Nokian Raskaat Renkaat Agritechnica 2017 -messuilla: Kestävyyttä, johon voit luottaa – korkea laatu kohtaa tulevaisuuden innovaatiot

09.11.2017

Nykyaikainen ja tuottava maatalous edellyttää sekä todistetusti laadukkaita että innovatiivisia tuotteita. Alan johtava rengasvalmistaja Nokian Raskaat Renkaat esittelee siksi tänä vuonna Agritechnica 2017 -messuilla entistäkin kattavamman rengasvalikoiman.

Nykyaikaisilla maatiloilla työt on tehtävä nopeasti, turvallisesti ja taloudellisesti. Monipuoliset renkaat, jotka kestävät hyvin kulutusta ja tarjoavat erinomaisen pidon, ovat olennaisen tärkeitä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tämä on toiminut Nokian Raskaiden Renkaiden inspiraation lähteenä jo vuosikymmenien ajan – käyttäjäkokemusten ja kattavan testauksen ansiosta rengasvalikoimamme on kehittynyt vastaamaan kaikkiin käyttäjien tarpeisiin.

Uusi Nokian CT -rengasvalikoima – arvostettu perävaunun renkaiden valikoimamme on nyt entistäkin laajempi

CT-valikoiman perävaunun renkaat on suunniteltu erittäin raskaita kuormia sekä kaikkein vaativimpia maatalous- ja kuljetustehtäviä varten. Olemme tuoneet nyt markkinoille uuden valikoiman näitä tunnettuja flotation-renkaita. Saatavana ovat uudet koot 560/60R22.5, 600/50R22.5, 600/55R26.5 ja 600/60R30.5.

Nokian TRI 2 – uudet testitulokset: enemmän käyttötunteja sekä maantiellä että pellolla

Vakaa ja kulutusta kestävä Nokian TRI 2 tarjoaa hyvän ajomukavuuden, ohjausvasteen ja kestävyyden sekä maantiellä että pellolla. Uudet testitulokset osoittavat, että kyseessä on ensiluokkainen rengas maatalouskäyttöön sekä karkealle että pehmeälle pinnalle.

Laatu syntyy kokemuksesta: edistyksellinen Nokian Raskaiden Renkaiden konseptirengas

Uusi Nokian Raskaiden Renkaiden konseptirengas sisältää joukon ylivertaisia ominaisuuksia, jotka muuttavat maatalous- ja kuljetusalojen tottumuksia. Innovatiivinen rengas auttaa maanviljelijöitä ja urakoitsijoita hyödyntämään tulevat liiketoimintamahdollisuudet, sillä se mahdollistaa entistä monipuolisemman ja kustannustehokkaamman työskentelyn traktoreilla.

Tutustumalla ylivertaiseen rengasvalikoimaamme ja uusimpiin maataloutta koskeviin visioihimme saat paremman käsityksen maatalousalan nykytilasta ja tulevista kehitysaskelista.

Tapahtuma: Agritechnica – maailman suurin maatalouskoneiden ja -laitteiden messutapahtuma

Paikka: Hannover/Saksa, osasto #20B03

Ajankohta: 12.–18. marraskuuta 2017


Uutiset

Lokakuu, 2021