Renkaat ja autohuoltopalvelut yrityksille – autamme saavuttamaan tavoitteet

Tunnemme tarkasti kaikki rengas- ja huoltotarpeesi riippumatta siitä, kuljettaako yrityksesi ihmisiä vai tavaroita. Autamme minimoimaan liiketoimintasi ennakoimattomuuden, vähentämään suunnittelematonta seisonta-aikaa ja ylläpitämään kannattavuutta. Autamme yritystäsi toimimaan mahdollisimman tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti, koska tunnemme liiketoimintaympäristösi. Meiltä saat laadukkaat renkaat ja huoltopalvelut kuljetusliikkeesi kaikkiin tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että asiantuntemuksemme pitää yrityksesi pyörät pyörimässä.

Kattava palvelu kuljetusyrityksellesi

Aika on rahaa

Seisonta-ajan minimointi on tärkeää kuljetusliiketoiminnassa. Autamme sinua pitämään ajokalustosi tien päällä tarjoamalla nopeaa palvelua myös kentällä. Kilometrisopimuksissa maksat vain renkaiden käytöstä, mikä parantaa käyttöpääoman hallintaa ja kannattavuutta. Asiantuntemuksemme tekee toiminnastasi sujuvampaa riippumatta ajokalustosi koosta. Tietomme ja työkalumme varmistavat ennakoivan kunnossapidon, ja tilastoraporttimme parantavat tehokkuutta ja pienentävät kuluja.

Turvallisesti perille

Eri ajokalustoilla on erilaiset vaatimukset. Ymmärrämme tarpeesi ja räätälöimme ratkaisumme kuljetustoimintasi laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Esimerkiksi liikenneturvallisuus on äärimmäisen tärkeää silloin, kun kuljetetaan ihmisiä – mutta myös silloin, kun lastina on vaarallisia aineita. Kummassakin tapauksessa helpotamme työtäsi. Pääset turvallisesti määränpäähäsi.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Referenssit

Artikkelit
16.01.2024

Minimoi talven onnettomuusriskit ammattiajossa

Liian suuri tilannenopeus ja kuljettajan vääränlainen ajotyyli ovat talviajon suurimpia riskitekijöitä. Myös kuluneet talvirenkaat lisäävät onnettomuusriskiä, sillä niillä auton jarrutusmatka pitenee ja käsittely vaikeutuu erityisesti liukkaalla tiellä. Jarrutusmatkaan ja kuljettajan reaktionopeuteen vaikuttavat monet seikat, jotka voivat olla ratkaisevia yllättävissä ajotilanteissa. Huomioimalla talviajon riskitekijät vältät parhaimmillaan auto-onnettomuuksia ja pidät tiimisi turvassa tien päällä.
Lue lisää
Artikkelit
10.11.2023

Merkittäviä kustannussäästöjä yrityksellesi sähköautoilun valinnoilla

Sähköautot kuuluvat yhä useamman yrityksen ajoneuvokalustoon. Kiinnittämällä huomiota sähköisen kaluston toimintamatkaan on mahdollista saada merkittäviä kustannussäästöjä. Tehokkain keino toimintasäteen kasvattamiseen on taloudellinen ajotapa. Voimakkaat kiihdytykset kuluttavat nopeammin sekä sähköauton toimintamatkaa että renkaita verrattuna ennakoivaan ajotapaan. Myös ajonopeus on merkittävässä roolissa. Panostamalla sähköauton renkaiden valintaan ja oikeanlaiseen ylläpitoon ajamisesta tulee turvallisempaa, mukavampaa ja edullisempaa sähköauton toimintamatkan pidentyessä.
Lue lisää
Artikkelit
04.10.2023

Miten valitset oikeanlaiset talvirenkaat yrityksesi autoihin?

Vaihtelevissa talviolosuhteissa on tärkeää, että työntekijät voivat lähteä turvallisesti tien päälle säästä riippumatta. Hyvä talvirengas tarjoaakin ajomukavuutta ja turvallisuutta kaikilla talven keleillä. Talvirenkaiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon, millaisissa ajo-olosuhteissa autoilla ajetaan eniten. Rengasvalinnalla voi myös vaikuttaa yrityksen kustannuksiin.
Lue lisää