Nokian_TRI2_pienempi.jpg

Nokian TRI 2 (65-sarja)

Urakointi ja ympäristönhoito

Nokian_TRI2_pienempi.jpg
Rengaskokoja ei saatavilla. Tarkista saatavuus myöhemmin tai hae muita renkaita.
Hae muita renkaita

Enemmän käyttötunteja, luotettavaa pitoa ympäri vuoden, ajomukavuutta ja korkeaa kantavuutta vaativille urakointityömaille kaikkialle maailmaan. Palakuvioinen Nokian TRI 2 suorittaa maatalouden, teollisuuden sekä tien- ja ympäristönhoidon erilaiset urakointitehtävät varmalla ja herkällä otteella.

Vakaa ja mukava

Nokian TRI 2:n ohjausvaste on vakaa ja mukava sekä tiellä että maastossa. Se on parhaimmillaan, kun koneella ajetaan ja työskennellään yhtä aikaa. Mukava ja vakaa, henkilöautomainen ohjausvaste tekee maantiellä ajamisesta helpompaa ja parantaa liikenneturvallisuutta.

Kestää kulutusta

Pintakuvio ja vahva rakenne varmistavat, että Nokian TRI 2 kuluu tasaisesti ja tarjoaa suuren määrän tehokkaita työtunteja.

Pidä puhtaana

Nokian TRI 2 tunnetaan ympäristöystävällisyydestään. Palakuvion ja tasaisen pintapaineen ansiosta se sopii herkkien viheralueiden parissa työskentelyyn. Paitsi, että rengas on hellä maastolle, se myös puhdistuu erinomaisesti, minkä ansiosta maa-ainesta ei kulkeudu työkoneen mukana tielle.

Säästä polttoainetta ja ympäristöä

Kuten muutkin Nokian Raskaiden Renkaiden tuotteet, Nokian TRI 2 on valmistettu ilman haitallisia korkea-aromaattisia öljyjä. Kumiseoksissa käytetään vain puhdistettuja matala-aromaattisia öljyjä. Ympäristöystävällisyyttä täydentävät hiljainen ajoääni sekä matala vierintävastus, joka vähentää polttoaineenkulutusta.

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Nokian TRI 2 (65-sarja)

Kokonaisarvosana*