010 401 401

Ma-su klo 7.00-21.00Matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835€/puh + 0,1717€/min (alv. 24%)
Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835€/puh + 0,060€/min (alv. 24%)

Henkilöauton kesärenkaat

Merkki

Vanne

Koko

Korkeus

Lue lisää renkaiden valitsemisesta

Kesärenkaiden valinta

Kun auton alla on hyvät kesärenkaat, menopelin ajo-ominaisuuksista voi nauttia rauhallisin mielin. Kesärenkaiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi renkaan nopeusluokkaan, vesiliirto-ominaisuuksiin sekä omiin ajotottumuksiin. Hyvät kesärenkaat pitävät uraisella ja märälläkin tiellä, syrjäyttävät vettä tehokkaasti ja ovat vakaat sekä luotettavat auton alla.

Turvallinen kesärengas

Minimiuransyvyys kesärenkaissa on lain mukaan 1,6 mm, mutta kannattaa muistaa, että kesärenkaiden ominaisuudet heikkenevät voimakkaasti renkaan uransyvyyden ollessa alle 4 mm. Kuivalla tiellä autoilijan ei tarvitse miettiä kesärenkaidensa pitoa, mutta sadekuuron yllättäessä tielle kerääntyvä vesi asettaa renkaille täysin toisenlaiset vaatimukset. Uudet kesärenkaat on paras keino ehkäistä vesiliirtoa, sillä tällöin renkaan pintakuvio on parhaimmillaan. Kesärengas eroaakin talvirenkaasta eniten juuri pintakuvion osalta. Kuitenkin siinä missä talvirengaskin, myös kesärengas on auton aktiivisin turvavaruste ja ainoa kosketuspinta tiehen.

Laaja rengasketju, kattava kesärengasvalikoima

Vianorin kesärengasvalikoimasta löydät Nordman-, Michelin-, Bridgestone-, GT Radial- sekä Nokian-kesärenkaat niin henkilö- ja pakettiautoihin kuin citymaastureihinkin. Koska Vianorin toimipisteitä on ympäri Suomea 67 kappaletta aina Helsingistä Kemijärvelle, ei uusia kesärenkaita tarvitse etsiä kaukaa niiden hankinnan tullessa ajankohtaiseksi. Toisaalta kesärenkaat voi tilata helposti myös Vianorin verkkokaupasta. Näillä sivuilla voi tarkemmin tutustua Vianorin rengasvalikoimaan ja valita sopivimmat kesärenkaat, tai vaikkapa talvirenkaat ja huoltopalvelut tarpeen mukaan.

Kesärenkaat ja vierinvastus

Valitsemalla oikeanlaiset renkaat, voidaan vaikuttaa myös ympäristöön. Renkaan pyöriessä tien pintaa vasten, syntyy kitkaa, jota kutsutaan vierinvastukseksi. Suuri vierinvastus taas lisää polttoainekulutusta. Näin esimerkiksi oikeiden kesärenkaiden valinnalla voidaan vaikuttaa myös liikenteen päästöihin ja osaltaan mahdollistaa ajamisen nautinto tulevaisuudessakin vehreissä maisemissa.

Hakka-turva Nokian Hakka Black Tarkka ja hiljainen Nokian Hakka Black tarjoaa viileää suorituskykyä ja täsmällistä hallintaa myös ääritilanteissa.Lue lisää » Alkaen 162,92€ Valitse ja osta nyt Hakka-turvaTestimenestyjä Nokian Hakka Blue Tämä pohjoisen kesään suunniteltu kesärengas tarjoaa erinomaista pitoa märille teille ja takaa miellyttävän ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.Lue lisää » Alkaen 80,27€ Valitse ja osta nyt Hakka-turva Nokian Hakka Green Nokian Hakka Green on ympäristöystävällinen ja taloudellinen , mutta myös äärimmäisen turvallinen kesärengas.Lue lisää » Alkaen 53,20€ Valitse ja osta nyt Nordman SX Kestävä ja taloudellinen kesärengas, joka sopii pieniin ja keskikokoisiin perheautoihin.Lue lisää » Alkaen 46,79€ Valitse ja osta nyt Goodyear Eagle F1 Asymmetric Rengas, joka toimii hyvän sekä märällä että kuivalla tielläLue lisää » Alkaen 180,97€ Valitse ja osta nyt Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 Rengas joka tarjoaa varmuutta ja ohjattavuutta kaikissa olosuhteissa.Lue lisää » Alkaen 143,45€ Valitse ja osta nyt Goodyear EfficientGrip Kestävä ja taloudellinen rengasLue lisää » Alkaen 171,00€ Valitse ja osta nyt Goodyear EfficientGrip Compact Turvallinen ja ympäristöystävällinen rengas, joka sisältää innovatiivista teknologiaaLue lisää » Alkaen 52,25€ Valitse ja osta nyt Goodyear EfficientGrip Performance Turvallinen ja ympäristöystävällinen rengas, joka sisältää innovatiivista teknologiaaLue lisää » Alkaen 72,20€ Valitse ja osta nyt GT Radial Champiro 228 Hyvä ajomukavauus ja kestävyysLue lisää » Alkaen 72,44€ Valitse ja osta nyt GT Radial Champiro ECO Perusrengas henkilöautoonLue lisää » Alkaen 45,36€ Valitse ja osta nyt GT Radial Champiro HPY GT Radial Champiro HPY tarjoaa loistavaa suorituskykyä kesäisille teilleLue lisää » Alkaen 142,26€ Valitse ja osta nyt GT Radial Champiro UHP1 Hyvää pitoa sekä märille että kuivulle teilleLue lisää » Alkaen 62,94€ Valitse ja osta nyt GT Radial Champiro VP1 Monipuolinen rengas tuo vakaudellaan ajomukavuutta teilleLue lisää » Alkaen 42,51€ Valitse ja osta nyt