VianorFlex Heavy palvelulla

raskaiden työkoneiden renkaiden vaihto sujuvasti

VianorFlex Heavy -rengaspalvelu nopeuttaa ja sujuvoittaa entisestään raskaiden renkaiden vaihtoa siellä, missä apua tarvitaan nopeasti. Vianorin ensimmäisenä Suomessa tarjoama rengaspalvelu on turvallinen, helppo ja nopea.

Nopea ja kustannustehokas

Yllättävien rengasrikkojen varalle

Raskaan sarjan renkaat tulevat huoltoon yleensä suunnitellusti, pääsääntöisesti huoltosopimuksen mukaan. Renkaiden vaihtoväli isoissa koneissa on normaalissa käytössä 3–4 vuoden välein, mutta yllättäviä tilanteita sattuu. Vaativilla työmailla rengasrikkoon ei voi aina varautua.

Uudella ja Suomessa ainutlaatuisella VianorFlex Heavy rengaspalvelulla pystytään reagoimaan nopeasti erikoistilanteisiin ja tulemaan paikan päälle renkaan vaihtoon. Palvelun etu on sen nopeudessa ja ketteryydessä: sen sijaan että työkone kuljetettaisiin lavetilla huoltopisteelle, Vianorin raskaan kaluston kenttäpalveluautolla homma hoituu puolet nopeammin. Kaikki renkaat on mahdollista vaihtaa kerralla.

Nopeus ja laatu ratkaisee

Vianorin raskaan kaluston kenttäpalveluautossa on Hiab-kuormausnosturiin kiinnitetty renkaankäsittelylaite, joka soveltuu kaikkiin isoihin maansiirto-, teollisuus- ja maatalousrenkaisiin.  Se pystyy käsittelemään jopa halkaisijaltaan 2,9 metrin ja painoltaan yli 2000 kilon renkaita.

Rengastyöhön tarvitaan mielellään tasainen alusta, mutta vaihto onnistuu missä tahansa maastossa, jossa kone saadaan nostettua ylös turvallisesti tunkilla. Paikan päälle tulee kaksi Vianorin asiantuntevaa asentajaa, joten asiakkaan ei tarvitse itse osallistua renkaan vaihtoon, mikä on suuri etu kiivastahtisilla työmailla. Vianorin raskaan kaluston kenttäpalveluautossa olevaa ”rengasnosturia” ohjataan kauko-ohjaimella, ja se voi kurottaa noin 10 metrin päähän ja tarttua vaihdettavaan renkaaseen ilman tarvetta irrottaa vanteet.

Merkittävästi nopeampi palvelu

VianorFlex Heavy -rengaspalvelu on nopea ja kustannustehokas. Asiakas säästää rahaa kun kaluston seisakki lyhenee ja huollettava työkone saadaan entistä nopeammin takaisin kannattavaan työhön. Kustannussäästö asiakkaalle on merkittävä, jopa 70 prosenttia verrattuna perinteiseen raskaan työkoneen rengastyöhön. Äkillisen rengasrikon lisäksi myös renkaiden koko huolto voidaan hoitaa nostokouralla ilman tarvetta siirtyä palvelupisteelle. 

VianorFlex Heavy rengaspalvelu on ainoa laatuaan Suomessa eli kyseessä on uniikki palvelu, joka on saatavilla Etelä-, Länsi- ja Kaakkois Suomessa noin 200 km säteellä.

Valtakunnallinen puhelinpalvelu toimii 24/7, ja palvelupyynnön tekeminen on helppoa. Tilaa VianorFlex Heavy rengaspalvelu paikalle helposti numerosta +358 10 401 247.

Referenssi

Louhintahiekalle nopea ja sujuva työkoneiden rengashuolto on elinehto

”Vianorin kanssa tiedämme, milloin apua tulee ja meidän homma lähtee toimimaan.”

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä omaan Vianor-yhteyshenkilöösi tai tule käymään Vianorin palvelupisteeseen.

Yllättikö rengasrikko? Soita valtakunnalliseen 24/7 puhelinpalveluun +358 10 401 247 (puhelun hinta 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min, alv. 24 %).

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin