AEZ Reef SUV Silver alumiinivanne

AEZ Reef SUV Silver

Alumiinivanteet

AEZ Reef SUV Silver alumiinivanne

Hae rekisteritunnuksella, automallilla tai vannekoolla, niin näet sinulle sopivan vanteen hinnan.

AEZ on tyylikäs saksalainen design-vannemerkki. AEZ-vanteiden muodot korostavat auton ulkonäköä ja yksityiskohdat sekä pintakäsittely takaavat AEZ-vanteiden tyylikkyyden ja ajanmukaisuuden.

AEZ Reef  ja Reef SUV ovat aivan uusia AEZ-malleja, jotka varmasti erottuvat massasta. Vanteita on saatavilla kokovalikoima 17”-20”. Soveltuvuuksia on erittäin laajasti 5-pulttisiin henkilö- ja SUV-autoihin. Upea matta musta tai kiillotettu alumiini, jonka viimeistelee korkealuokkainen akryylilakkapinta, takaa vanteelle kolmen vuoden pintakäsittelytakuun sekä kesä- että talvikäytössä. Takuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa puutteellisesti hoidosta, kivenhakkaamista tai virheellisestä asennuksesta johtuvia vaurioita.

AEZ Reef ja Reef SUV ovat TÜV-hyväksyttyjä vanteita. TÜV-hyväksytyt vanteet valmistetaan tarkan laadunvalvonnan alla ollen näin aina kestävä ja turvallinen valinta.

Tässä vanteessa on erittäin kestävä SR3-pinnoite. Se on erittäin joustava ja kova pinta Suomen vaativiin talviolosuhteisiin.

SR3 on lyhenne sanoista "Salt Resistant" eli suolauksen kestävä ja numero viittaa 3-kerroksiseen pinnoiteprosessiin, johon kuuluu pohjustus, maalipinta ja viimeistely. Pohjamaali eli pulveripohjamaali (musta tai hopea) ruiskutetaan elektrostaattisesti, sulatetaan eli kiinnitetään uunissa 210 asteessa noin 40 min, joka antaa erittäin kovan pohjan pinnoitteelle. Nestemäinen akryylimaalipinta paistetaan 180 asteessa noin 40 min. Akryylipintamaalin väri valitaan vanteen värin mukaan. Viimeinen eli päällimmäinen pinta tulee riippuen vannemallista joko pulveri- tai akryylilakalla. Tällä saadaan aikaiseksi erittäin joustava ja kova pinta.

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta AEZ Reef SUV Silver

Kokonaisarvosana*