Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)

Nokian Tyres Hakka Black 3

Kesärenkaat

(35 arvostelua)

Hae rekisteritunnuksellasi, automallilla tai rengaskoolla, niin näet sinulle sopivan renkaan hinnan.

Renkaan ominaisuudet

Kaupan päälle 50 €:n etuseteli
Hakka-turva

EU-rengasmerkinnät

Rengasluokitus: C1
Polttoainetaloudellisuus: C
Märkäpito: A
Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus (dB): B 70dB
Nopeusluokka: 300km/h (Y)
Kantavuus: 670kg (94)

Huomaa etu! Kun ostat sarjan Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita 31.5.2024 mennessä, saat 50 euron etusetelin Vianorin autohuoltoon tai Hakkapeliitta-talvirenkaiden ostoon kaupan päälle. Etuseteli on käytettävissä 31.10.2024 asti.

Viileää hallintaa

Tehokkaisiin autoihin suunniteltu Hakka Black 3 on turvallinen ja luotettava kumppani keväästä syksyyn. Renkaan ohjaustuntuma on täsmällinen ja rengas pitää niin jyrkissä kaarteissa, kuumalla asfaltilla kuin märällä tielläkin.

* Nauti tarkasta ja vakaasta hallinnasta kaikissa ajo-olosuhteissa.

* Märkäpito on EU-merkkinnän parhaassa A-luokassa, joten voit luottaa erinomaiseen märkäpitoon keväästä syksyyn.

* Nauti hiljaisemmasta äänitasosta myös karkeilla teillä.

Vakaa ja looginen

Vakaa hallinta ja looginen ohjaustuntuma mahdollistavat hallinnan tunteen ja nopeat ohjausliikkeet myös äkillisissä tilanteissa. Hakka Black 3:n innovaatioiden keskiössä on Dynamic Grip 3.0 -konsepti, jossa funktionaalisesti muotoilut kuviopalat ja urat yhdessä ainutlaatuisen kumisekoituksen kanssa tarjoavat autoilijalle erinomaista pitoa ja ajotuntumaa. Hakka Black 3 säilyttää korkealaatuiset ajo-ominaisuutensa renkaan koko käyttöiän ajan.

Turvallinen valinta keväästä syksyyn

Hakka Black 3 -kesärengas hallitsee kaikki pohjoisen ajo-olosuhteet keväästä syksyyn. Adaptive Control -kumisekoite mukautuu tarkasti lämpötilamuutoksiin tuoden turvallisuutta kevään ja syksyn alhaisempiin lämpötiloihin. Keskialueen ripoihin suunnitellut salamaurat torjuvat vaarallista vesiliirtoa äkillisissä sadekuuroissa.

Miellyttävä ja hiljainen erilaisilla tienpinnoilla

Hakka Black 3 on edeltäjäänsä hiljaisempi. Renkaan äänitaso on jopa 1 dB:n hiljaisempi tasaisella asfaltilla verrattuna Hakka Black 2 -renkaaseen. Äänitaso pysyy hiljaisempana myös siirryttäessä karkealle asfaltille ja kuoppaisille teille. Renkaan erityinen Silent MultiZone -design mahdollistaa renkaan miellyttävän äänitason erilaisilla tienpinnoilla.

Nokian Renkaat - premium-renkaita turvalliseen matkantekoon​

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, kestävyyttä ja ennustettavuutta. Nokian Renkaat on sitoutunut edistämään turvallista ja vastuullista ajokulttuuria. Tavoitteena on olla paras rengasvalinta niin ihmisille kuin planeetalle.

Maksuton Hakka-turva® auttaa rengasrikon sattuessa

Mikäli tapaturmainen rengasrikko yllättää kesken matkan, on Nokian Renkaiden maksuton Hakka-turva® apunasi. Jos uusi rengas rikkoutuu korjauskelvottomaksi ensimmäisen vuoden aikana ostopäivästä, Hakka-turvasta® saat maksutta uuden renkaan. Lue lisää >>

Rengashotelliasiakkaana -5 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti. Tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina viiden prosentin alennuksen uusista renkaista, kun maksat ne Vianorin palvelupisteessä (tilauksen voit tehdä myös verkossa). Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Pakettitarjous renkaille ja vanteille

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Alennuksen saat verkkokaupassa koodilla PAKETTI100.

Valitse vanteet >>

 

EU-rengasmerkinnät: T432603

Erittäin hyvä pito ja hiljainen
Motoristi -54 - 23.2.2024
Ostin nämä kun auton vaihdon yhteydessä tuli 10 vuotta vanhat kitkat. Niillä meinasi päästä hengestään, näillä meno jatkuu.
Täytyy olla hyvät!
Eliisa67 - 8.2.2024
Luotan ammattilaiseen eli poikaani, joka nämä valitsi minulle. Itse en ole vielä edes nähnyt kesärenkaitani😂
Loistava kesärengas
Mesemies - 22.12.2023
Tyytyväinen tuotteeseen ja äänetön eritoten. Hyvin rullaava ja miellyttävä ajaa.
Aika päheet kesäkummit
Tarzan 65 - 14.11.2023
Ostin ensi kesää varten uudet kesärenkaat. Ei vielä käyttökokemusta. Mutta makeelta näyttävät
Meluisa, muuten ok
JarmoJJ - 2.11.2023
Meluisa, ns. vouvvaa, mutta muuten ajotuntumaltaan ok
Tosi mahtavat kesärenkaat!
Heikki1972 - 31.10.2023
Ostin renkaat pariviikkoa sitten, kun olin vaihtamassa talvirenkaita ja huomasin, että suvikumit on finaalissa. Soitin tuohon Pirkkalan TB:lle ja niillä oli poistomyynnissä talveavasten noita kesärenkaita. Sain tosi hyvän alennuksen ja tähän asti olen ollut tosi tyytyväinen renkaisiin! Ne ovat hiljaisimmat ikinä minulla olleet renkaat ja eivät ole kuluneet vielä ollenkaan tuolla varaston nurkassa.
Erinomainen kokonsisuus
JPL407 - 24.10.2023
Hankin renkaat keväällä ja yllätyksenä oli hiljaisuus verrattuna kitkarenkaisiin karkealla asfaltillakin. Todella hyvä ajtuntuma ja mukavuus korostuneina ominaisuuteina.
kohtuu hiljainen
Wellu112 - 17.10.2023
Kohtuullisen hiljainen rengas, mutta sähköauton kulutus kasvoi yli 5%.
Hyvä kesärengas
Malla2023 - 16.10.2023
Ajattu noin kuukausi renkailla ja tyytyväinen olen ollut.
Hiljaisin rengas mitä minulla ok koskaan ollut
Volvisti - 5.10.2023
Vaikka kyseinen rengas on tehty varsinkin sähkö-ja hybridi autoille,toimii mainiosti myös diesel autossa. Olen todella tyytyväinen

Arvioni tuotteesta Nokian Tyres Hakka Black 3

Kokonaisarvosana*