Nokian TRI 2 -tyytyväisyyslupaus

tri2lupauslogo.jpgJos et ole tyytyväinen ostamiisi Nokian TRI 2 -renkaisiin, voit vaihtaa ne toiseen rengassarjaan 14 päivää ostohetkestä 1.1 – 31.12.2014 välisenä aikana.

Nokian TRI 2 –tyytyväisyyslupauksen edellytykset ja rajoitukset:

  • Nokian TRI 2 –tyytyväisyyslupaus on voimassa 1.1.2014 - 31.12.2014 välisenä aikana ostetuille renkaille ja se on kertaluonteinen ja ajoneuvokohtainen.
  • Renkaat on palautettava 14 päivän kuluessa ostopäivästä siihen liikkeeseen, mistä renkaat on ostettu. Asiakkaan on esitettävä alkuperäinen kuitti.
  • Renkaita on käytettävä asianmukaisesti Nokian Renkaiden rengassuositusten mukaisesti ja niiden tulee olla asennettu vain yhteen ajoneuvoon.
  • Asiakas on vastuussa ajosta tai virheellisestä käytöstä johtuvista vaurioista.
  • Tyytyväisyyslupaus koskee vain siihen sitoutuneista rengasliikkeistä ostettuja ja samassa liikkeessä asennettuja renkaita.
  • Nokian TRI 2 -tyytyväisyyslupaus koskee ainoastaan TRI 2 renkaita

Toimintamalli rengasliikkeessä:

Asiakas palauttaa ostamansa Nokian TRI 2 -renkaat siihen liikkeeseen, mistä ne on ostettu ja esittää alkuperäisen kuitin. Kun Nokian TRI 2 –tyytyväisyyslupauksen ehdot täyttyvät, asiakas täyttää palautuskaavakkeen yhdessä rengasmyyjän kanssa. Kaavake lähetetään Nokian Renkaille. Jos asiakas haluaa vaihtaa renkaat alkuperäistä kalliimpaan rengassarjaan, hän maksaa hintojen erotuksen. Jos asiakas puolestaan vaihtaa renkaat alkuperäistä edullisempaan rengassarjaan, hän saa hyvityksen. Uusien renkaiden vaihto ja asennus ovat asiakkaalle maksuttomat.