Nokian_TRi_2.jpg

Nokian TRI 2 TL

Urakointi ja ympäristönhoito

Nokian_TRi_2.jpg
Rengaskokoja ei saatavilla. Tarkista saatavuus myöhemmin tai hae muita renkaita.
Hae muita renkaita

Varmaa jälkeä ympäri vuoden

Enemmän käyttötunteja, luotettavaa pitoa ympäri vuoden, ajomukavuutta ja korkeaa kantavuutta vaativissa urakointikohteissa ympäri maailman. Palakuvioinen Nokian TRI 2 toimii varmalla ja herkällä otteella maatalouden, teollisuuden sekä tien- ja ympäristönhoidon monipuolisissa urakointitehtävissä. 

Vakaa ja miellyttävä

Pintamalli ja luja rakenne takaavat, että Nokian TRI 2 kuluu tasaisesti ja tarjoaa käyttäjälleen tehokkaita työtunteja. Palakuvio ja tasainen pintapaine mahdollistavat renkaan käytön myös herkkien viheralueiden hoitamisessa. Ajotuntumaltaan vakaa ja miellyttävä Nokian TRI 2 kestää pitkään ja kuluu tasaisesti. Nokian TRI 2 on parhaimmillaan, kun koneella ajetaan ja työskennellään yhtä aikaa. Miellyttävä ja vakaa, henkilöautomainen ajotuntuma helpottaa maantiellä liikkumista ja parantaa liikenneturvallisuutta.

Vauhtia ja ympäristöystävällisyyttä

Nokian TRI 2 on tunnettu ympäristöystävällisyydestään. Rengas säästää alustaa ja puhdistuu erinomaisesti, joten maa-ainesta ei kulkeudu työkoneen mukana tielle. Kuten kaikki Nokian Raskaiden Renkaiden tuotteet, myös Nokian TRI 2 on valmistettu ilman haitallisia korkea-aromaattisia öljyjä. Kumisekoituksissa on käytetty vain puhdistettuja, matala-aromaattisia öljyjä.   Monipuolisen erikoisrenkaan ympäristöystävällisyyttä täydentävät hiljainen ajoääni sekä matala vierintävastus, joka vähentää polttoaineenkulutusta.

  • Monipuolinen ympäristöystävällinen erikoisrengas nykyaikaisen maatalouden ja koneurakoinnin tarpeisiin.
  • Kiitettävä pito, korkea kantavuus ja mukava ajotuntuma.
  • Vakaa ja vauhdikas myös tieajossa.

 

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Nokian TRI 2 TL

Kokonaisarvosana*