Asiantuntevat rengas- ja autohuoltopalvelut yrityksille

Vianorin yritysasiakaspalvelut

Vianorin rengasosaaminen on vertaansa vailla. Tarjoamme asiantuntevia rengas- ja autohuoltopalveluita yrityksesi tarpeisiin, olipa kyseessä sitten ajokaluston huolto, käyttöperusteinen rengaspalvelu tai kuorma-autojen tai raskaan teollisuuden renkaat. Rengas- ja vannevalikoimastamme löytyy tuotteita kaikkiin käyttökohteisiin, mikä tehostaa liiketoimintaasi.

 

Rengaspalvelut

Rengaspalvelumme täyttävät yrityksesi kaikki rengastarpeet. Palvelupisteverkostomme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa takaa, että asiantuntijapalvelu on ulottuvillasi aina tarpeen tullen.

Autohuoltopalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman autohuoltopalveluja yrityksesi tarpeisiin. Voit solmia kanssamme huoltosopimuksia kaikista autojesi huoltotarpeista – aina jarrujen tarkastuksesta tuulilasin korjaukseen ja ilmastointihuoltoon.

Kalustopalvelut yrityksille

Jokainen ajoneuvokalustoa pyörittävä yritys tarvitsee kumppanin, joka huolehtii sen rengastarpeista. Näin voit keskittyä liiketoimintaasi. Kalustopalveluihimme kuuluvat kattavat kalustonhallintajärjestelmät digitaalisilla työkaluilla.

Käyttöperusteinen rengaspalvelu

Käyttöperusteinen rengaspalvelumme hyödyttää asiakkaitamme monin tavoin. Käyttöperusteiset palvelusopimukset parantavat liiketoimintasi kannattavuutta. Maksat palvelusta käytön mukaan eikä sinun tarvitse hankkia itse satoja tai tuhansia renkaita.

Rengashotelli

Huoleton rengashotelli säästää tilaa ja pitää kesä- ja talvirenkaasi tallessa turvallisissa tiloissa.

VianorFlex 24/7

VianorFlex 24/7 -rengaspalvelu palvelee kaikkien kuorma- ja linja-autojen rengasrikkotilanteissa nopeasti ja joustavasti milloin ja missä vain.

Renkaiden pinnoitus

Käyttämällä uudelleen pinnoitettuja renkaita tai pinnoittamalla vanhat kuorma- ja linja-auton rengasrunkosi uudelleen, säästät kustannuksissa ja ajat kestävämmin.

Vianorin rengasosaaminen on vertaansa vailla. Tarjoamme asiantuntevia rengas- ja autohuoltopalveluita yrityksesi tarpeisiin, olipa kyseessä sitten ajokaluston huolto, käyttöperusteinen rengaspalvelu tai kuorma-autojen tai raskaan teollisuuden renkaat. Rengas- ja vannevalikoimastamme löytyy tuotteita kaikkiin käyttökohteisiin, mikä tehostaa liiketoimintaasi.

Tarjoamme rengasratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille Pohjoismaiden kattavan Vianor-palvelupisteverkoston avulla.

Rengastarpeet vaihtelevat vuodenajan mukaan. Rengashotellimme ja joustava renkaiden vaihto helpottavat liiketoimintaasi. Varmistamme, että yritysasiakkaamme saavat ajaa aina turvallisesti oikeanlaisilla renkailla.

Voit keskittyä ajokaluston pyörittämiseen ja jättää rengas- ja autohuoltoasiat Vianorin ammattilaisten huolehdittavaksi. Kalustonhallintajärjestelmämme pitävät kalustosi tien päällä vastuullisesti ja turvallisesti.

Lisäksi tarjoamme autojen huoltosopimuksia, joilla huolehdimme kaikista vuosi- ja määräaikaishuoltotarpeista aina jarruhuolloista ilmastointihuoltoihin. Pidämme kalustosi tien päällä kaikissa olosuhteissa.

Ehkäpä käyttöperusteinen rengaspalvelu on sopiva ratkaisu juuri sinun yrityksellesi? Käyttöperusteiset rengaspalvelumme perustuvat todellisiin ajokilometreihin, mikä parantaa liiketoimintasi tuottavuutta.

Tarjoamme renkaita kaikenlaisille yrityksille. Löydät valikoimastamme henkilöauton renkaat, kuorma-auton renkaat, linja-auton renkaat, maatalousrenkaat, maansiirto- ja teollisuusrenkaat, pinnoitetut renkaat sekä muut tuotteet. Rengasasiantuntijamme auttavat valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivat renkaat tehokkaasti, edullisesti ja turvallisesti.

Katso lisätietoja valitsemalla palvelu- tai tuoteosio.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin