Renkaat ja autohuoltopalvelut yrityksille – autamme saavuttamaan tavoitteet

Tunnemme tarkasti kaikki rengas- ja huoltotarpeesi riippumatta siitä, kuljettaako yrityksesi ihmisiä vai tavaroita. Autamme minimoimaan liiketoimintasi ennakoimattomuuden, vähentämään suunnittelematonta seisonta-aikaa ja ylläpitämään kannattavuutta. Autamme yritystäsi toimimaan mahdollisimman tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti, koska tunnemme liiketoimintaympäristösi. Meiltä saat laadukkaat renkaat ja huoltopalvelut kuljetusliikkeesi kaikkiin tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että asiantuntemuksemme pitää yrityksesi pyörät pyörimässä.

Kattava palvelu kuljetusyrityksellesi

Aika on rahaa

Seisonta-ajan minimointi on tärkeää kuljetusliiketoiminnassa. Autamme sinua pitämään ajokalustosi tien päällä tarjoamalla nopeaa palvelua myös kentällä. Kilometrisopimuksissa maksat vain renkaiden käytöstä, mikä parantaa käyttöpääoman hallintaa ja kannattavuutta. Asiantuntemuksemme tekee toiminnastasi sujuvampaa riippumatta ajokalustosi koosta. Tietomme ja työkalumme varmistavat ennakoivan kunnossapidon, ja tilastoraporttimme parantavat tehokkuutta ja pienentävät kuluja.

Turvallisesti perille

Eri ajokalustoilla on erilaiset vaatimukset. Ymmärrämme tarpeesi ja räätälöimme ratkaisumme kuljetustoimintasi laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Esimerkiksi liikenneturvallisuus on äärimmäisen tärkeää silloin, kun kuljetetaan ihmisiä – mutta myös silloin, kun lastina on vaarallisia aineita. Kummassakin tapauksessa helpotamme työtäsi. Pääset turvallisesti määränpäähäsi.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Referenssit

Artikkelit
11.09.2023

Pidä työntekijät turvassa tien päällä - muista jarruhuolto ja oikeanlaiset renkaat

Jarrujärjestelmän hyvä kunto on tieturvallisuuden kannalta kriittinen. Jos sinä tai työntekijäsi autoilette työssä säännöllisesti, turvallisuuteen on syytä panostaa. Oikeanlaiset ja ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat voivat lyhentää jarrutusmatkaa ja estää onnettomuuksia tapahtumasta. Myös auton jarrut tulisi huollattaa säännöllisesti ja niiden kuntoon voi vaikuttaa omalla ajotavalla. Jarrujen kunto näkyy lisäksi polttoaineenkulutuksessa.
Lue lisää
Artikkelit
19.06.2023

Säännöllinen ilmastointihuolto tuo yrityksille kustannussäästöjä

Toimiva ilmastointi vaikuttaa ajamisen kustannuksiin, sillä auton polttoaineenkulutus pienenee ilmastointilaitteen toimiessa kunnolla. Säännöllinen ilmastointihuolto tuo yrityksille myös ennakoitavuuden kautta kustannussäästöjä, kun ilmastointijärjestelmä pysyy tehokkaana säännöllisten tarkistusten avulla eikä laitteeseen pääse syntymään pahempia vaurioita. Autossa paljon istuvalle toimiva ilmastointijärjestelmä on yksi perusmukavuuksista, joka mahdollistaa keskittymisen olennaiseen eli ajamiseen.  
Lue lisää