Vianor Partner-ohjelma

Mikä on Vianorin Partner-ohjelma rengas- ja autohuoltokumppaneille?

Vianorin partnerit ovat olennainen osa Vianorin yritysasiakkaiden ja kuluttajien rengas- ja huoltopalveluverkostoa. Pohjoismaissa on tällä hetkellä yli 140 Vianor-partneria.  

Partnerimme ovat ammattimaisia rengas- tai autohuoltoyrityksiä, jotka palvelevat asiakkaitaan Vianor-brändin alla ja tarjoavat rengas- ja autohuoltopalveluja valtakunnallisille ja alueellisille yritysasiakkaillemme ja kuluttajille. Vianor-partnerit ovat tärkeä osa jakeluverkostoamme. Ne tarjoavat palveluja siellä, missä meillä ei ole omia palvelupisteitä.

Vianor-partnerit ovat itsenäisiä yrityksiä, jotka työskentelevät Vianorin toimintamallin mukaisesti paikallisilla markkinoilla. Arvostamme partnereitamme ja pyrimme luomaan heidän kanssaan pitkiä ja molemminpuolisesti kannattavia liikesuhteita. Olemme sitoutuneet tukemaan kumppaneitamme täysipainoisesti liiketoiminnassa, toiminnoissa sekä ympäristöön, terveyteen, turvallisuuteen ja laatuun liittyvissä asioissa.

Miten rengas- ja huoltokumppanimme hyötyvät ohjelmasta?

Kilpailu rengasliiketoiminnassa kiristyy ja katteet pienenevät. Kun suuret leasing-yhtiöt ja kalustonhallintayritykset kasvattavat markkinaosuuttaan, pienillä paikallisilla rengasliikkeillä on vähemmän liiketoimintamahdollisuuksia. Tarjoamme selkeän ja kohdennetun rengasvalikoiman Vianor-brändin alla toimiville itsenäisille yrityksille sekä tukea rengas- ja autohuoltokumppaneillemme markkinoilla, joilla kilpailu kasvaa jatkuvasti.

Toivotamme kumppanimme tervetulleiksi Vianor-perheeseen nauttimaan sen monista eduista, joita ovat esimerkiksi seuraavat:

 

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin