Nokian Renkaat yhteistyökumppaniksi Suomen ensimmäiseen IRONMAN-triathlontapahtumaan

27.10.2017

Nokian Renkaat ryhtyy Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettävien IRONMAN-triathlonkilpailujen pääyhteistyö- ja nimikumppaniksi. Ensimmäinen Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland -tapahtuma järjestetään Lahdessa 30. kesäkuuta 2018. Vauhdikas laji sopii Nokian Renkaiden liikkumista ja aktiivista elämäntapaa edistävään arvomaailmaan ja tukee samalla yrityksen brändinäkyvyyttä Suomessa ja maailmalla.

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland -tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen urheilukokemuksen Etelä-Suomen luonnonkauniissa järvi- ja kylämaisemissa, joissa kilpailijat ottavat mittaa itsestään ja toisistaan uinnissa, pyöräilyssä ja juoksussa. Lahdessa kilpaillaan puolimatkan triathlonkilpailu, jossa uintimatka on 1,9 kilometriä, pyöräilyreitti 90 kilometriä ja juoksu 21,1 kilometriä. Maileissa mitattuna reitin kokonaispituus on 70.3 mailia, mikä näkyy myös tapahtuman nimessä. Kilpailun erikoisuus on myöhäinen lähtöaika. Maaliin osallistujat saapuvat Suomen yöttömässä yössä keskiyön auringon aikaan.

Nokian Renkaiden ja Suomessa IRONMAN-brändiä edustavan Midnight Triathlon Events Finland Oy:n välinen yhteistyösopimus on monivuotinen. Kumppanuuden keskiössä ovat itse kilpailutapahtumat sekä niiden ympärille liittyvä kansallinen ja kansainvälinen oheistoiminta.

”Olemme innoissamme tästä kumppanuudesta. IRONMAN-tapahtumat ovat maailmalla erittäin tunnettuja ja positiivisessa hengessä haastavia urheilukilpailuja. Arvostettu tapahtuma sopii mielestämme äärimmäisen hyvin Nokian Renkaiden yhdeksi tärkeäksi markkinointikanavaksi. Se tarjoaa täydellisen ympäristön brändimme tunnettuuden ja näkyvyyden lisäämiseksi erityisesti kesäulkolajien parissa, sanoo Nokian Renkaiden markkinointi- ja viestintäjohtaja Antti-Jussi Tähtinen.

”Haluamme tätä kautta myös innostaa henkilöstöämme ja kumppaneitamme huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Liikkua voi monella tapaa, myös omia rajojaan koetellen. Triathlon on lisäksi meille hyvin tuttu laji, sillä Nokian Renkaiden oma Hakkapeliitta-triathlon on kannustanut liikkumaan jo parikymmentä vuotta.”

IRONMAN-tapahtuma haastaa liikkumaan satoja tuhansia ihmisiä joka vuosi

IRONMAN-tapahtumiin osallistuu vuosittain maailmalla yli 260 000 ihmistä. Osallistujia yhdistää päättäväinen asenne sekä palava halu voittaa itsensä, selviytyä ja mennä eteenpäin. Samaa filosofiaa on noudattanut maailman pohjoisin rengasvalmistaja jo yli 80 vuoden ajan. Nokian Renkaiden menestystarina pohjautuu vaativien olosuhteiden täydelliseen tuntemiseen, jatkuvaan kehittämiseen sekä periksiantamattomaan asenteeseen.

”Haluamme tuoda Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland -tapahtuman myötä esille Suomen ja suomalaisuuden parhaat puolet sekä edistää suomalaisyritysten tunnettuutta maailmalla. Nokian Renkaat on vahva, suomalaisista juurista ponnistava yritys ja se edustaa juuri niitä arvoja ja sitä laatua, jota haluamme yhdessä Suomesta viedä maailmalle. Nokian Renkaat on tapahtumalle ja sen brändille aivan täydellinen tittelikumppani”, toteaa Antti Hagqvist Finntriathlon Oy:stä. Finntriathlon omistaa Suomessa IRONMAN-brändin oikeudet.

Lahdessa ensi kesänä järjestettävään Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland -tapahtumaan on ilmoittautunut yhteensä 1 700 osallistujaa. Tapahtuma myytiin loppuun reilussa kuukaudessa.


Uutiset

Toukokuu, 2022

Ennakkotilaukset ja uudelleenpinnoitus auttavat kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajia syksyyn valmistautumisessa

Maailmanlaajuisten rahti- ja materiaaliongelmien vuoksi renkaista saattaa tulla markkinoilla pulaa tulevana syksynä. Toimitusaikojen pidentyessä ja hintojen noustessa on hyvä valmistautua syksyyn ajoissa. Ennakkotilaus on paras tapa varmistaa kohtuullinen hintataso ja renkaiden saatavuus. Koska hinnankorotukset ovat pinnoittamispuolella olleet maltillisempia ja saatavuus on hyvällä tasolla, on uudelleenpinnoitus kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kuorma- ja linja-auton renkaiden ostajille.


Huhtikuu, 2022

Maatalouden rengasvalinnat vaikuttavat niin ympäristöön kuin viljelyn kannattavuuteen

Maan rakenteen tiivistyminen vaikuttaa suoraan sadon määrään ja siten viljelyn tuottavuuteen. Tiivistymistä voidaan kuitenkin estää erilaisin keinoin, ja renkaat ovat tärkeä osa tätä työtä. Maatalousrenkaiden valinnalla voi siis vaikuttaa niin maaperän kuntoon kuin liiketoiminnan kannattavuuteen. Helppoutta ja ennakoitavuutta maatalouteen tuovat tänä päivänä myös digitaaliset älyrenkaat.


Maaliskuu, 2022

Routavauriot voivat vahingoittaa autoa pahasti - ohjauskulmien tarkistaminen saattaa olla aiheellista

Autoilijat kokevat nyt päivittäin, että kadut ja tiet ovat harvinaisen huonossa kunnossa. Isoja ja syviä kuoppia on runsaasti. Hyvällä tuurilla kuoppaan ajosta selviää pelkällä säikähdyksellä, mutta melko usein renkaiden ohjauskulmat saattavat vääristyä. Myös pahempia vahinkoja sattuu, jos syvään kuoppaan ajaa liian kovalla vauhdilla. Seurauksena voi olla jopa rengasrikko, ja myös jousitus tai iskunvaimentimet saattavat vahingoittua.

Lokakuu, 2021