VianorCare

VianorCare - Rengas- ja autohuoltopalvelut käytössäsi

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa monipuolisten rengas- ja autohuoltopalvelujen avulla. Saat käyttöösi ennalta suunnitellut rengaspalvelut, kuten renkaanvaihdon ja rengashotellin. Samaan sopimukseen kuuluvat lisäksi kattavat palvelut henkilö- ja pakettiautojen huoltoon sekä korjaukseen.

Saamasi hyödyt

Rengaspalvelut

Varmista ajoneuvosi turvallisuus, ajomukavuus ja oikea renkaiden asennus rengaspalveluidemme avulla. Vianor vastaa renkaidesi turvallisesta ja asianmukaisesta kausisäilytyksestä, samalla säästät tilaa.

Renkaiden vaihto

Oikea-aikainen renkaanvaihto takaa, että kalustollasi on käytössään aina sopivat renkaat. Pidä renkaistasi huolta Vianorin rengaspalveluilla.

Rengashotelli

Huoleton rengashotelli säästää tilaa ja pitää kesä- ja talvirenkaasi tallessa turvallisissa tiloissa.

Uusien renkaiden asennus

Vain parhaat renkaat ovat riittävän hyvät kalustollesi. Vianorilla asennamme uudet renkaat ammattimaisesti.

Renkaiden tasapainotus

Paranna ajomukavuutta ja turvallisuutta tasapainottamalla renkaat. Renkaiden tasapainotus myös ehkäisee niiden epätasaista kulumista.

Muut rengaspalvelut

Vianor tarjoaa monipuoliset rengaspalvelut yrityksille, olipa kyseessä renkaiden nastoitus, lamellointi tai paikkaus. Tutustu rengaspalveluihin.

Autohuolto

Voit ajaa turvallisesti ja huolettomasti, kun jätät henkilö- sekä pakettiautojen huollon meille. Huolto- ja korjauspalvelumme takaavat, että yrityksesi paketti- ja henkilöautot ovat kunnossa ja tuottavassa työssä. Kattava Vianor-palveluverkostomme on apunasi ympäri Pohjoismaita silloin, kun sitä tarvitset.

Määräaikaishuolto

Säännöllinen määräaikaishuolto pitää ajoneuvon takuun voimassa. Vianorin 24/7 tiepalvelu on käytössäsi palvelun ajan.

Vianetsintä ja korjaus

Paikanna ajoneuvosi pienet viat ja korjaa ne ajoissa. Näin vältät kalliit korjausoperaatiot. Vianorin palvelut pitävät kalustosi kunnossa.

Ohjauskulmien säätö

Varmista kalustosi renkaiden turvallisuus ja tasainen kuluminen Vianorilla. Ohjauskulmien säätö ehkäisee renkaiden kulumista.

Huoltopaketit

Vianorin kattavat huoltopaketit kalustollesi pitävät huolen, että ajaminen turvallista ja ajoneuvosi pysyvät kunnossa.

TPMS-rengaspaineanturin vaihto

Vianorilla vaihdat uudet TPMS-rengaspaineanturit autoon kuin autoon helposti ja edullisesti.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin