Tietoa meistä

Keitä me olemme

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 2001 asti.

Nimi Vianor tarkoittaa ”pohjoista tietä”. Liiketoimintamme perustuu kokemukseemme Pohjolan haastavista olosuhteista. Meiltä saat helppoa, luotettavaa ja ystävällistä rengaspalvelua ympäri vuoden. Kaikki Vianor-palvelupisteet ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkailleen laadukasta palvelua.

Yritysasiakkaana voit odottaa meiltä yksilöllisiä rengasratkaisuja kaikenlaisiin rengastarpeisiisi. Haluamme varmistaa, että ajat aina turvallisesti, mukavasti ja vastuullisesti. Huolehdimme renkaistasi asiantuntevasti, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Pyrimme kuitenkin kehittämään asiakaskokemusta jatkuvasti. Liiketoimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa, ja pysyttelemme digitaalisen kehityksen kärjessä hyödyntämällä aina uusinta teknologiaa. Tämä parantaa rengaspalveluidemme laatua ja luotettavuutta entisestään.

Mikä tärkeintä, turvallisuus alkaa Vianorilta. Ammattitaitoinen palvelu, laadukkaat renkaat, kattavat autohuoltoratkaisut ja vastuullinen toimitusketju auttavat turvaamaan matkasi.

Vahva ketju, jolla on kokemusta ja asiantuntemusta yli 20 vuoden ajalta

Laaja verkostomme, yhdenmukainen tapa toimia ja pitkä kokemuksemme alalta tekevät Vianorista vahvan ketjun. Kävitpä missä tahansa Vianorin palvelupisteessa, voit luottaa palvelun laatuun. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja 152 Vianor-partneria Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Näin voimme tarjota täyden valikoiman rengas- ja autohuoltopalveluita juuri siellä, missä niitä tarvitaan.

EHSQ-järjestelmämme

Ympäristö, turvallisuus, terveys ja laatu ovat tärkeä osa Vianorin liiketoimintaa. Vastuullisuus ja turvallisuus ovat juurtuneet kaikkeen toimintaamme.

Arvostamme työntekijöitämme. Vianorin EHSQ-hallintajärjestelmä täyttää kansainväliset ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001 -standardit. Kehitämme työterveys- ja turvallisuuskäytäntöjämme jatkuvasti.

Koska olemme osa Nokian Tyres Groupia, vastuullisuustyötämme ohjaavat kansainväliset sopimukset. Painotamme vastuullisuutta päivittäisessä liiketoiminnassamme. Kierrätämme esimerkiksi kaikki romurenkaat, romumetallin ja vanhat autojen akut. Viisi Pohjoismaissa toimivaa renkaiden pinnoituskeskustamme auttavat alentamaan kuorma-auton renkaiden hiilipäästöjä. 

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin