Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää
×
aez_yacht.jpg

AEZ Yacht

Alumiinivanteet

aez_yacht.jpg
Vannekokoja ei saatavilla. Tarkista saatavuus myöhemmin tai hae muita vanteita.
Hae muita vanteita

AEZ Yacht on tyylikkään klassinen viisipuolainen vanne. Puolan päällä oleva syvennys voimistuu vanteen kehältä kohti vanteen keskiosaa. Vanne on erittäin helppohoitoinen pyöristettyjen kulmiensa ansiosta. Soveltuvuuksia on yleisimpiin 5-pulttisiin henkilöautoihin. 

AEZ Yacht on viimeistelty high-gloss hopealla, jonka värisävy on astetta tummempi metallinhohtoinen hopea. Vanne on viimeistelty korkealuokkaisella akryylilakalla, joka takaa vanteelle kolmen vuoden pintakäsittelytakuun sekä kesä- että talvikäytössä. Takuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat. Takuu ei korvaa puutteellisesti hoidosta, kivenhakkaamista tai virheellisestä asennuksesta johtuvia vaurioita.

AEZ Yacht on TÜV-hyväksytty vanne. TÜV-hyväksytyt vanteet valmistetaan tarkan laadunvalvonnan alla, ja ne ovat aina kestävä ja turvallinen valinta.

Tässä vanteessa on erittäin kestävä SR3-pinnoite. Se on erittäin joustava ja kova pinta Suomen vaativiin talviolosuhteisiin.

SR3 on lyhenne sanoista "Salt Resistant" eli suolauksen kestävä ja numero viittaa 3-kerroksiseen pinnoiteprosessiin, johon kuuluu pohjustus, maalipinta ja viimeistely. Pohjamaali eli pulveripohjamaali (musta tai hopea) ruiskutetaan elektrostaattisesti, sulatetaan eli kiinnitetään uunissa 210 asteessa noin 40 min, joka antaa erittäin kovan pohjan pinnoitteelle. Nestemäinen akryylimaalipinta paistetaan 180 asteessa noin 40 min. Akryylipintamaalin väri valitaan vanteen värin mukaan. Viimeinen eli päällimmäinen pinta tulee riippuen vannemallista joko pulveri- tai akryylilakalla. Tällä saadaan aikaiseksi erittäin joustava ja kova pinta.

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta AEZ Yacht

Kokonaisarvosana*

Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää ×