Käyttöperusteinen rengaspalvelu

Käyttöperusteinen rengaspalvelu yrityksille


Paranna rengaskustannusten ennakoitavuutta ja tuottavuuttasi käyttöperusteisella palvelullamme. Sinun ei tarvitse ostaa satoja tai tuhansia renkaita itse ja maksat vain renkaiden toteutuneesta käytöstä. Valvomme renkaiden kuntoa henkilökohtaisen rengashuoltosopimuksesi mukaisesti. Tarjoamme koko vuoden kattavaa rengaspalvelua.

Saamasi hyödyt

Maksat renkaista vain käytön mukaan

Valitse moderni tapa vastata rengastarpeisiisi. Renkaiden ja muun kaluston arvo putoaa välittömästi niiden ostamisen jälkeen. Tarjoamme yksinkertaisen käyttöperusteisen ratkaisun eri tarpeisiin sijaan, että omistaisit renkaat itse. 

 

Minimoi riskit - me otamme täyden vastuun

Voimme ottaa vastuullemme kaikki renkaasi, minkä lisäksi tarjoamme sinulle räätälöidyn huollon ja renkaat, joista maksat vain toteutuneen käytön mukaan.

Ennakoitavuutta ympäri vuoden

Käyttöperusteinen rengaspalvelumme kattaa kaikki rengastyöt sekä uusien renkaiden sovituksen kalustollesi. Näin parannat toimintasi tuottavuutta, ennakoitavuutta ja tehokkuutta. Käyttöperusteinen sopimus sisältää renkaiden huollon sekä kesä- ja talvirenkaat kaikille mukaan kuuluville ajoneuvoille.

Turvallisia ja luotettavia kuljetuspalveluita

”Liiketoimintamme pyörii ympäri vuorokauden, ja ajokilometrejä kertyy vuosittain lähes 30 miljoonaa. Siksi luotettava kalustopalveluiden tarjoaja on meille erittäin tärkeä asia”, Simeonin toimitusjohtaja Pontus Stenberg kertoo pohtiessaan syitä, miksi yritys valitsi Vianorin rengaskumppanikseen.

Lue koko juttu

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin