäin hyvin. Vauhdin kun sovitti keliin, niin ei ollut mitään hätää eikä edes tunnetta etteikö auto olisi tiessä kiinni. Kukaan ei ohitellut, tulivat kiltisti perässä.
Huippurengas
YksRiku - 6.1.2021
Kuukausi ajettu portterilla uusilla c3 renkailla uskomattoman hyvä pito lumisilla ja osin auraamattomilla teillä ja hiljaiset sulalla asfaltilla
Erinomaiset renkaat Vitoon
Vitolover - 22.12.2020
Vaihdoin uudey Hakkapeliitat takavetoiseen Vitoon, erinomainen valinta. Todella hyvät ajaa ja mahtava pito
Hyvä talvirengas
Kokkonen - 20.12.2020
Pitävä, hiljainen, kevyt ajettava, oikein hyvä talvrengas
Hyvät piikkipyörät
Ituniska - 13.12.2020
Ostin syksyllä. Hyvä ostos kun tulisi vain vielä kunnon talvi.

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta C3

Kokonaisarvosana*