010 401 401

Ma-su klo 7.00-21.00Matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835€/puh + 0,1717€/min (alv. 24%)
Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835€/puh + 0,060€/min (alv. 24%)

Henkilöauton kesärenkaat

Merkki

Leveys

Korkeus

Vanne

Tuotelistauksen alkaen hinnat ovat tuotteen pienimmän koon hintoja.

Lue lisää renkaiden valitsemisesta

Kesärenkaiden valinta

Kun auton alla on hyvät kesärenkaat, menopelin ajo-ominaisuuksista voi nauttia rauhallisin mielin. Kesärenkaiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi renkaan nopeusluokkaan, vesiliirto-ominaisuuksiin sekä omiin ajotottumuksiin. Hyvät kesärenkaat pitävät uraisella ja märälläkin tiellä, syrjäyttävät vettä tehokkaasti ja ovat vakaat sekä luotettavat auton alla.

Turvallinen kesärengas

Minimiuransyvyys kesärenkaissa on lain mukaan 1,6 mm, mutta kannattaa muistaa, että kesärenkaiden ominaisuudet heikkenevät voimakkaasti renkaan uransyvyyden ollessa alle 4 mm. Kuivalla tiellä autoilijan ei tarvitse miettiä kesärenkaidensa pitoa, mutta sadekuuron yllättäessä tielle kerääntyvä vesi asettaa renkaille täysin toisenlaiset vaatimukset. Uudet kesärenkaat on paras keino ehkäistä vesiliirtoa, sillä tällöin renkaan pintakuvio on parhaimmillaan. Kesärengas eroaakin talvirenkaasta eniten juuri pintakuvion osalta. Kuitenkin siinä missä talvirengaskin, myös kesärengas on auton aktiivisin turvavaruste ja ainoa kosketuspinta tiehen.

Laaja rengasketju, kattava kesärengasvalikoima

Vianorin kesärengasvalikoimasta löydät Nordman-, Michelin-, Bridgestone-, GT Radial- sekä Nokian-kesärenkaat niin henkilö- ja pakettiautoihin kuin citymaastureihinkin. Koska Vianorin toimipisteitä on ympäri Suomea 67 kappaletta aina Helsingistä Kemijärvelle, ei uusia kesärenkaita tarvitse etsiä kaukaa niiden hankinnan tullessa ajankohtaiseksi. Toisaalta kesärenkaat voi tilata helposti myös Vianorin verkkokaupasta. Näillä sivuilla voi tarkemmin tutustua Vianorin rengasvalikoimaan ja valita sopivimmat kesärenkaat, tai vaikkapa talvirenkaat ja huoltopalvelut tarpeen mukaan.

Kesärenkaat ja vierinvastus

Valitsemalla oikeanlaiset renkaat, voidaan vaikuttaa myös ympäristöön. Renkaan pyöriessä tien pintaa vasten, syntyy kitkaa, jota kutsutaan vierinvastukseksi. Suuri vierinvastus taas lisää polttoainekulutusta. Näin esimerkiksi oikeiden kesärenkaiden valinnalla voidaan vaikuttaa myös liikenteen päästöihin ja osaltaan mahdollistaa ajamisen nautinto tulevaisuudessakin vehreissä maisemissa.

Hakka-turva Nokian Hakka Black Tarkka ja hiljainen Nokian Hakka Black tarjoaa viileää suorituskykyä ja täsmällistä hallintaa myös ääritilanteissa. Alkaen 148,50€ Valitse ja osta nyt Hakka-turvaTestimenestyjä Nokian Hakka Blue Tämä pohjoisen kesään suunniteltu kesärengas tarjoaa erinomaista pitoa märille teille ja takaa miellyttävän ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa. Alkaen 82,50€ Valitse ja osta nyt Hakka-turva Nokian Hakka Green Nokian Hakka Green on ympäristöystävällinen ja taloudellinen, mutta myös äärimmäisen turvallinen kesärengas. Alkaen 57,00€ Valitse ja osta nyt Nokian Hakka V Pitoa ja kestävyyttä vaativiin sää- ja kelioloihin sekä suurempiin nopeuksiin. Alkaen 51,00€ Valitse ja osta nyt Nordman SX Kestävä ja taloudellinen kesärengas, joka sopii pieniin ja keskikokoisiin perheautoihin. Alkaen 46,75€ Valitse ja osta nyt Goodyear Eagle F1 Asymmetric Rengas, joka toimii hyvin sekä märällä että kuivalla tiellä Alkaen 357,00€ Valitse ja osta nyt Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 Varmuutta ja ohjattavuutta kaikissa olosuhteissa Alkaen 129,25€ Valitse ja osta nyt Goodyear EfficientGrip Kestävä ja taloudellinen rengas Alkaen 183,75€ Valitse ja osta nyt Goodyear EfficientGrip Compact Turvallinen ja ympäristöystävällinen rengas, joka sisältää innovatiivista teknologiaa Alkaen 60,25€ Valitse ja osta nyt Goodyear EfficientGrip Performance Turvallinen ja ympäristöystävällinen rengas, joka sisältää innovatiivista teknologiaa Alkaen 76,50€ Valitse ja osta nyt Imperial Ecosport Edullinen Ultra High Performance -luokan rengas Alkaen 79,25€ Valitse ja osta nyt GT Radial Champiro 228 Hyvä ajomukavauus ja kestävyys Alkaen 67,50€ Valitse ja osta nyt GT Radial Champiro ECO Perusrengas henkilöautoon Alkaen 45,25€ Valitse ja osta nyt GT Radial Champiro UHP1 Hyvää pitoa sekä märille että kuiville teille Alkaen 57,50€ Valitse ja osta nyt GT Radial Champiro VP1 Monipuolinen rengas tuo vakaudellaan ajomukavuutta teille Alkaen 44,75€ Valitse ja osta nyt Radar Dimax R8 Alkaen 89,25€ Valitse ja osta nyt Radar RZ-500 Alkaen 82,75€ Valitse ja osta nyt