Giti Tire teki OE-sopimuksen Renault Groupin kanssa

06.11.2017

Giti Tire on allekirjoittanut ensiasennusrenkaiden (OE) toimittamista koskevan sopimuksen Renault Groupin kanssa. Giti Tire teki hiljattain vastaavan OE-sopimuksen Volkswagen Groupin kanssa.

Sopimuksen mukaan ensiasennetaan Renaultin Dacia Sandero, Logan ja MCV-automalleihin kokoluokan 185/65 R15 88H GitiSynergyE1 -renkaat. Kyseisiä automalleja myydään useimmissa Euroopan maissa.

Aiemmin Volkswagen Groupin kanssa tehdyn OE-sopimuksen mukaan sama rengas asennetaan kokoluokassa 185/70/R14 88H Seat Ibiza -autoihin.

GitiSynergyE1 -renkaan suorituskyky on premiumluokkaa. Teknisesti korkealuokkainen rengas on kehitetty vähentämään auton CO2-jalanjälkeä ja antamaan erittäin turvalliset ajo-ominaisuudet sekä märällä että kuivalla tiellä.

Tavaramerkin Euroopan valikoimaan kuuluvat renkaat GitiSportS1, GitiSportS1 SUV, GitiPremiumH1 ja GitiWinterW1 . Renkaat on kehitetty yrityksen kehityskeskuksessa Saksassa ja ratatestit on tehty MIRA-radalla Englannissa, Idiada-radalla Espanjassa ja ATP-radalla Saksassa.

– Yhteistyömme Renault Groupin kanssa alkoi GT-Radial-renkaiden myötä vuonna 2014, mutta strategiamme mukaisesti kuuluvat kaikki OE-renkaat nykyisin Giti-premium-tavaramerkin alle. Viimeksi kuluneiden kolmen vuoden aikana olemme todistaneet tälle merkittävälle eurooppalaiselle autovalmistajalle, että renkaamme ovat korkealuokkaisia, että jakeluverkostomme toimii hyvin ja että haluamme sitoutuneesti tehdä yhteistyötä OE-renkaiden korkean laadun ylläpitämiseksi myös jatkossa, sanoo Stefan Fischer, Giti Tire Europen Managing Director - Product Technology and OE.

– Kaksi OE-sopimusta alle kuukauden sisällä on sekä eurooppalaisen tuotekehityskeskuksemme että Giti-partnereiden kovan työn tulos. Tulemme lähiaikoina tekemään uusia julkistuksia, sanoo Martin Wells, Giti Tiren Key Account Director OEM - Europe.


Uutiset

Lokakuu, 2021