Vianor-myyntipisteet palvelevat myös yritysasiakkaita

Vianorilla asiakaspalvelu on aina ykkösasia, näin myös yritysasiakkaiden kohdalla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ottaa huomioon yritysten erilaiset palvelutarpeet ja yhteistyö asiakkaiden kanssa on toimintamme lähtökohta. Erilaisia rengas- ja palveluratkaisuja pyritään Vianorilla kehittämään nimenomaan asiakkaiden lähtökohdista. Pyrkimyksemme onkin tarjota asiakkaillemme jatkuvasti entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua.

Esimerkiksi Vianorin raskaan kaluston 24h rengasrikkopalvelu on keskeinen palvelumalli yritysasiakkaille. Yrityksille on tärkeää, että kalusto on siinä tuottavassa työssä, johon se on hankittu. Näin ollen on pidettävä huolta siitä, että palvelu on aina nopeasti saatavilla ja toimivaa. Vianorin 24h-palvelu on kehitetty nimenomaan tätä tarvetta silmällä pitäen. Yritysasiakkaille on kehitetty myös Vianor Industrial -konsepti, joka puolestaan ylläpitää tietyillä toimipisteillä erityistä palvelukykyä tiettyä asiakassegmenttiä varten. Näiden pisteiden kautta osaamista ja ammattitaitoa levitetään myös muihin pisteisiin.

Vianorin tavoitteena on pitää huolta siitä, että asiakkaamme voivat hyvin ja pystyvät keskittymään omaan ydinosaamiseensa, kun rengas- ja autohuoltoasiat ovat ammattimaisissa käsissä. Tervetuloa palveltavaksi lähimpään myyntipisteeseemme!