Giti Tire teki OE-sopimuksen Renault Groupin kanssa

06.11.2017

Giti Tire on allekirjoittanut ensiasennusrenkaiden (OE) toimittamista koskevan sopimuksen Renault Groupin kanssa. Giti Tire teki hiljattain vastaavan OE-sopimuksen Volkswagen Groupin kanssa.

Sopimuksen mukaan ensiasennetaan Renaultin Dacia Sandero, Logan ja MCV-automalleihin kokoluokan 185/65 R15 88H GitiSynergyE1 -renkaat. Kyseisiä automalleja myydään useimmissa Euroopan maissa.

Aiemmin Volkswagen Groupin kanssa tehdyn OE-sopimuksen mukaan sama rengas asennetaan kokoluokassa 185/70/R14 88H Seat Ibiza -autoihin.

GitiSynergyE1 -renkaan suorituskyky on premiumluokkaa. Teknisesti korkealuokkainen rengas on kehitetty vähentämään auton CO2-jalanjälkeä ja antamaan erittäin turvalliset ajo-ominaisuudet sekä märällä että kuivalla tiellä.

Tavaramerkin Euroopan valikoimaan kuuluvat renkaat GitiSportS1, GitiSportS1 SUV, GitiPremiumH1 ja GitiWinterW1 . Renkaat on kehitetty yrityksen kehityskeskuksessa Saksassa ja ratatestit on tehty MIRA-radalla Englannissa, Idiada-radalla Espanjassa ja ATP-radalla Saksassa.

– Yhteistyömme Renault Groupin kanssa alkoi GT-Radial-renkaiden myötä vuonna 2014, mutta strategiamme mukaisesti kuuluvat kaikki OE-renkaat nykyisin Giti-premium-tavaramerkin alle. Viimeksi kuluneiden kolmen vuoden aikana olemme todistaneet tälle merkittävälle eurooppalaiselle autovalmistajalle, että renkaamme ovat korkealuokkaisia, että jakeluverkostomme toimii hyvin ja että haluamme sitoutuneesti tehdä yhteistyötä OE-renkaiden korkean laadun ylläpitämiseksi myös jatkossa, sanoo Stefan Fischer, Giti Tire Europen Managing Director - Product Technology and OE.

– Kaksi OE-sopimusta alle kuukauden sisällä on sekä eurooppalaisen tuotekehityskeskuksemme että Giti-partnereiden kovan työn tulos. Tulemme lähiaikoina tekemään uusia julkistuksia, sanoo Martin Wells, Giti Tiren Key Account Director OEM - Europe.


Uutiset

Toukokuu, 2022

Ennakkotilaukset ja uudelleenpinnoitus auttavat kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajia syksyyn valmistautumisessa

Maailmanlaajuisten rahti- ja materiaaliongelmien vuoksi renkaista saattaa tulla markkinoilla pulaa tulevana syksynä. Toimitusaikojen pidentyessä ja hintojen noustessa on hyvä valmistautua syksyyn ajoissa. Ennakkotilaus on paras tapa varmistaa kohtuullinen hintataso ja renkaiden saatavuus. Koska hinnankorotukset ovat pinnoittamispuolella olleet maltillisempia ja saatavuus on hyvällä tasolla, on uudelleenpinnoitus kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajille.


Huhtikuu, 2022

Maatalouden rengasvalinnat vaikuttavat niin ympäristöön kuin viljelyn kannattavuuteen

Maan rakenteen tiivistyminen vaikuttaa suoraan sadon määrään ja siten viljelyn tuottavuuteen. Tiivistymistä voidaan kuitenkin estää erilaisin keinoin, ja renkaat ovat tärkeä osa tätä työtä. Maatalousrenkaiden valinnalla voi siis vaikuttaa niin maaperän kuntoon kuin liiketoiminnan kannattavuuteen. Helppoutta ja ennakoitavuutta maatalouteen tuovat tänä päivänä myös digitaaliset älyrenkaat.


Maaliskuu, 2022

Routavauriot voivat vahingoittaa autoa pahasti - ohjauskulmien tarkistaminen saattaa olla aiheellista

Autoilijat kokevat nyt päivittäin, että kadut ja tiet ovat harvinaisen huonossa kunnossa. Isoja ja syviä kuoppia on runsaasti. Hyvällä tuurilla kuoppaan ajosta selviää pelkällä säikähdyksellä, mutta melko usein renkaiden ohjauskulmat saattavat vääristyä. Myös pahempia vahinkoja sattuu, jos syvään kuoppaan ajaa liian kovalla vauhdilla. Seurauksena voi olla jopa rengasrikko, ja myös jousitus tai iskunvaimentimet saattavat vahingoittua.

Lokakuu, 2021