Asiantuntevat rengas- ja autohuoltopalvelut yrityksille

Vianor - Kumppanisi renkaiden ja ajoneuvokaluston tarpeisiin


Vianor tarjoaa kaiken tarvitsemasi kalustolle ja renkaille. Kattava palveluverkostomme auttaa sinua luotettavasti ympäri Pohjoismaita. Tarjoamme monipuolisen ja laadukkaan palvelun kattaen ajokalustosi renkaiden huoltamisen sekä digitaaliset palvelut. Koko kalustosi on aina toimintavalmiina.

 

 

 

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa monipuolisten rengas- ja autohuoltopalvelujen sekä diagnostiikan avulla. Käytössäsi ovat ennakkoon suunnitellut rengaspalvelut, kuten renkaanvaihto ja rengashotelli. Lisäksi samaan sopimukseen kuuluvat laajat palvelut henkilö- ja pakettiautojen korjaukseen ja huoltoon.


Rengaspalvelut

Varmista ajoneuvosi turvallisuus, ajomukavuus ja oikea renkaiden asennus rengaspalveluidemme avulla. Vianor vastaa renkaidesi turvallisesta ja asianmukaisesta kausisäilytyksestä, samalla säästät tilaa.

Renkaiden vaihto

Oikea-aikainen renkaanvaihto takaa, että kalustollasi on käytössään aina sopivat renkaat. Pidä renkaistasi huolta Vianorin rengaspalveluilla.

Rengashotelli

Huoleton rengashotelli säästää tilaa ja pitää kesä- ja talvirenkaasi tallessa turvallisissa tiloissa.

Uusien renkaiden asennus

Vain parhaat renkaat ovat riittävän hyvät kalustollesi. Vianorilla asennamme uudet renkaat ammattimaisesti.

Renkaiden tasapainotus

Paranna ajomukavuutta ja turvallisuutta tasapainottamalla renkaat. Renkaiden tasapainotus myös ehkäisee niiden epätasaista kulumista.

Muut rengaspalvelut

Vianor tarjoaa monipuoliset rengaspalvelut yrityksille, olipa kyseessä renkaiden nastoitus, lamellointi tai paikkaus. Tutustu rengaspalveluihin.


Autohuolto

Voit ajaa turvallisesti ja huolettomasti, kun jätät henkilö- sekä pakettiautojen huollon meille. Huolto- ja korjauspalvelumme takaavat, että yrityksesi paketti- ja henkilöautot ovat kunnossa ja tuottavassa työssä. Kattava Vianor-palveluverkostomme on apunasi ympäri Pohjoismaita silloin, kun sitä tarvitset.

Määräaikaishuolto

Säännöllinen määräaikaishuolto pitää ajoneuvon takuun voimassa. Vianorin 24/7 tiepalvelu on käytössäsi palvelun ajan.

Vianetsintä ja korjaus

Paikanna ajoneuvosi pienet viat ja korjaa ne ajoissa. Näin vältät kalliit korjausoperaatiot. Vianorin palvelut pitävät kalustosi kunnossa.

Ohjauskulmien säätö

Varmista kalustosi renkaiden turvallisuus ja tasainen kuluminen Vianorilla. Ohjauskulmien säätö ehkäisee renkaiden kulumista.

Huoltopaketit

Vianorin kattavat huoltopaketit kalustollesi pitävät huolen, että ajaminen turvallista ja ajoneuvosi pysyvät kunnossa.

 

Kalustohuoltopalvelumme yhdistää edistykselliset rengaspalvelut koko kalustollesi sekä modernit digitaaliset palvelut, jotka tarjoavat käyttöösi dataa koko kalustostasi. Näin toimintasi on kustannustehokasta, keskeytymätöntä ja kestävää.

Onsite palvelu

Suunnittele kalustosi renkaiden vaihtaminen ennalta palvelumme avulla ja säästä kustannuksissa. Palvelumme vaihtaa renkaat paikan päällä.

Renkaiden pinnoitus

Käyttämällä uudelleen pinnoitettuja renkaita tai pinnoittamalla vanhat kuorma- ja linja-auton rengasrunkosi uudelleen, säästät kustannuksissa ja ajat kestävämmin.

Renkaiden hallinta

Vianorin hallintapalvelun avulla varmistat, että käytössäsi on aina oikeat renkaat. Saat kaikki rengaspalvelut yrityksellesi Vianorilta.

Käyttöperusteinen rengaspalvelu

Suunnittele kalustosi renkaiden vaihtaminen ennalta palvelumme avulla ja säästä kustannuksissa. Palvelumme vaihtaa renkaat paikan päällä.

Huolenpitosopimus

Jätä yrityksesi ajoneuvoista ja renkaista huolehtiminen meille. Vianorin kattava huolenpitosopimus pitää huolen kalustostasi.

 

Nopeaa ja reaktiivista palvelua äkilliseen tarpeeseen, olitpa liikenteessä tai paikan päällä. Skaalautuu koko kalustollesi ajoneuvon koosta riippumatta.

VianorFlex 24/7

VianorFlex 24/7 -rengaspalvelu palvelee kaikkien kuorma- ja linja-autojen rengasrikkotilanteissa nopeasti ja joustavasti milloin ja missä vain.

VianorFlex Heavy

Raskaan kaluston tarpeisiin suunniteltu VianorFlex Heavy -palvelumme on kustannustehokas ja nopea apu. Soita palveluautomme paikalle 24/7.

Vianorin rengasosaaminen on vertaansa vailla. Tarjoamme asiantuntevia rengas- ja autohuoltopalveluita yrityksesi tarpeisiin, olipa kyseessä sitten ajokaluston huolto, käyttöperusteinen rengaspalvelu tai kuorma-autojen tai raskaan teollisuuden renkaat. Rengas- ja vannevalikoimastamme löytyy tuotteita kaikkiin käyttökohteisiin, mikä tehostaa liiketoimintaasi.

Tarjoamme rengasratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille Pohjoismaiden kattavan Vianor-palvelupisteverkoston avulla.

Rengastarpeet vaihtelevat vuodenajan mukaan. Rengashotellimme ja joustava renkaiden vaihto helpottavat liiketoimintaasi. Varmistamme, että yritysasiakkaamme saavat ajaa aina turvallisesti oikeanlaisilla renkailla.

Voit keskittyä ajokaluston pyörittämiseen ja jättää rengas- ja autohuoltoasiat Vianorin ammattilaisten huolehdittavaksi. Kalustonhallintajärjestelmämme pitävät kalustosi tien päällä vastuullisesti ja turvallisesti.

Lisäksi tarjoamme autojen huoltosopimuksia, joilla huolehdimme kaikista vuosi- ja määräaikaishuoltotarpeista aina jarruhuolloista ilmastointihuoltoihin. Pidämme kalustosi tien päällä kaikissa olosuhteissa.

Ehkäpä käyttöperusteinen rengaspalvelu on sopiva ratkaisu juuri sinun yrityksellesi? Käyttöperusteiset rengaspalvelumme perustuvat todellisiin ajokilometreihin, mikä parantaa liiketoimintasi tuottavuutta.

Tarjoamme renkaita kaikenlaisille yrityksille. Löydät valikoimastamme henkilöauton renkaat, kuorma-auton renkaat, linja-auton renkaat, maatalousrenkaat, maansiirto- ja teollisuusrenkaat, pinnoitetut renkaat sekä muut tuotteet. Rengasasiantuntijamme auttavat valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivat renkaat tehokkaasti, edullisesti ja turvallisesti.

Katso lisätietoja valitsemalla palvelu- tai tuoteosio.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin